10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Puur genieten op het Dutch Yoga Festival op Terschelling
14 april 2014 
in Events
3 min. leestijd

Puur genieten op het Dutch Yoga Festival op Terschelling

Het 8e Dutch Yoga Festival op Terschelling is van 27 tot en met 29 juni 2014. Dit internationale Yoga Festival biedt de unieke gelegenheid om vele vormen van yoga op schitterende locaties te beoefenen en onder te dompelen in een ontspannen yogasfeer aan zee.

Het thema van het Yoga Festival 2014 is ‘Yoga: the Heart of Love’. Wanneer de adem zich verlengt en het hart opent ontstaat liefde voor het leven zelf. Yoga als bron van inspiratie. Dit wordt met vele vormen van yoga onder begeleiding van inspirerende docenten en muzikanten gedurende drie dagen lang gevierd op het prachtige Waddeneiland Terschelling.

Het 8e Dutch Yoga Festival

Het Dutch Yoga Festival vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van juni op Terschelling. Dit jaar is dat van 27 tot 29 juni 2014. Het festival vindt plaats op een mooi kampeerterrein, gelegen aan de voet van de duinen en naast een duinmeer op het prachtige waddeneiland. Dit terrein wordt met festivaltenten ingericht voor yoga, live muziek en om gezamenlijk te eten.

Net zoals voorgaande jaren ondersteunt het Festival 2014 van harte de doelstelling van Duniya, om dit jaar leerlingen van haar Indiase school onderwijs en gezonde voeding te geven. Het festival nodigt uit om ons te openen en te verbinden met datgene wat ons hart heeft.

Het programma van 2014

Wanneer de zon op z’n hoogst staat is er het Yoga Festival op Terschelling. Om de liefde en inspiratie voor yoga en natuur te vieren. Een schitterend aanbod van workshops en heerlijke live muziek. Met inspirerende docenten en geweldige muzikanten, die elk hun licht laten schijnen.

Het programma van het Dutch Yoga Festival omvat een schitterend aanbod van diverse vormen van yoga, ruim 100 (yoga)workshops op een dag, met diverse Hatha yoga stijlen. Ook zijn er speciale workshops in combinatie met dans, zang, filosofie, massage, healing, communicatie en meditatie. Zo zijn er workshops met meditatie, kinderyoga, partneryoga, Ayurvedische voeding, een yoga conditietraining in de duinen, yoga massage, mantramuziek en speciale workshops voor vrouwen en mannen. Met op zaterdagavond een geweldige tribal dans met live muziek door ‘Black & White’, een mix van Reggae, Latin en West-Afrikaanse muziek om op te gaan in de stilte van de avond met als decor de zee, het strand en de duinen van Terschelling.

Het hoofdprogramma begint met een openingscirkel op vrijdag 27 juni 2014 om 17.30 uur en eindigt met een afsluiting op zondag 29 juni 2014 om 15.30 uur. Op vrijdag voorafgaand aan de opening is er al de gehele dag een programma met (yoga)workshops. Deelnemers zijn van harte welkom om vrijdag eerder op de dag aan te komen.

Het voorprogramma begint op donderdagmiddag 26 juni met (yoga)workshops, heerlijk vegetarisch eten en een ontspannen avondprogramma met live muziek. Het naprogramma eindigt op maandag om 12.00 uur.

 Yogi Tea op de Miss Natural Awards 2014

Yogi Tea is een van de organisatoren van het Dutch Yoga Festival op Terschelling, én partner van de Miss Natural Awards 2014! Van Yogi Tea krijgt de 3e finalist van de Miss Natural Awards een geheel verzorgd weekend voor 2 personen bij het Yoga Festival op Terschelling.

Bovendien krijgen alle bezoekers van het event een pakje heerlijke Yogi Tea mee naar huis in de goedgevulde goodybagZorg dus dat je erbij bent op 19 april op De Landgoederij te Bunnik!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.