Welkom Miss Natural Partner!

In deze video leg ik je uit hoe je als Affiliate Partner van Miss Natural Lifestyle kunt starten.

Starten is heel eenvoudig! Volg de volgende 3 stappen:

Stap 1 – Aanmelden bij PayPro

Registreer jezelf als affiliate voor mijn programma op www.paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registreren bij PayPro is gratis en eenvoudig, het zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

De registratie bij PayPro.nl

 • Ga naar Paypro.nl
  1. Klik op registreren (groene knop rechtsboven)
  2. Klik op registreren als affiliate
  3. Vul je gegevens in
  4. Je ontvang een mail met een bevestigingslink
  5. Vul de overige gegevens aan zoals je rekeningnummer
  6. Nu kan je gaan promoten! 

  De affiliatelink

  Om bij te houden hoe vaak er op jouw link geklikt is wordt jouw persoonlijke PayPro-ID in de link gebruikt. De laatste getallen van de link is jouw eigen ID nummer, deze komt automatisch achter de link te staan als je bent ingelogd in PayPro.

Stap 2 – Miss Natural producten

Wanneer je een account hebt aangemaakt log dan in bij PayPro en klik op de knop Affiliate Campagnes in het linkermenu. Typ vervolgens bij zoek Miss Natural of het gewenste product. Je ziet nu alle producten van Miss Natural staan. Bij elk product staat een link, hierbij staat de tekst: Jouw affiliate link. Dit is jouw unieke affiliate link. Wanneer je er op klikt ga je naar mijn website maar wordt er geregistreerd dat je via jouw link bent gekomen, ook als je niet direct iets koopt zal dit onthouden worden. Deze link is 100% uniek voor jou!

Stap 3– Ontvang jouw commissie

Kopieer de link van het product dat je wilt promoten, wanneer iemand vervolgens via jouw link een van mijn producten aanschaft ontvang jij daarvan een percentage. Dit wordt commissie genoemd. Welk bedrag dit is kun je zien in het product overzicht.

Commissies variëren per verkoop van €7 voor een e-book tot €175 voor een programma.

Je kunt nu beginnen met promoten. PayPro betaalt jouw commissie elke twee weken uit.

Voor het bijhouden en uitbetalen van de affiliate commissie gebruiken wij het affiliate systeem van PayPro. Met dit systeem wordt automatisch bijgehouden hoeveel er op jouw affiliate link geklikt is en bij een verkoop krijg je automatisch de commissie bijgeschreven op de PayPro rekening.

In de affiliate links gebruiken we jouw persoonlijke PayPro-ID, dit is een unieke code waaraan we kunnen zien dat jij de link geplaatst hebt en dus recht hebt op de commissie. Als je nog niet bij PayPro geregistreerd bent kan je dat op deze registratiepagina doen.

5 Promotie Tips

1. Korte url maken

De lange promotielink ziet er lelijk uit en kan soms onhandig zijn door de lengte. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de
url-verkorter www.tinyurl.nl om er een nette link van te maken.

2. Social Media

Promotie kan al beginnen bij je eigen persoonlijke en/of zakelijke netwerk. Denk hierbij aan je eigen account op Twitter, Facebook, Instagram, Linkedin en Pinterest.

3. Artikel plaatsen

 Schrijf een leuk stukje op je website of in je nieuwsbrief. Zorg ervoor dat de tekst aangepast is op jouw doelgroep (dus niet 1 op 1 overnemen). Zo zorg je voor eigen unieke content. Hier plaats je dan ook weer jouw eigen promotie link.

4. Promotie Banner

Er zijn verschillende formaten kant-en-klare promotie banners beschikbaar. Plaats de promotie banner van je keuze met je eigen unieke PayPro link op elke gewenste plek op je website of in je nieuwsbrief.

Ontvang promotie banners en teksten

Meld je aan en ontvang gratis promotie banners en tekst de Miss Natural Lifestyle programma te promoten.