datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Ook tijdens je zwangerschap in balans met de voedingspiramide
16 januari 2013 
2 min. leestijd

Ook tijdens je zwangerschap in balans met de voedingspiramide

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft wil je natuurlijk zo gezond mogelijk eten en je kindje zo gezond mogelijk op laten groeien.  Aan alle kanten word je bestookt met informatie over gezond eten en vaak is het lastig om voor jezelf de juiste keuze te maken. Nu is er gelukkig een nieuwe voedingspiramide uitgebracht die speciaal bedoeld is voor vrouwen die zwanger zijn of het willen worden, die in één oogopslag laat zien wat je dagelijks nodig hebt aan voedingsmiddelen.

De voedingspiramide

De Voedingspiramide laat je in één oogopslag zien wat en hoeveel je kunt eten om jouw lijf en gewicht in balans te brengen en te houden. Een natuurlijke en biologisch alternatief voor de schijf van 5. Het bijbehorende boek is geschreven voor iedereen die wil weten hoe je lekker en gezond eet met pure producten zoals roomboter, noten, groente en fruit. Het vertelt je alles wat je wilt weten over voeding, de feiten, de fabels, wat gezond is en wat niet. Met heel veel lekkere en vooral makkelijke recepten om gelijk mee aan de slag te gaan! Natuurlijk biologisch, zonder zakjes of pakjes en  toegevoegde suiker. Voedingspiramide is een must-have voor iedereen met een natuurlijke leefstijl!

Geen voedingstekorten

In de Voedingspiramide zwangerschap en borstvoeding word aangegeven wat de aanbevolen hoeveelheden zijn van de voedingsmiddelen. Hierdoor kun je geen voedingstekorten oplopen tijdens die belangrijke periode in je leven – en dat van je kindje. Uiteraard is de voedingspiramide gebaseerd op natuurlijke, onbewerkte en bij voorkeur biologische voeding. Voedingstekorten hebben invloed op de conceptie, vroeggeboorte en complicaties bij moeder en kind en de algehele gezondheid van jezelf en je kindje. En je wilt natuurlijk beiden gezond en fit door het leven gaan!

De voedingspiramide uitgelegd

Aan de linkerkant van de voedingspiramide staan de hoeveelheden voor vrouwen met een zwangerschapswens of vrouwen die zich in het eerste trimester bevinden. Rechts staan de hoeveelheden die nodig zijn tijdens het derde trimester en de lactatieperiode. De aangegeven voeding bevat geen onnodige additieven of resten van bestrijdingsmiddelen die jou gezondheid of die van je kindje kunnen schaden.  Ook raadt de voedingspiramide aan om aanvullend op een gezonde voeding een Multi vitamine voor zwangeren te nemen, niet teveel zout tot je te nemen (max 6 gram) en cafeïnehoudende dranken niet of beperkt te gebruiken.

Ben jij zwanger of pas bevallen?

Als je zwanger bent of pas bevallen dan heb je vaak heel veel vragen. Je wilt immers alles goed doen en de beste mama zijn voor je baby. Als je van plan bent om je baby zo natuurlijk mogelijk op te voeden dan is de online cursus Miss Natural Mama echt iets voor jou! In de cursus komen onderwerpen aanbod die interessant zijn voor ouders met kinderen van 0 tot 2 jaar.

Ga jij deze voedingspiramide gebruiken?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading