Page content

Doe Mee & Win Powerfood “The Party Edition’!

Het leven mag gevierd worden! Verjaardagen, feestdagen en successen, maar ook de seizoenen of het weekend. Bij een feestje horen natuurlijk de allerlekkerste taarten, snacks, dips en drinks. Zonde als je daar niet vol van kunt genieten, toch?

In het boek Powerfood ‘The Party Edition” deelt Rens Kroes haar favoriete partyrecepten; 85 om precies te zijn. De recepten passen in haar natuurlijke levensstijl, maar zijn uitgebreider en feestelijker. Rens laat zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, bbq’s en dinertjes met vrienden organiseert en de lekkerste drankjes serveert. Ze gelooft dat je ook heerlijk kan genieten zonder je daarover schuldig te hoeven voelen. Als je verantwoorde keuzes maakt in de ingrediënten, hoef je je niet schuldig te voelen.

De kunst zit ‘m in het omarmen van een bewust leefstijl waardoor je alleen nog maar lekker en voedzaam wil eten. Ook tijdens feestjes. Want bijzondere momenten mogen worden gevierd!

Mmm, Avocado-Limoentaart

Mijn favoriete recept is absoluut de Avocado-Limoentaart! Met een bodem van amandelen en dadels en een topping van avocado en limoen is deze taart fris en romiger dan een slagroomtaart. En gelukkig minus de sugar rush! Naast heerlijke recepten staan in het boek ook nog tips voor tafelstyling en party planning.

Win 5 x Powerfood “The Party Edition’!

Heb jij binnenkort iets te vieren? Laat ons weten wat jouw feestelijke moment is in een reactie op deze pagina en maak kans op het boek Powerfood ‘The Party Editon’! We geven 5 exemplaren cadeau onder alle Miss Natural lezers, dus doe mee!

Powerfood ‘The Party Edition” is verkrijgbaar voor €19,99

Wat heb jij binnenkort te vieren? Vertel het ons!

Comment Section

26 reacties op “Doe Mee & Win Powerfood “The Party Edition’!


Door Silvia op 18 juli 2017

Ben over een poosje jarig, ik word… durf ik dit hardop te zeggen? Ja dus, 60 jaar jong. Ik geniet van elk moment, behalve als ik ’s Ochtends in de spiegel kijk en de rimpeltjes kan tellen. Maar goed, het leven is mooi & zo geniet ik ook enorm van mijn hobby om de keuken in te duiken en iets lekkers te maken. Voor mijn verjaardag wil ik echter iets feestelijks en speciaals serveren, waardoor de gasten vergeten dat ik weer een jaartje erbij heb. Daarom doe ik graag (nog net?) mee met deze prijsvraag!


Door Lianne op 16 juli 2017

Sinds een paar jaar zijn we bezig met bewuster en gezonder leven. Dat is vaak een hele zoektocht en dit boek gaat ons zeker helpen. In mei waren we 12 1/2 jaar getrouwd. Dat hebben we nog niet gevierd, doordat we ineens zwanger waren, terwijl dit medisch gezien niet mogelijk was. En ondertussen stonden we op de wachtlijst voor een 2e adoptiekind. Heel bijzonder! In maart kregen we een prachtige dochter!


Door Eva van Zeeland op 16 augustus 2017

Hoi Lianne, gefeliciteerd! Je bent een van de winnaars van het boek Powerfood ‘The Party Edition’ 🙂 Mooi om te lezen dat een bewust gezonde levensstijl jullie heeft geholpen om natuurlijk zwanger te worden.


Door Lianne op 17 augustus 2017

Wauw. Dat is leuk! Dankjewel voor dit mooie boek!


Door AnnaB op 1 juli 2017

Mijn ouders zijn binnenkort 35 jaar getrouwd
mijn vriendin gaat trouwen in juli. en verjaardagen heb ik ook veel te vieren,reuze benieuwd naar dit boek!


Door Jo's Daughter op 29 juni 2017

2017 is heel bijzonder voor mij, ja binnenkort is het zover : Papa en Mama zijn dan 35 jaar getrouwd!! En het lijkt me echt geweldig om ze te verrassen met een knalfeest. Ze zijn de lieve mensen waarvan ik het meeste hou. Hoe fantastisch, 35 jaar man en vrouw. Ik droom van een feest waarbij er wordt gelachen en gehuild van geluk. Familie banden die sterker dan ooit zijn. Kan hun dag dan nog stuk?! De mooiste foto’s ooit zullen er gemaakt zijn & tot laat in de avond wordt er gedanst. En door het nog altijd verliefde koppel ook een klein beetje gesjanst. Kortom een dag die iedereen zich altijd zal herinneren als wel héél speciaal. Er is alleen een klein probleempje… Nou ja zeg maar gerust een GROOT probleem. Ik heb geen idee hoe ik het moet aanpakken en ik regel het in mijn eentje => Oh Help!!
De foute ’90s muziek heb ik dus al uitgezocht. En de geheime uitnodigingen zijn ook bijna klaar. Maar wat het eten betreft zit ik echt letterlijk, met mijn handen in het haar.
Serveer ik taart of worden het heerlijke hapjes, misschien doe ik het wel alle twee. Wat schenk ik voor drankjes en zijn er ook lekkere koekjes bij de thee? Wat eten we voor warme maaltijd, en is alles toch een heel klein beetje gezond. Ik droom van een feest der feesten & dan eet iedereen zich rond en rond ;D Ik hoop zó dat Rens me erbij zal kunnen helpen. Want alles alleen doen is niets gedaan. En met haar prachtige feestboek zijn alle stress en zorgen zo van de baan!


Door Iris op 28 juni 2017

Mijn 28ste verjaardag! Dit kind wordt eindelijk groot 😉


Door Jessie de Wolf op 27 juni 2017

Ik wil de zomervakantie gaan vieren. Lekkere gerechten gaan koken voor mijn ouders! & voor mijn zus omdat ze geslaagd is. Ook vind ik het leuk om in de keuken te genieten en al die feestelijke gerechten voor anderen te maken zodat je anderen ook weer kan inspireren, want met gezonde ingredienten lekkere dingen maken is niet voor iedereen vanzelfsprenkend. Maar dit boek laat zien dat het zeker kan 🍓🍀😊


Door Renske Sak-Vergeer op 27 juni 2017

Ik wil graag het leven vieren. Eindelijk na een lange periode van ontwikkelen en ontdekken heb ik mezelf gevonden. La Vie, mijn eigen praktijk voor voedings-en leefstijl advies en bewustwording is geboren. Langzaam kan mijn rugzak uitgepakt worden en Proost ik op het leven!


Door Estelle op 27 juni 2017

Ik word vijftig en heb al 25 jaar geen verjaardag meer gevierd door omstandigheden. Sinds vijf jaar eet ik suikervrij en ben ik heel bewust met alles bezig dus een feestje waard. Verder heb ik sinds twee maanden een nieuwe baan waar ik echt gelukkig van word en waar ik zeker tot aan mijn pensioen zal blijven werken met plezier en genoegen. Ook een feestje waard. Ik zit in een heerlijk positieve flow en dat wil ik met iedereen vieren en al die mensen verrassen met heerlijke en eerlijke hapjes zonder dat we alleen maar aan de wortel en komkommer hoeven, ook erg lekker trouwens, maar iets speciaals en ik weet zeker dat Rens daar heerlijke ideeen en suggesties voor heeft.


Door Suzan de Jong op 27 juni 2017

Wat ik te vieren heb? Dat ik een sterke krachtige vrouw ben geworden die geen medicijnen nodig heb. Na veel up en downs kan ik mijn medicijnen ‘weggooien’ dus dat is zeker een feestje waard!! Wat zou ik dat graag doen met een recept uit het nieuwe boek van Rens Kroes 🙂


Door adri van der molen op 27 juni 2017

eind augustus hoop ik 65 jaar te worden.het plan is een gezellig feest voor familie,vrienden en collega’s te geven.
ik kan wel wat “tips” gebruiken.😊


Door Eva van Zeeland op 16 augustus 2017

Hoi Adri, gefeliciteerd! Je bent een van de winnaars van het boek Powerfood ‘The Party Edition’ 🙂


Door Judith op 27 juni 2017

Ter ere van ons derde kindje wat in aug komt!!!!! Of voor mijn verjaardag in juli?! Kan ik de visite verassen met een gezonde lekkere taart😜


Door Bonnie Wissing-van Krieken op 27 juni 2017

Over een tijdje vieren mijn man en ik ons jubileum (8 jaar samen en 3 jaar getrouwd) 😄 Zou erg leuk zijn om dan feestelijke en verantwoorde hapjes te kunnen maken voor hem en ook mijn dochtertje!


Door Eva van Zeeland op 16 augustus 2017

Hoi Bonnie, gefeliciteerd! Je bent een van de winnaars van het boek Powerfood ‘The Party Edition’ 🙂


Door Bonnie op 16 augustus 2017

Dank je wel, super leuk 😄🎉


Door Diane de Groot op 27 juni 2017

In augustus mijn verjaardag. En in oktober de geboorte van ons eerste kindje. Het zou toch leuk zijn om een keer wat anders te hebben als beschuit met muisjes. Dus als ik win mag mijn vriend bakken😄


Door Ilse Fernandez op 27 juni 2017

Over een paar weekjes kunnen wij de komst van ons dochtertje vieren💕😍👶🎉


Door Eva van Zeeland op 16 augustus 2017

Hoi Ilse, gefeliciteerd! Je bent een van de winnaars van het boek Powerfood ‘The Party Edition’ 🙂


Door Karin op 27 juni 2017

Mijn man wordt eind juli 50, mijn broer en schoonzus zijn donderdag 30 jaar getrouwd en ik ben zelf maandag jarig. 🙂


Door Astrid op 27 juni 2017

Deze had ik afgelopen zondag nodig..was ik jarig. En op 15 juli vieren mijn broertje en schoonzus de verjaardagen. Na een nare periode waarin in Maart moeder en opa zijn overleden in dezelfde week. Moeder op de dag van zijn verjaardag. Xxx💖


Door Inge Dillen op 27 juni 2017

Ik heb binnenkort te voeren dat ik op 18 Augustus ga trouwen! En omdat ik mijn eigen bruidstaart ga maken is inspiratie altijd welkom!


Door Eva van Zeeland op 16 augustus 2017

Hoi Inge, gefeliciteerd! Je bent een van de winnaars van het boek Powerfood ‘The Party Edition’ 🙂


Door Inge op 17 augustus 2017

Hoi Eva,
Super leuk!! Ben er erg blij mee! Dankjewel!:)


Door Ilse op 27 juni 2017

De eerste verjaardag van mijn zoon! Tot nu toe krijgt hij alleen maar gezond eten, geen potjes e.d. alles zelf gemaakt. Dit wil ik graag voortzetten, ook op zijn verjaardag. Dus als die handjes in een taart verdwijnen voor de eerste keer, moet dit wel gezond zijn!

Plaats een reactie


*