10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Reserveer jouw ticket voor de Miss Natural Awards 19 april 2014
03 maart 2014 
in Events
3 min. leestijd

Reserveer jouw ticket voor de Miss Natural Awards 19 april 2014

Het is zover! Vandaag is de verkoop van de tickets voor de Miss Natural Awards 2014 van start gegaan. De afgelopen maanden ben ik weer druk bezig geweest met het benaderen van partners, samenstellen van het prijzenpakket, zoeken naar een geschikte locatie, proeven van de perfecte lunch en vinden van inspirerende sprekers.

De uitreiking van de Miss Natural Awards zal plaatsvinden op zaterdag 19 april 2014 bij de prachtige locatie De Landgoederij in Bunnik. We maken dan niet alleen de prijswinnaars bekend en Miss Natural 2014, maar ook zal het een hele gezellige dag zijn vol met interessante lezingen van inspirerende sprekers!

Bekijk mijn persoonlijke videoboodschap over de Miss Natural Awards

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Miss Natural staat positief en energiek in het leven en is bewust bezig met haar natuurlijke levensstijl. Miss Natural gelooft niet in calorieën tellen en weet dat diëten niet werken. Zij houdt van echt en vers eten, vermijdt voorverpakte producten met verdachte toevoegingen en koopt het liefst biologisch in de supermarkt, natuurwinkel of rechtstreeks bij de boer.

Miss Natural laat zich niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen. Zij weet dat voeding de basis is van een goede gezondheid en een schoon lichaam belangrijk is voor het opnemen van voedingsstoffen. Daarom gebruikt Miss Natural ook het liefst natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevatten die via de huid terecht komen in het hele lichaam.

Miss Natural is ook actief en beweegt regelmatig. Daarnaast durft Miss Natural kritische vragen te stellen en motiveert zij haar familie en vrienden. Miss Natural weet wat haar keuzemogelijkheden zijn en kiest voor haar alleen het beste!

Het maakt helemaal niet uit hoelang je al bezig bent met jouw natuurlijke levensstijl.
Doe gewoon mee!

Geef jezelf op als Miss Natural 2014 en maak kans op geweldige prijzen!

Van maandag 3 maart t/m zondag 30 maart 2014 kun je jezelf opgeven, zodat familie, vrienden en collega’s vanaf maandag 31 maart 2014 voor jou als Miss Natural kunnen stemmen. Let op: alleen Miss Natural leden maken kans op de Miss Natural Awards 2014!

Volg interessante lezingen van inspirerende sprekers

Het Miss Natural Awards Event is een hele dag bedoeld voor jou! Even tijd voor jezelf… om je te laten inspireren en motiveren door geweldige sprekers, kennis te maken met andere Miss Natural leden, lekker te eten en drinken en zien wie er Miss Natural 2014 wordt bij de Award uitreiking. Dit alles op een prachtige locatie, centraal in het land. Daar moet je bij zijn!

Er zijn slechts 200 Event Awards Tickets beschikbaar

Dit evenement is exclusief toegankelijk voor Miss Natural leden. Bekijk hier het volledige programma en de sprekers. Wees er wel op tijd bij, er zijn namelijk slechts 200 tickets beschikbaar!

Let op! De kaartverkoop gaat maandag 3 maart 2014 van start.

Reserveer jouw ticket vandaag nog en bespaar €40,-

Als snelle beslisser betaal je geen €97,- maar €57,-

Er zijn slechts 200 tickets beschikbaar, dus wees op tijd!

Deze aanbieding is geldig t/m maandag 17 maart

Kom jij naar de Miss Natural Awards?

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.