datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ontharingswax voor jou getest
27 september 2011 
3 min. leestijd

Ontharingswax voor jou getest

Gladde benen met natuurlijke ontharingswax op suikerbasisMet nog een klein weekje mooi weer in het vooruitzicht leek het me een goed plan om te zorgen voor zachte, haarvrije benen. In plaats van een scheermesje te gebruiken zoals ik normaal altijd doe, wilde ik nu een keer gebruik maken van een wax.

Ik had dit nooit eerder gedaan omdat ik een mesje wel makkelijk vond en dacht dat waxen ontzettend pijnlijk was. Maar op aanraden van vriendinnen en natuurlijk als test voor jullie ben ik toch aan het waxen geslagen.

Ontharen met suikerstroop

Een bijzondere wax die ik mocht testen was een wax op basis van suikerstroop: de Suger StripEase.  Het ontharen met suikerstroop (sugaring) wordt al vele duizenden jaren toegepast door vrouwen in het Oosten.

Wanneer er op jonge leeftijd begonnen wordt met sugaring, helpt het op den duur werkelijk haargroei te verminderen. Ook zorgt deze manier van ontharen voor minder risico op ingroeiende haren.

100% natuurlijke ontharingswax op suikerbasisEco-product voor ontharing

Sugar Stripease is niet alleen vrij van chemicaliën maar door suiker en water als enige ingrediënten is het 100% natuurlijk. Zelfs zonder de toevoeging van conserveringsmiddelen heeft het product toch een lange houdbaarheid. Doordat de strips ook nog eens uitwasbaar zijn is dit dé ultieme eco-keuze op het gebied van ontharingsmiddelen.

Productomschrijving

Het super vrouwelijke roze doosje bevat 250 gram Sugar StripEase (suikersiroop), 15 uitwasbare strips en 3 houten spatels. De bijgevoegde instructies zijn in het Engels en bevatten jammer genoeg geen flitsende voorbeeldplaatjes. De gebruikte foto’s zijn nogal gedateerd maar de instructies zijn duidelijk. Je verwarmt de pot even in de magnetron of au bain-marie in een pannetje en je bent klaar om te beginnen met het verwijderen van alle ongewenste haartjes!

1. Aantrekkelijk

Het lichtroze doosje heeft een sierlijk motiefje wat een soort lieflijkheid uitstraalt. Het potje met suikersiroop is van wit/ lichtroze plastic en in dezelfde stijl als het doosje. De foto van de mooie vrouwenbenen zorgt tegelijk voor een sexy uitstraling!

Miss Natural Review

2. Geur

De geur is zoetig en wordt sterker na het verwarmen. Het is geen overheersende geur en het lijkt wel iets weg te hebben van stroopwafels.

Miss Natural Review

3. Voelen

Het duurde even voordat ik zonder knoeien de plakkerige suikersiroop op mijn been kreeg. Maar na enige oefening ging het een stuk beter. De suiker is goed uit te smeren tot een dun laagje en voelt lekker warm aan. Ook de pijn bij het verwijderen van de strip is me helemaal meegevallen.

Miss Natural Review

4. Effect

Ik stond versteld van het aantal haartjes op de strip na 1 keer gebruik. Het was maar een enkele keer nodig om nogmaals te waxen op dezelfde plaats. Ook erg fijn is de verwijdering van de totale haar inclusief wortel zodat het effect langer blijft. Na het waxen was mijn huid erg rood en heb ik zelf een verkoelende crème gebruikt. Ongeveer na 2-3 uurtjes was de roodheid helemaal weg en voelden mijn benen superzacht en glad aan.

Miss Natural Review

Filmpje over het gebruik van Sugar StripEase

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8X-kZ_jZfo4[/youtube]

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Renate Ferket
Door

Renate Ferket

op 27 Sep 2011

Qua waxen heb ik over de jaren heen verschillende keren koude wasstrips van diverse merken geprobeerd, met wisselende resultaten. Over het algemeen vond ik het nogal een smeerboeltje en het gebeurde regelmatig dat de was aan mijn been bleef hangen in plaats van aan de strip :-) Ook moest ik verschillende malen over dezelfde plaats gaan en trad er redelijk veel huidirritatie op. Vandaar dat ik uiteindelijk maar ben gestopt met het te proberen. Ik heb eigenlijk nooit warme wax of suikerwax geprobeerd, misschien werkt dat wel beter.

rilana van oostenbrugge
Door

rilana van oostenbrugge

op 30 Sep 2011

Ik heb mijn benen nog nooit gewaxed. Durfde dit eigenlijk niet zo goed. Maar als ik nu dit produkt hier zo zie, wil ik best wel eens een poging wagen en jullie dan daarna laten genieten van de resultaten van mijn eerste waxbeurt!!

nana
Door

nana

op 30 Sep 2011

Mijn eerste been ontharing was geen succes. Ik ging naar het strand met het idee dat ik gladgeschoren was. Ik zette mijn leesbril op voor lekker te zitten lezen keek naar mijn benen en dacht ik. Als ik de volgend keer mijn benen weer onthaar,kan ik ook beter mijn leesbril op zetten Het zag er niet uit

Bets
Door

Bets

op 30 Sep 2011

Ik heb nog nooit mijn benen gewaxt. En dat komt vooral de angst dat het veel pijn zou gaan doen met het eraf halen. En als je dan bezig ben moet je het wel afmaken . Nu ik jou verslag heb gelezen wil ik deze wel eens uitproberen, misschien dat dit mijn angst weg haalt.

Monica
Door

Monica

op 30 Sep 2011

Mijn eerste waxbeurt werd door een vriendin gedaan die leerde voor schoonheidsspecialiste. Ze trok de strip er te langzaam af en vanaf een verkeerde hoek, waardoor het erg pijnlijk was, mijn vel er bijna af lag en ik dagenlang rode vlekjes had. Ik heb het sindsdien niet meer aangedurd, maar wie weet wordt het met Suger StripEase een andere ervaring :-P

B. Pijnappels
Door

B. Pijnappels

op 30 Sep 2011

De angst dat het veel pijn zou gaan doen heeft mij ervan weerhouden om mijn benen ooit te gaan waxen. Want als je eenmaal aan je been bent begonnen moet je het toch wel gaan afmaken en dan de tweede ook nog gaan doen. Maar nu ik jou verslag heb gelezen, wil ik deze toch ook wel eens gaan uitproberen en mezelf een beetje over de streep trekken.

Annemieke D
Door

Annemieke D

op 30 Sep 2011

Eerste ervaring: pijn en nul haartjes mee. Vreselijk, nooit meer gedaan.

Tessa Droge
Door

Tessa Droge

op 30 Sep 2011

Ik heb altijd een ladyshave gebruikt maar daar komen de haartjes erg snel weer mee terug. Ik ben wel toe aan een nieuwe uitdaging dus kom maar op met die pot wax!

Gitje Doeze
Door

Gitje Doeze

op 30 Sep 2011

Die eeuwige haargroei en dat lastige scheren ben ik eigenlijk meer dan zat. Heb nog nooit gewaxd maar zou het graag eens uitproberen.

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 04 Oct 2011

Gebruik ook altijd scheermesjes of ladyshave. Heb nog nooit wax geprobeerd omdat ik ook dacht dat het nogal pijnlijk zou zijn. Als het wel meevalt zou ik het ook graag eens uit willen proberen.

Jolanda
Door

Jolanda

op 07 Oct 2011

Ik heb vroeger ook wel eens wax gebruikt, maar dat was een drama. Pijnlijk en er bleven allerlei plakkerige resten achter. Ook waren niet alle haren meegenomen zodat ik mij alsnog moest scheren. Sindsdien scheer ik mij altijd. Toch zou ik het geweldig vinden als ik dat niet meer zou hoeven te doen.

wil
Door

wil

op 10 Oct 2011

Normaal gesproken scheer ik bijna elke dag mijn benen. Maar als ik hier de beschrijving lees, denk ik dat dit veel handiger is, en hoef je niet zo vaak. Ik heb wel eens de wax geprobeerd die je in je handen warm moest maken, maar die werkten niet echt. Vond het tevens een beetje vieze bedoening, wax zat overal behalve aan de strip en de haren waren ook nog niet weg. Ben zeer beniewd naar suikerwax.

Rhode Trip
Door

Rhode Trip

op 27 Dec 2011

Ik lees dit artikel nu en ben wel erg benieuwd waar ik deze wax kan kopen

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading