pre-conceptie-programma

Geef je vruchtbaarheid een boost met het PreConceptie programma

Vergroot je kansen én geef je baby de allerbeste start!

ONTDEK HOE

Had ik deze kennis toen zelf maar gehad!

"Ik zou willen dat ik al deze kennis had toen ik zelf bezig was met zwanger worden. Naast het gebruikelijke advies om te stoppen met roken en alcohol drinken is er namelijk nog veel meer dat jullie zelf kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te verbeteren of zelfs te herstellen.

De eerste 1.000 dagen van het leven; 9 maanden zwangerschap en de eerste twee levensjaren van het kind, zijn cruciaal voor een gezond leven. Met het PreConceptie programma vergroot je jullie kansen én geef je jullie baby de allerbeste start!" 

Ik ga je in dit programma exact vertellen wat de juiste volgorde is om een succesvolle zwangerschap mogelijk te maken. Zodat je precies weet welke stappen jullie kunnen gaan zetten. Waarbij jullie ook zelf de controle en het inzicht houden. Zodat jullie op een natuurlijke manier de vruchtbaarheid kunnen vergroten.

Eva van Zeeland, orthomoleculair vruchtbaarheidscoach, ervaringsdeskundige, moeder van 3 kinderen en bekend van Miss Natural Lifestyle, helpt stellen met een onvervulde kinderwens.

Eva van Zeeland Natural Fertility Expert

Verbeter de natuurlijke vruchtbaarheid!

Ontdek wat jullie zelf kunnen doen!

PreConceptie programma

Willen jullie graag zwanger worden en je optimaal voorbereiden op een gezonde zwangerschap en baby? Of staat er juist een IUI, IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Dan is het PreConceptie programma geschikt voor jou! In dit programma zit alles om jezelf optimaal voor te kunnen bereiden zodat jullie vruchtbaarheid én de kans op een succesvolle zwangerschap vergroot zal worden. 

LEES VERDER 
DOWNLOAD BROCHURE 

Verbeter je vruchtbaarheid én geef je baby de beste start met de volgende vier stappen!

Bekijk Programma Brochure

Speciaal voor het PreConceptie programma is er een brochure gemaakt. Hierin staan de vier stappen van het herstelplan. Je kunt de brochure hier nu downloaden en op je gemak doorlezen.

De 1e keer deed ik er ruim 5 jaar over om zwanger te worden, de 2e keer was ik direct zwanger!

Eva van Zeeland; Mijn onvervulde kinderwens heeft tot grote frustratie geleid. In de periode dat ik niet zwanger werd had ik heel veel vragen. Want waarom lukte het de eerste keer niet om natuurlijk zwanger te worden? Waarom verlegde ik steeds mijn grenzen en ben ik uiteindelijk in het medische circuit beland? En waarom lukte het de tweede keer wel op een natuurlijke manier?

Ruim 5 jaar heb ik er de eerste keer over gedaan om zwanger te worden. Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! 

In 2011 deed ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde omdat ik meer van voeding wilde weten. Want de vraag waarom ik niet natuurlijk zwanger kon worden bleef mij maar bezig houden! Orthomoleculaire geneeskunde gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden. Sinds die tijd ben ik mijn levensstijl gaan aanpassen en met succes. De tweede keer dat ik zwanger probeerde te worden was ik direct zwanger. Echt ongelofelijk!

Natuurlijk zwanger worden


Op 15 juli 2015 is mijn dochter Indy geboren.

Hulpeloos afwachten hoeft niet! Ontdek wat je zelf kunt doen om jullie vruchtbaarheid een BOOST te geven;

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt. Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de PreConceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

Voorbereiden op zwangerschap

Een goede voorbereiding is dus aan te raden. Naast het gebruikelijke advies om te stoppen met roken en alcohol drinken is er nog veel meer dat jullie zelf kunnen doen om jullie vruchtbaarheid natuurlijk te verbeteren. 

 • Ontdekt hoe jullie jezelf optimaal kunnen voorbereiden op een gezonde zwangerschap
 • Welke voeding de vruchtbaarheid vergroot, de ei - en zaadcel kwaliteit verbeterd en innesteling bevorderd
 • Welke dagelijkse gebruiksproducten je beter kunt wegdoen en welke chemicaliën je absoluut moet vermijden!
 • Hoe je met je mindset en meditatie je kansen op een succesvolle zwangerschap kunt vergroten
 • Wat jullie allemaal dagelijks zelf kunnen doen om de kansen te vergroten
 • Welke voedingssupplementen positieve invloed hebben op jullie vruchtbaarheid
 • Hoe jullie de innesteling kunnen bevorderen en de kans op een miskraam kunnen verkleinen
 • Wat je dagelijks kunt eten om je lichaam optimaal te voeden gedurende jouw hele cycles

6 van de 8 stellen zijn zwanger geworden binnen 1 jaar!

Het PreConceptie programma is voor stellen die;

 • zich in de PreConceptie Fase optimaal willen voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap.
 • gaan starten met IUI, IVF of ICSI behandelingen en hun kansen willen vergroten. 
 • onverklaard onvruchtbaar zijn, er is geen aanwijsbare oorzaak gevonden. 

Voor wie is het ook aanbevolen?

 • Voor mannen die verminderd vruchtbaar zijn; slechte of verminderde zaadkwaliteit.
 • Voor vrouwen die verminderd vruchtbaar zijn; PCOS, endometriose, onregelmatige of geen cyclus.
 • Voor vrouwen die hun eicellen willen laten invriezen voor later gebruik.
 • Voor vrouwen die eiceldonor zijn en mannen die zaaddonor zijn.
PreConceptie


Vergroot je vruchtbaarheid én geef je baby de beste start met het 4 Stappen Herstelplan;

detoxen-en-ontgiften

Stap 1 - Hormonen in balans

Vruchtbaarheidsproblemen zijn vaak te herleiden naar een disbalans in één of meer hormonale assen. De hormonale assen staan met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaars activiteit. Het is dus van belang om je hormonen weer in balans te krijgen. Dit doe je door hormoonverstorende stoffen te vermijden en reeds aanwezige chemische oestrogenen actief te verwijderen uit je lichaam. Toxische zware metalen zoals aluminium, lood, kwik en cadmium, zijn allemaal stoffen die een verband vertonen met onvruchtbaarheid, miskramen, vroeggeboorte en misvormingen of ondergewicht van de pasgeborene. 
ivf-dieet

Stap 2 - Eet je zwanger

Naast dat jullie lichaamscellen schoon dienen te zijn, is het ook van belang dat ze voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen. Gezond eten is een cruciaal onderdeel om het lichaam klaar te maken voor een zwangerschap. Elke dag staan we weer voor de keuze… wat gaan we eten? En er is ook zoveel keuze! Het klinkt paradoxaal, maar toch zijn we allemaal door deze overdaad een beetje ondervoed; we eten veel vulling en nog maar weinig echte voeding. Het is van belang te weten dat veel voedingsmiddelen echter besmet zijn met giftige chemicaliën. Kies dus zoveel mogelijk voor juiste voeding zonder chemische toevoegingen en conserveermiddelen die nog lang in je lichaam kunnen blijven. Gebruik voedingssupplementen voor jou en je partner zodat jullie tekorten kunnen aanvullen en het gehalte aan toxische chemicaliën kunnen verminderen. Ook voor de man! Dit zijn aanpassingen in je levensstijl die moeten worden doorgevoerd voorafgaand aan pogingen om zwanger te worden en die tijdens de zwangerschap kunnen worden aangehouden.
balans-herstellen

Stap 3 - Balans herstellen

Alles in de natuur streeft naar balans. We hebben dag en nacht, de zon en de maan, het mannelijke en het vrouwelijke. Je eigen lichaam is prima in staat om zich te herstellen. Hiervoor hebben wij een goede balans nodig tussen druk en rust, stress en ontspanning. Klachten van toenemende stress in de moderne westerse cultuur zijn zo algemeen dat we ze bijna niet eens meer horen. Tegenwoordig is de druk om te presteren enorm. Alles moet snel, informatie overspoelt ons en we worden overladen met prikkels. Maar ook nutriënten stress (te kort aan voedingsstoffen) en verhoogde concentraties van toxische zware metalen geven stress op ons biologische systeem. Belangrijk om te weten: overleven gaat altijd vóór voorplanting! Als jouw lichaam zich in de overlevingsstand bevind zal er geen gehoor gegeven worden aan jouw kinderwens. Ontdek welk hormoon juist zorgt voor genezings- en groeiprocessen en hoe je deze kunt activeren. 

Stap 4 - Welkom baby!

Het is erg belangrijk om vol positieve gedachten het PreConceptie programma in te gaan. Vandaar dat ik in mijn programma veel aandacht besteed aan mindset. Alle gedachten, positief en negatief beïnvloeden namelijk jouw leven. In dit onderdeel ga je jouw overtuigingen die je hebt over zwanger worden veranderen. Door het veranderen van jouw overtuigingen kun je zelfs jouw biochemie veranderen waardoor je super vruchtbaar kunt worden en blijven! Onthoudt dat wat er ook ooit gezegd is of wat er volgens de statistieken wel of niet mogelijk zou zijn, dit niet van toepassing is op jou.

Uitleg 4 Stappen Herstel Plan

Zo verbeter je de natuurlijke vruchtbaarheid

Vergroot de kans op een succesvolle én gezonde zwangerschap!

Optimale voorbereiding met het
PreConceptie programma!

Geef je baby de allerbeste start en volg samen het PreConceptie programma met daarin het 4 Stappen Herstelplan. Je krijgt daardoor meer kennis over vruchtbaarheid, de werking van de hormonen en je spreekt hiermee het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan. Hierdoor zul je zien dat je meer een connectie met je lichaam krijgt en leer je hoe je een positieve mindset blijft houden. Bekijk inspirerende video's, volg Succes Programma's met stap voor stap begeleiding, vergroot je kennis over voeding en de werking daarvan op je lichaam. Download weekmenu's, boodschappenlijstjes en bekijk honderden recepten.


DOWNLOAD BROCHURE 


Het PreConceptie programma is inclusief;

VIER STAPPEN HERSTELPLAN

Je krijgt daardoor meer kennis over vruchtbaarheid, de werking van de hormonen en je spreekt hiermee het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan. Hierdoor zul je zien dat je meer een connectie met je lichaam krijgt en leer je hoe je een positieve mindset blijft houden. Door alle vier de stappen te volgen vergroot je kansen. 

ALLE SUCCES PROGRAMMA'S

Een nieuwe manier van eten aanleren is niet altijd eenvoudig. De Miss Natural Lifestyle Succes Programma's helpen je hier bij met eenvoudige stap voor stap begeleiding. Alles gericht op het reinigen en optimaal voeden van je lichaam. Met dagelijks motiverende coaching e-mails, heel veel recepten en weekmenu's. 

MEDITATIES EN VISUALISATIES

Gedachten hebben reële fysieke effecten op ons lichaam.  Voed je geest met positieve verwachtingen. Je moet vertrouwen hebben! Plan, verwacht en concentreer je op een baby. Gebruik de speciale Welkom Baby journal met inspirerende vragen en leuke opdrachten om jullie baby te verwelkomen. En doe de geleide meditatie en visualisatie. 

HET IVF DIEET

Een compleet uitgewerkt 30 dagen voedingsprogramma met recepten, boodschappenlijstje en weekschema's. Ontdek heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner die eenvoudig zelf te maken en allemaal gericht op het optimaal voeden van de ei- en zaadcel kwaliteit en het in balans brengen van de hormoonhuishouding. 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Tijdens een telefonisch consult zal ik adviezen geven over wat jullie zelf nog meer kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te verbeteren. Na afloop van het gesprek zul je meer helderheid hebben over de positieve mogelijkheden en de te nemen stappen. Bovendien zullen jullie ook weer het vertrouwen hebben in het vervullen van jullie kinderwens!

Bekijk de PreConceptie programma brochure

DOWNLOAD 

Heb je zelf geen kinderwens, maar ken je wel iemand voor wie dit interessant zou zijn?


Wijs ze dan gerust op deze pagina!