datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Prijzenweekend! Heb jij gewonnen?
24 september 2011 
1 min. leestijd

Prijzenweekend! Heb jij gewonnen?

Elke week kans op Natural Prizes bij Miss NaturalHet is prijzen weekend bij Miss Natural! Altijd al iets willen winnen? Wie niet!

Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk. Daarom kun je bij Miss Natural elke maand kans maken op een Natural Prize!

En vandaag maken we de winnaars bekend…

10 x lippenbalsems van L!P-BALMS

De lippenbalsems van L!P-BALMS beschermen en verzorgen je lippen. Daarnaast zijn de producten ook nog eens 100% natuurlijk en waar mogelijk fairtrade. De balsems zijn verkrijgbaar in 14 verschillende smaken en iedere maand wordt er een smaak onder de aandacht gebracht.

Om kans te maken op 1 van de 10 gratis L!P-BALMS, vroegen wij je om jouw favoriete smaak achter te laten op review pagina L!P-BALMS. Er zat toch wel 1 overduidelijke favoriete smaak bij…

De winnaar van de lippenbalsems zijn

  1. Carlien Leidens – favoriete smaak is Kokos
  2. Renate Ferket – wil de Kers smaak proberen
  3. Petra – is benieuwd naar de Champagne smaak
  4. Inge – wil de Neutral proberen
  5. Anette Elsenaar – is een echte Kokos fan
  6. Ilona van der Valk – kiest direct voor Kokos
  7. Annemieke D. – wil de Sangria smaak
  8. Margreet – denkt dat de Kokos wel lekker is
  9. Sandra – verlengt de zomer met de Kokos geur
  10. Marjan – wil Caramel als snoepje voor de lippen

Staat jouw naam hierboven? Gefeliciteerd! Graag ontvangen wij je adres per e-mail om de lippenbalsem te kunnen versturen.

Eet je Mooi in 28 dagen met Beauty Food

Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat het eten van de juiste voedingsmiddelen,in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie, zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk.

Inge de Munnik, afgestudeerd als voedingsmiddelentechnoloog, was dit ook niet ontgaan en schreef er een boek over Eet je Mooi in 28 dagen. 

De winnaar de zich mooi gaat eten is

Lydia en haar motivatie was;

Wat een geweldig boek lijkt me dit! Als ik het win schrijf ik 28dagen wat ik eet en maak ik een eind conclusie voor de site. Leuk idee toch?!

Dat is zeker een leuk idee, zo kunnen andere Miss Natural leden ook direct met jou mee gaan eten. Lydia en daarom krijg jij het boek cadeau! Je kunt je adres per e-mail sturen en dan komt het boek jouw kant op.

Deze maand nog meer kans op prijzen!

Komende week maak je nog kans op leuke natuurlijk beauty producten, dus kijk zeker regelmatig op de website of volg Miss Natural op Facebook en Twitter zodat je als een van de eerste kan reageren!

Fijn weekend!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Carlien
Door

Carlien

op 24 Sep 2011

Ik lees net dat ik de kokos lippenbalsem heb gewonnen. Leuk!!! Miss Natural bedankt!

Lydia Broos
Door

Lydia Broos

op 25 Sep 2011

Jeeej gewonnen! Super leuk! Benieuwd naar de recepten

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine