datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Prijzenweekend! Heb jij gewonnen?
08 oktober 2011 
2 min. leestijd

Prijzenweekend! Heb jij gewonnen?

Prijzenweekend bij Miss NaturalHet is prijzen weekend bij Miss Natural! Altijd al iets willen winnen? Wie niet!

Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk. Daarom kun je bij Miss Natural elke maand kans maken op een Natural Prize!

En vandaag maken we de winnaars bekend…

5 x Shampoo van Organix

Organix bevat een collectie shampoos, conditioners, verzorging- en stylingproducten, samengesteld uit organisch actieve ingrediënten. De producten zijn vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen. De verpakkingen worden vervaardigd van gerecyclede materialen en de teksten worden gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten.

Om kans te maken kon je ons vertellen wat  voor soort haar je hebt en welke shampoo van Organix graag zou willen testen.

De winnaars van de Organix shampoo

De winnaars van de shampoo zijn

 1. Carlien Leidens
  heeft kort roodbruin haar en gaat voor de Coconut Milk
 2. Marquite van Beek
  heeft middellang bruin, droog haar en kiest de Passion Fruit Guave
 3. Marjon Briede
  met middellang, donker blond haar gaat in de douche met Teatree Mint
 4. Rilana van Oostenbrugge
  wil haar kort, gekleurd haar verwennen met Pomegranate Green Tea
 5. Marijke Bogaerts
  met vrij kort, heel dun en futloos haar laat de Cherry Blossom Ginseng schuimen

Ontharingswax van Sugar StripEase

Sugar StripEase ontharingswax

Het ontharen met suikerstroop (sugaring) wordt al vele duizenden jaren toegepast door vrouwen in het Oosten.

Om kans te maken op een gratis pot Sugar StripEase wilden wij graag weten hoe jouw eerste waxmoment was of de reden waarom je dit nog niet eerder hebt geprobeerd.

De winnaar met de leukste (en pijnlijkste) reactie is

Monica

Mijn eerste waxbeurt werd door een vriendin gedaan die leerde voor schoonheidsspecialiste. Ze trok de strip er te langzaam af en vanaf een verkeerde hoek, waardoor het erg pijnlijk was, mijn vel er bijna af lag en ik dagenlang rode vlekjes had. Ik heb het sindsdien niet meer aangedurd, maar wie weet wordt het met Suger StripEase een andere ervaring.

Nou Monica, dat kun je nu gaan beleven! Staat jouw naam ook hierboven? Gefeliciteerd! Graag ontvangen wij je adres per e-mail om de prijzen te kunnen versturen.

Fijn weekend!

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 30 Oct 2011

Wat een leuke verrassing dat ik behalve de Cherry blossom ginseng shampoo ook zo'n mooie fles Conditioner van hetzelfde merk kreeg. Heb het nu een paar keer gebruikt en ik denk dat mijn haar, vooral op de eerste dag, iets voller lijkt. Alleen vind ik de geur, maar dat is persoonlijk, voor mezelf iets te zoet. Hou meer van een wat frissere reuk. Bedankt nogmaals, altijd leuk om weer eens iets anders te mogen testen.

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 30 Oct 2011

Leuk om te 'horen' Marijke! Mint is dan misschien beter voor jou...

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 01 Nov 2011

Hoi Eva Mint lijkt me ook beter, maar er stond dat dat voor droog haar was en het mijne is eerder vet dan droog. Gebruik ook menthol shampoo voor mannen (voor vrouwen kon ik het nog niet ontdekken) en dat tintelt zo lekker op je hoofd. Maar ik ga zeker die mint van Organix nog eens proberen.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading