datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Prijzenweekend! Heb jij gewonnen?
19 november 2011 
4 min. leestijd

Prijzenweekend! Heb jij gewonnen?

Winnaars van het prijzenweekendHet is prijzen weekend bij Miss Natural! Altijd al iets willen winnen? Wie niet!

Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk. Daarom kun je bij Miss Natural elke maand kans maken op een Natural Prize!

En vandaag maken we de winnaars bekend…

100% Natuurlijke lippenolie in 5 heerlijke smaken

De nieuwe 100% Natural Lip Roll-On van The Body Shop is er in vijf verschillende smaken, van verfrissende Mint tot Berry vol passie, van romantische Rose tot pittig frisse Orange, en de paradijselijke Coconut.

Mijn eerste echte fulltime baan was bij The Body Shop en om kans te maken op de lippenolie moest je ons vertellen over jouw eerste ECHTE baan! In welk jaar dit was, waar je ging werken en in welke functie. Je kunt de allerleukste ‘eerste baan’ verhalen van de 10 winnaars hieronder lezen. Opvallend! Voor Marijke was haar eerste baan ook haar laatste baan!

Lippenolie van The Body Shop

De 10 winnaars van de lippenolie zijn

1. Marije

Mijn eerste ‘echte’ baan was een zomerbaan bij de DA. Dit was in 1996, toen ik mijn examen voor de MAVO gedaan had. Hier heb ik geleerd hoe je geld terug moet tellen én geven. Niks geen teruggeef-bedrag in beeld… Een leuke ervaring en hard werken!

2. Marjon

Mijn eerste echt baan was van 2002 – 2005. Ik was net afgestudeerd aan het HBO er had een vakantiebaantje als receptioniste bij een brillen importeur. Na twee maanden zou dat zijn afgelopen en ben toen gevraagd om op de financiële administratie te komen werken. Dit heb ik ongeveer 3 jaar gedaan en vervolgens was het tijd om mijn vleugels ergens anders uit te slaan. Heb een leuke tijd gehad!

3. San

In 2004 had ik mijn eerste sollicitatiegesprek. Ik solliciteerde als invalkracht in een verpleeghuis. Ik wist absoluut niet wat ik moest antwoorden op de vragen die me gesteld werden. Op een gegeven moment stond het huilen me nader dan het lachen. De voorzitter van de sollicitatiecommissie heeft me toen naar de gang gebracht en hij zei dat ik daar even rustig mocht nadenken over de antwoorden. Na een kwartier riep hij me weer binnen. Ik ben uiteindelijk aangenomen en heb eerst drie jaar als invalkracht gewerkt en daarna nog bijna twee jaar met vast contract. Al die jaren met heel veel plezier. Dankzij de aardige man van de sollicitatiecommissie die bepaalde kwaliteiten in me zag en moeite voor me deed. Ik ben blij dat hij mij het vertrouwen gaf. Ik ben daarna nooit meer bang geweest voor een sollicitatiegesprek. Slechter dan dat kan het natuurlijk niet gaan.

4. Carlien

In 1992 bleek het lastig om na mijn HBO studie een baan te vinden omdat ik geen ervaring had. Uiteindelijk kreeg ik een contract in een instelling met mensen met een beperking. dat was absoluut niet mijn eerste keus, maar ik moest geld verdienen. Tijdens mijn eerste dag werd mij het een en ander verteld over de bewoners die ik moest begeleiden en verzorgen. Eén van de bewoners was een vrij jonge vrouw. Er werd tegen me gezegd dat deze vrouw flink “uit haar dak kon gaan” met slaan, knijpen en bijten. Ik werd er een beetje bang van. later op die dag moest ik de luier van die mevrouw verschonen. Tijdens het verschonen begon ze te gillen. Ik schrok er heel erg van en heb haar zo laten staan. Ik durfde haar echt niet verder te helpen. Bang dat ze me in elkaar zou slaan of zo. Nu bijna 20 jaar en verschillende functies verder werk ik nog steeds met mensen met een beperking.

5. Liv

Mijn eerste echte baan was 2007 als junior onderzoeker aan de universiteit Utrecht. Ik mocht interviews opzetten, houden en analyseren. Dat was erg spannend omdat het niet zo maar interviews waren, maar gesprekken met ‘top ambtenaren’ en burgemeesters (het word top ambtenaar heb ik niet zelf bedacht). Maar wat is een ‘echte’ baan. 1997 was ik koerier voor de buurtapotheek en heb medicijnen naar oude mensen gebracht. 1999 werd ik als serveerster in een bejaarden tehuis. Ook al waren dat bijbaantjes heb ik hier veel geleerd en vooral ook geld mee verdient.

6. Marjan

Mijn eerste echte baan was in de zomer van 1981 als medewerksters op een Rijn- cruiseschip. We moesten met het team alle voorkomende werkzaamheden doen, van schoonmaken tot bedienen en van bardienst tot afwassen. Het waren lange dagen van hard werken en dat voor een minimaal loon. Dus echt niet zo leuk/romantisch als het op TV leek in de toen lopende serie “the Love Boat”

7. Tessa

Mijn droombaan was werken op het hoofdkantoor van V&D. Ik werkte destijds in een filiaal bij V&D en wilde dus heel graag op het hoofdkantoor werken. In 1999 heb ik mijn studie voor secretaresse afgerond en stond er ook een vacature open voor deze functie dus heb ik gelijk gesolliciteerd. Ik werd gekozen en uiteindelijk heb ik er ruim 3 jaar gewerkt maar moest ik vanwege de lange reistijd mijn droombaan opzeggen. Ik heb daarna natuurlijk ook erg leuke banen gehad maar die baan bij V&D zal ik nooit meer vergeten.

8. Marijke

Mijn eerste en laatste baan begon in 1975 tot 2009 als analiste op een laboratorium in een ziekenhuis, dus bloedonderzoek.
Ben nu heerlijk met vervroegd pensioen, dat is pas genieten.

9. Natasja

Mijn eerste baan was bij de AH in het dorp. Het was eind november, 1994, vlak voor mijn 15 verjaardag. Ik mocht daar vakkenvullen en later achter de kassa. Daar heb ik mijn eerste verkering leren kennen met wie later ben getrouwd. Zo een 4 jaar heb ik daar gewerkt, en toen ik klaar was met school, ben ik gestopt bij de AH en fulltime gaan werken. Deze periode staat wel in het teken van verliefd, stappen, uitgaan en school. Leuke tijd…

10. Rilana

Mijn eerste echte baan was op de MTS waar ik de techniekmannen maatschappijleer ging geven. Deze heren waren soms koppen groter dan mij, maar daar heb ik het vak docent wel echt geleerd. Zit nu inmiddels al 13 jaar in het onderwijs en het verveeld nooit. Een docent iedere dag anders klopt inderdaad. Ik geef voornamelijk les aan het vmbo-leerlingen met een lwoo-beschikking en ik vind het schatten! Lastige pubers!? Ach waren wij vroeger misschien ook niet zo?

Allemaal bedankt voor het delen van jullie persoonlijke verhaal!

Staat jouw naam hierboven? Gefeliciteerd!
Graag ontvangen wij je adres per e-mail om jouw prijs te kunnen versturen.

Fijn weekend!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Natasja S
Door

Natasja S

op 27 Nov 2011

Hoi Eva,Ik heb een berichtje gestuurd via de site, maar nog niks gehoord, klopt dat?Groetjes Natasja

Marijke Bogaerts
Door

Marijke Bogaerts

op 30 Nov 2011

Hoi Eva,De lippen Mint olie al 2 dagen geprobeerd. Het metalen kogeltje vind ik persoonlijk heel fijn aanvoelen. Het rolt zo lekker. De Mintolie is heerlijk fris en tintelent. Mijn lippen voelen ook lekker zacht aan. Ben er erg tevreden over, als ik door mijn oude voorraad lippen produkten heen ben ga ik het zeker bestellen. Nog bedankt en veel groeten, Marijke

Natasja S
Door

Natasja S

op 01 Dec 2011

Hoi Eva,Ik heb de rozenolie gekregen. Hij voelt heel fijn aan. Net als Marijjke vind ik dat kogeltje erg prettig en geeft de olie een tintelend gevoel bij het aanbrengen. Resultaat: Mooie zachte lippen en niet te vet.Ben er heel blij mee, dank je wel!Groetjes Natasja

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading