Noten, zaden en pitten: Sports Nuts in de test

Blij verrast was ik met mijn pakket met producten van Sports Nuts, die ik voor Miss Natural mocht uittesten. Ik ben een grote fan van noten, pitten en zaden en gebruik het vrijwel dagelijks dus ik was al erg nieuwsgierig en vind het altijd leuk nieuwe en andere dingen uit te proberen. Daarnaast sport ik graag (vooral hardlopen), dus eigenlijk is de naam ‘Sports Nuts’ op mijn lijf geschreven! Ik probeerde een aantal van de producten voor je uit en was blij verrast!

Over Sports Nuts

Sports Nuts is een webwinkel over gezonde en natuurlijke voeding voor sporters en iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Ze verkopen onder andere noten, zuidvruchten, zaden, pitten en nog veel meer. Op de website van Sports Nuts staat het gehele assortiment en er staan bovendien heerlijke recepten op, waarmee je je helemaal kunt uitleven op de producten.

De producten van Sport Nuts, met name noten, zijn een goede bron van gezonde vetten. Ook zijn ze rijk aan eiwitten, vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Ze zijn makkelijk toe te voegen aan maaltijden, van smoothies tot salades, en ik heb er ook mee gewokt.

Mijn Sports Nuts pakket

Ik ben zelf fanatiek hardloopster en eet veel muesli, noten en zaden. Tijd dus, om ook deze producten eens te proberen. Mijn pakket bestond uit:

  • notenmelange
  • superfoodmix
  • superfoodmuesli
  • gepelde walnoten
  • fijn gemalen kokos

Alles was netjes verpakt in goed afsluitbare verpakkingen, zodat de producten lekker vers blijven. Aangezien ik van mezelf weet dat ik het meeste energie krijg van ‘goede’ producten, was ik uiteraard erg nieuwsgierig. De meest lekkere combinatie vind ik de superfood muesli! Deze is net even anders dan de reguliere muesli en geeft inderdaad net dat beetje extra. De superfoodmix en kokos heb ik gebruikt om kwarkbroodjes te maken. En ook in mijn roerbak groenten heb ik deze lekkernijen op het einde nog even mee laten bakken, zoals je kunt zien op de foto hiernaast. Zo heb je ook zonder vlees een heerlijke toevoeging aan je maaltijd!

Mijn persoonlijke favoriet uit het Sports Nuts pakket is de superfoodmix: een heerlijke combinatie, die in veel gerechten te gebruiken is. Zo is het erg lekker door de kwark met vers fruit erbij. En het is een goede voedingsbron voor je work out, of erna om je energie weer aan te vullen.

Eindconclusie: Sports Nuts goed uit de test!

Sports Nuts is zeer goed uit de test gekomen! Het zijn hele fijne producten van zeer goede kwaliteit en alles werd netjes geleverd. De prijzen op internet vind ik ook goed, je krijgt echt waar voor je geld. Kortom: een aanrader!

Win een pakket van Sports Nuts

Ben jij ook dol op noten, pitten en zaden en zou je de producten de ik heb mogen testen ook eens willen proberen? Dat kan! Bij Miss Natural geven we nog vijf van deze Sports Nuts pakketten weg.

Wat moet je hiervoor doen? Laat in een reactie onderaan dit artikel weten waarom jij graag de producten van Sports Nuts uit zou willen proberen en wie weet ben jij straks wel de gelukkige van 1 van de 5 pakketten.

Let op! Alleen Miss Natural leden maken kans. Je kunt bovenaan de site gratis lid worden.

Zou jij de producten van Sports Nuts willen proberen? Waarom?