10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Nu ook in Nederland: natuurlijke topcosmetica van alviana
18 april 2014 
3 min. leestijd

Nu ook in Nederland: natuurlijke topcosmetica van alviana

Vandaag de dag hechten mensen terecht steeds meer waarde aan de kwaliteit en verdraagbaarheid van de verzorgingsproducten die men dagelijks gebruikt. Gelukkig zijn er steeds meer merken die hier rekening mee houden. Een van die merken is alviana, sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland!

alviana is hoogwaardige, biologische, natuurlijke topcosmetica. Bovendien draagt alviana het officiële NATRUE keurmerk. Hét keurmerk wat ook gebruikt wordt door topmerken als Dr. Hauschka en Weleda.

Natuurlijke en hoogwaardige cosmetica

alviana is hoogwaardige biologische Duitse topkwaliteit cosmetica, geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Hiernaast is alviana gecertificeerd volgens NATRUE richtlijnen, wat betekent dat ze voldoet aan de strenge richtlijnen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Naast de verzorgende eigenschappen van alviana cosmetica, is het de kwaliteit van de biologische grondstoffen die een cruciale rol speelt. Mensen die waarde hechten aan natuurlijkheid, verdraagbaarheid en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten doen er goed aan de natuurlijke cosmetica van alviana te gebruiken.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Voor alle alviana producten geldt dat ze geen synthetische geuren of kleuren, siliconen of op mineralenolie gebaseerde ingrediënten bevatten en alleen natuurlijke conserveringsmiddelen. Bovendien wordt de natuurlijke cosmetica van alviana gemaakt van plantaardige grondstoffen en voor zover mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Tijdens het ontwikkelen, produceren en testen worden geen dierproeven uitgevoerd en geen genetische manipulatie gebruikt. Ook draagt alviana het Vegan-keurmerk, wat inhoudt dat alle producten vrij zijn van dierlijke stoffen.

De alviana gezichtsverzorgingslijn

Het assortiment van alviana bestaat uit drie soorten gezichtsverzorging voor de verschillende huidtypen. Voor de gevoelige huid is er de Sensitive-serie, die vrij van parfum is. Voor de rijpere huid is de Anti-Aging Q10-serie ontwikkeld en voor de normale, droge én beschadigde huid is er de Wilde Roos-serie. Alle producten zorgen voor hydratatie, elasticiteit en soepelheid. Naast de gezichtsverzorging biedt alviana heerlijke natuurlijke verzorging voor het hele lichaam met lippenbalsem, shampoo, zeep en bodylotion, op basis van natuurlijke plantenextracten. Kortom, voor elk huidtype én voor elk deel van het lichaam heeft Alviana wat te bieden!

alviana is onder meer verkrijgbaar bij G&W Gezondheidswinkel en in de Miss Natural shop.

alviana bij de Miss Natural Awards

alviana is partner van de Miss Natural Awards, hét event voor een natuurlijke levensstijl dat plaatsvindt op 19 april op De Landgoederij te Bunnik! Hier wordt 10 x een tasje met cosmeticaproducten van alviana verloot onder het publiek. Want ook onder het publiek worden vele prijzen verloot. En je hoeft hier alleen maar voor aanwezig te zijn!
Ook krijgt iedere bezoeker van het event alviana lippenbalsem en handcrème mee in de GoodybagZorg dus dat je erbij bent op 19 april!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
D. Grootendorst
Door

D. Grootendorst

op 27 Oct 2014

Geachte,Net heb ik een tube tandpasta van jullie merk ontvangen in de G&W Echter wat scherts mijn verbazing ? Er zit fluoride in. U pretendeert dat uw producten hoogwaardig, natuurlijk en biologisch zijn. Nu is fluoride natuurlijk een natuurproduct, dat is kwik ook , maar het is wel een ernstig gif.Helaas voor u zal ik uw tandpasta niet gebruiken. En mijn wens is dat meer mensen toch de etikettering lezen voordat ze klakkeloos aannemen dat iets gezond is als er natuurlijk op staat.D. Grootendorst

koosje
Door

koosje

op 21 Nov 2014

Beste,Betreft: Alviana tandpastaIk dacht een biologische tandpasta gekocht te hebben bij G&W maar tot mijn grote teleurstelling zit er fluoride in de "zogenaamde" biologische tandpasta van Alviana!!!! Niet te geloven!!! Ik gebruik altijd Lavera Basis Sensitive (is zonder fluoride) omdat dat G&W die op dat moment niet op voorraad had heb ik me over laten halen Alviana te proberen: ook geheel biologisch, werd mij verzekerd. Nou, Mooi niet! Doe ik nooit meer!!!Koosje

Sonja Perreijn
Door

Sonja Perreijn

op 06 Jan 2017

Buiten dat er fluoride inzit😞verbaasd het mij dat iedere tube anders is. Gebruik er boven en beneden één de ene loopt de tandpasta bijna uit en de andere tube moet ik met man en macht knijpen. De ene smaakt ook meer naar pepermint dan de andere. 😩jammer al 3 minpunten en de 4e minpunt dat je geen contact kunt op nemen

S.
Door

S.

op 23 Oct 2020

U zegt dat Alviana het Vegan-keurmerk draagt, maar dat geldt niet voor alle producten van Alviana, alleen voor de producten van Alviana waar dat keurmerk op staat.

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.