10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Nieuwjaarsduik 2019 met Wim Hof THE ICEMAN live op 5 januari 2019
15 oktober 2018 
in Events
3 min. leestijd

Nieuwjaarsduik 2019 met Wim Hof THE ICEMAN live op 5 januari 2019

Het lijkt mij super leuk en leerzaam om samen met jou, 2019 op een hele speciale manier te beginnen. Vergeet de traditionele nieuwjaarsduik, want op 5 januari heb je de kans om tijdens het “Iceman LIVE”-event te leren van Wim Hof (onze eigen Iceman) en onder zijn begeleiding jouw eerste nieuwjaarsduik in een ijsbad ooit te ervaren!

Nieuwjaarsduik zaterdag 5 januari 2019

Al in 2015 kreeg je van mij een persoonlijk bericht over Wim Hof en zijn bijzondere “Iceman Live”-event dat toen plaatsvond op 2 januari. Het is daarna heel snel gegaan. Zo snel zelfs, dat het “Iceman LIVE”-event van 2 januari 2016 al volledig uitverkocht was en Wim Hof zowel nationaal als internationaal volop in de schijnwerpers staat. Was je er toen niet bij? Of wil je er graag weer bij zijn? Dan is dit jouw kans! Op zaterdag 5 januari 2019 zal dit unieke event weer plaatsvinden en jij kunt daar met speciale Miss Natural korting bij aanwezig zijn.

Wim Hof ‘The Iceman’

Soms zien we mensen uitzonderlijke dingen doen waarvan we in eerste instantie denken dat alleen zíj dit kunnen. Eén zo’n voorbeeld is Wim Hof (ook bekend als “The Iceman”).

Wim Hof is in staat om bijna 2 uur lang in een bak met ijsklonten te zitten terwijl zijn lichaamstemperatuur constant op 37 graden blijft, waar de lichaamstemperatuur van een ongetraind persoon levensgevaarlijke waarden zou aannemen. En dat is slechts 1 van de 21 Guinness World Records die Wim ondertussen op zijn naam heeft staan.

Wim Hof heeft zichzelf namelijk geleerd hoe hij controle kan krijgen over zijn hartslag, ademhaling en bloedcirculatie. Dit wordt allemaal geregeld door het autonome zenuwstelsel, waar mensen “normaal” gesproken geen controle over hebben.

Ervaar het zelf op zaterdag 5 januari 2019

Heel graag nodig ik je uit om, samen met Marcel Hof en Wim Hof, 2019 te beginnen op een manier die je zelf wellicht niet eens voor mogelijk had gehouden. Vergeet de traditionele nieuwjaarsduik, want naast een fenomenaal event waarin Wim Hof zijn technieken aan jou gaat leren is er ook de kans (mits de omstandigheden dat toelaten) om jouw eerste nieuwjaarsduik in een ijsbad ooit te ervaren! Het is ook mogelijk om zonder het ijsbad alle kennis van de Hof broers tot je te nemen.

Leer je immuunsysteem te beïnvloeden

Stel dat jij ook direct de kracht kunt ervaren van de juiste mindset in combinatie met de juiste technieken. Dat jij zelf controle kunt krijgen over je hartslag, ademhaling, bloedcirculatie, je geestelijke wil en bovendien je autonome zenuwstelsel en je immuunsysteem kunt leren beïnvloeden. Ik kan ondertussen met een gerust hart zeggen dat jij dat inderdaad ook kunt, maar je moet het uiteindelijk zelf ervaren. En Wim Hof is in mijn ogen dé persoon die je binnen 1 dag de mindset en technieken kan aanleren om dit te doen.

Wim-Hof-Workshop-Succesgids-1

Wim Hof gaat je laten zien hoe je

  • Lichaam en geest in balans kunt brengen
  • Jouw geestelijke wil kunt beïnvloeden
  • Bloedcirculatie kunt verbeteren
  • Groter vermogen kunt ontwaken
  • Concentratievermogen kunt verbeteren
  • Meer vertrouwen kunt krijgen in eigen kunnen
  • Het “autonome” zenuwstelsel bewust kunt aansturen
  • Je energieniveau kunt verhogen
  • Beter kunt slapen

Nu tot €70,- korting voor Miss Natural leden

Mede door de wetenschappelijke ontdekkingen dat Wim Hof ook anderen kan leren om o.a. hun immuunsysteem positief te beïnvloeden en het succesvolle event met Miss Natural leden in 2015, heeft mij doen besluiten om jou hierover weer te informeren. Daarbij heb ik wederom een relatiekorting weten te bedingen voor “Miss Natural leden”. De code van icemiss188 zit al in de speciale deelnamepagina verwerkt waardoor je voor een heel laag bedrag naar het “Iceman LIVE”-event toe kan gaan.

Hoe sterk brandt jouw vlam?

 • Ben jij iemand die gezonder wilt leven, vitaler of energieker wilt zijn?
 • Heb jij het gevoel dat er meer in je leven zit dan dat je er nu uit haalt?
 • Wil jij je vlam maximaal laten branden voor maximaal resultaat op alle levensgebieden?

Kom dan op 5 januari naar het Iceman Live Event!

 

Tijden
Registratie: 12.30 uur
Start event: 13.30 uur
Einde event: 17.30 uur
Einde VIP: 18.15 uur

Locatie
Borchland
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Je kunt je hier tot wel €70,- korting aanmelden >>>

Zie ik jou op 5 januari bij dit geweldige nieuwjaarsevent?

[tweetquote]Mijn nieuwjaarsduik maak ik op 5 januari tijdens het “Iceman LIVE”-event [/tweetquote]

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.