datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Reislustige Leon (41) zoekt vrouw met minimale make-up op gympies
06 april 2018 
in Dating
1 min. leestijd

Reislustige Leon (41) zoekt vrouw met minimale make-up op gympies

Als duurzaam ondernemer is Leon (41 jaar) uit Rotterdam actief bezig met de natuurlijke levensstijl. Hij zet zich graag in voor de natuur door het rapen van zwerfies hij doet aan guerilla gardening door her en der bloemen te zaaien. Hij maakt in zijn vrije tijd graag muziek en speelt als basgitarist in een band.

Spontaan op stap

Als hij niet in zijn groentetuin aan het werken is, timmert hij een pallet om tot meubel, bakt hij een brood of kookt hij de sterren van de hemel. Op vakantie en op reis is hij graag in de natuur en op zee golfsurfen. Een spontaan weekend naar de Ardennen, met de auto en de tent, een reisje naar Italië of een leuke stad. Leon is zorgzaam, attent, creatief, handig, extravert, muzikaal en weet van aanpakken.

Dit past bij haar natuurlijke levensstijl;

  • Biologisch
  • Vegetarisch
  • Veganistisch
  • Flexitarisch

“Op woensdagavond speel ik basgitaar in een band.”

Ben jij de vrouw voor Leon?

Liefde voor Leon is; vertrouwen, samen alles kunnen delen, elkaar inspireren, verbinding, verlangen om samen te zijn, maar elkaar ook ruimte kunnen geven. Hij valt op slanke vrouwen met mooie benen die minimale make-up dragen (fake wenkbrauwen is turn-off!). Een kinderwens of kinderen

“Mijn secret talent? Zoenen!”

Miss-Natural-Date-Me-Leon

Vakantieplannen

Leon is deze zomer te vinden in Sardinië, Barcelona, Baroeg Open Air en het Metropolis Festival. Hij luistert graag naar Rock, Alternatief, 80ties, Electro, Metal, Neo klassiek (Nils Frahm, Agnes Obel, Enaudi). Ben jij een extraverte vrouw (34 – 40 jaar) met ambitie en gezonde zelfspot die in is voor een spontaan uitje, graag gaat kamperen en liever gympies draagt dan hakken? Reageer dan en misschien ga jij binnenkort op date met Leon!

Ja, ik wil een date met Leon

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine