datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd
20 oktober 2013 
4 min. leestijd

Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd

Toen ik besloot om natuurlijker te gaan leven, hield ik mij voornamelijk bezig met voeding. Mijn redenen: ik wilde vooral gezonder leven en minder last hebben van vervelende kwaaltjes als hoofdpijn en buikpijn. Maar om eerlijk te zijn was ik ook geïnteresseerd in de verhalen over slanker en mooier worden, op een natuurlijke manier. En ja, ook een jonger uiterlijk zou ik niet vervelend vinden.

Ik was dan ook blij dat ik van Amanprana de ‘Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd‘ mocht testen voor Miss Natural. Want voeding kan je inderdaad helpen aan een mooie gezonde huid, maar een beetje extra hulp is nooit weg!

Wat is verouderen?

Verouderen is oxidatie. Oxidatie ontstaat door tekorten in de voeding, door oxidanten en door aanvallen van buitenaf, zoals zonnestraling, roken en chemische stoffen. Maar ook constante stress en uitdroging doen ons verouderen. Er zijn dus factoren die je zelf in de hand hebt, maar ook factoren waar je weinig aan kunt doen. Bovendien ben ik op latere leeftijd begonnen met een natuurlijke levensstijl en heb ik genoeg dingen gedaan om mijn huid een handje mee te helpen aan het verouderingsproces. Tja, terugdraaien gaan niet meer, maar soms zou ik willen dat ik veel eerder had geweten wat ik nu allemaal weet!

Kunnen we de huid terug verjongen? Er zijn verschillende theorieën die zeggen van wel. Met de juiste voeding bijvoorbeeld, door te mediteren en zo stress te reduceren. Maar ook met cosmeticaproducten. Helaas zijn veel producten die een jongere huid beloven verre van natuurlijk…

Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd

Gelukkig zijn er steeds meer cosmeticaproducten op de markt die wel natuurlijke ingrediënten bevatten en die ook bijdragen aan een mooiere, jongere huid. Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd kan je bijvoorbeeld helpen voor een zichtbaar jongere huid.

Rimpels, grauwe huid en pigmentvlekken zijn het gevolg van veroudering. Een uitgezakte huid rond ogen en kaaklijn zijn dat ook. De huidige mens kan wel 100 tot 120 jaar worden. De manier waarop de huid veroudert, wordt grotendeels bepaald door je levensstijl en hoe je de huid verzorgt.

100 % natuurlijk

Bij Amanprana vindt men: “al wat je niet kan eten, gebruik je niet op de huid”. En daar zijn we het bij Miss Natural helemaal mee eens! Waarom? Omdat voldoende bewezen is dat wat we op de huid aanbrengen, ook in de huid dringt en sommige inhoudsstoffen ook in het hele lichaam terecht komen via de bloedbaan en het lymfesysteem. Daarom is Shangri-la 100% supervoeding. 100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden. Shangri-la bevat 0% chemische stoffen, voedt de huid & het lichaam en belast ze niet. De huid kan zich zo herstellen en verjongen.

Shangri-la oogcontour en gezichtsserum in de test

Ik mocht het Shangri-la oogcontour en gezichtsserum van Amanprana testen. Voor deze test had ik precies een week. Ik had dan ook weinig verwachtingen voor deze korte periode. Amanprana is echter zo overtuigd van haar product dat zij akkoord ging met een week testtijd.

Meteen de eerste dag begreep ik al waarom Amanprana zo enthousiast is over het Shangri-la oogcontour en gezichtsserum. Het serum is namelijk erg prettig in gebruik. In tegenstelling tot de meeste dagelijkse huidverzorgingsproducten is het een olie en geen crème. Dat kan in eerste instantie misschien afschrikken, maar wanneer je eenmaal de juiste ‘dosering’ hebt bepaald voor jezelf gaat het prima. En dat is meteen een mooie bijkomstigheid: omdat het gaat om een olie heb je maar een paar druppeltjes nodig voor je hele gezicht en zal je niet snel te veel gebruiken, omdat je dit meteen merkt. Je doet dus heel lang met het flesje Shangri-la!

Zelf heb ik een vrij normale huid, die onder bepaalde weersomstandigheden (kou en hitte) wat droog en schraal kan worden. Een olie om mij huid te verzorgen is dan ideaal, omdat deze vettiger is dan een crème en goed in de huid trekt. Bovendien hoef ik geen ander product te gebruiken voor de wat drogere plekjes, ik gebruik gewoon een extra druppeltje Shangri-la oogcontour en gezichtsserum. ’s Ochtends na het douchen doe ik twee tot drie druppels op mijn vingers, waarmee ik eerst mijn oogcontouren ‘dep’ en vervolgens de rest van mijn gezicht. Op dat moment snuf ik meteen de heerlijke geur op van alle kruiden die het middeltje bevat: het is net of ik me in de sauna bevind, heerlijk! Terwijl dit intrekt kleed ik mij aan en daarna kan ik zonder problemen mijn gezicht opmaken.

Na een week merk ik dat huid lekker zacht is en een mooie glans heeft. Ook heb ik het idee dat ik wat meer kleur op mijn gezicht heb, maar dat zou ook kunnen doordat ik extra aandacht heb besteed aan het insmeren van mijn gezicht, waardoor de doorbloeding beter is. Al met al ben ik zeer tevreden over het Shangri-la oogcontour en gezichtsserum en ik denk dat ik het nog lang zal blijven gebruiken!

Win: Shangri-la oogcontour en gezichtsserum

Wil jij ook Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd uitproberen? Dan kan! Miss Natural mag 5 flesjes t.w.v. €69,- weggeven van Amanprana!

Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij een jongere huid zou willen en wie weet ben jij straks in het bezit van Shangri-la oogcontour en gezichtsserum.

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgtdie niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Waarom zou jij een jongere huid willen?

 

De 5 winnaars zijn geworden:

Britt H., Sofie, Mandy M., Desiree en Monique van D.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een flesje Shangri-la oogcontour en gezichtsserum thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
marijon
Door

marijon

op 20 Oct 2013

Ik heb een gevoelige huid en ik merk dat mijn gezichts-contouren nu slapper beginnen te worden. (48 jr) Ik vind het moeilijk om een goed product te vinden dat voor mij geschikt is en ik zou dus heel graag amanprana uit willen proberen, ik zou er zelf nooit aan gedacht hebben om een olie te gebruiken maar wie weet is het wel ideaal? Vriendelijke groeten, Marijon

Mieke Maas
Door

Mieke Maas

op 27 Oct 2013

Hoi hoi Komt goed van pas... Zit namelijk net zonder en zou het goed Kunnen gebruiken!!! Sportieve groet Mieke

Michelle de Heer
Door

Michelle de Heer

op 20 Oct 2013

Als 40 jarige begint de tijd toch sporen achter te laten. Nu ik dankzij mijn verandering van levensstijl al 17 kilo ben afgevallen vind ik het steeds leuker om nog meer mijn best te doen om er leuk uit te zien. Dat begint bij een goede en natuurlijke verzorging. Daarom zou ik heel graag dit mooie product winnen!

eva van asperen
Door

eva van asperen

op 20 Oct 2013

voor deze mooie win actie doe ik niet mee voor mezelf, maar voor mijn lieve mama :) (ikzelf begin de rimpeltjes ook wel te zien, word 32, maar het is nog maar in de begin fase) mijn moeder heeft het meer nodig dan ik en ik gunhet haar ook helemaal omdat ze de liefste mama van de hele wereld is! klinkt clishe, maar het is echt zo :D

Monique
Door

Monique

op 20 Oct 2013

Graag zou ik aanmerking voor het shangri-la serum omdat ik al enige tijd bezig ben met natuurlijke voeding te gebruiken, wat overig heel goed bevalt, vandaar dat ik nu graag mijn huid wil gaan werken. Die is altijd erg trekkerig en droog. Heb al vele produckten gebruikt, maar telkens weer geen positief ervaring.

Marjon
Door

Marjon

op 20 Oct 2013

Ben begin dertig en dan zie je kleine veranderingen in je lichaam beginnen en ook zeker de huid. Deze begint in deze tijd van het jaar al aardig droog aan te voelen en met zo'n flesje kan ik de droge plekjes en mijn ogen ter gelijke tijd verzorgen. Deze zou niet misstaan in de badkamer!

Lida
Door

Lida

op 21 Oct 2013

Door gezond eten heb ik inmiddels een lichaam waar ik weer trots op ben.... ik voel me gezonder en ben fitter dan toen ik pakweg 30 jaar was.... alleen m'n gezicht verraad dat ik 50 ben geweest.... een 'wonder' zou mooi zijn :)!

Fleur
Door

Fleur

op 21 Oct 2013

Wij zijn net failliet en natuurlijke producten zijn redelijk duur. Om dan toch deze levensstijl voort te zetten zou het geweldig zijn om eens iets te winnen. Ook kan mijn huid wel eens een oppepper gebruiken!

Van Dyck Monique
Door

Van Dyck Monique

op 21 Oct 2013

Ik ben volop bezig om mijn 'oude produtcten' te vervangen door natuurlijke producten, producten die ik dan zelf maak met de receptjes van de site, maar ook met de natuurlijke producten die jullie aanbevelen op de site. Zowel van binnen als van buiten trachten we het zo NATUURLIJK mogelijk te houden. En uiteraard wil ik graag de Shangri-la winnen, als kers op de taart. :-)

Lotte
Door

Lotte

op 21 Oct 2013

Wauww! Lijkt me een heel fijn product. Ik verzorg al mijn pubertijd mijn gezichtshuid goed en consequent en sinds een jaar alleen nog met natuurlijke cosmetica. Dit vind mijn huid erg fijn. Door goed voor mijn huidje te zorgen en natuurlijk te eten hoop ik zo lang mogelijk een gladde en strakke huid te houden. Ik zou graag ervaren of dit product een welkome aanvulling is!

nathalie
Door

nathalie

op 21 Oct 2013

Wat zijn de ingrediënten van dit serum?

ilse
Door

ilse

op 21 Oct 2013

Dat zou mooi zijn!....Aangezien mijn ontwikkelingsleeftijd niet bij overeenkomt met mijn kalenderleeftijd ;) Graag een paar druppeltjes jonger ;)

Desiree
Door

Desiree

op 21 Oct 2013

Hallo, ik zou wel graag in aanmerking komen om kans te maken voor de serum te winnen. Ik ben 40 jaar en ben door een ziekte in de overgang terrecht gekomen, hierdoor is mijn huid behoorlijk veranderd. Ik ben nu zoekende hoe je op natuurlijke manier je gezicht kan verzorgen. Ik gebruik op dit moment pure arganolie, ook heel goed maar sta zeker open voor andere ideeen.

Elize
Door

Elize

op 21 Oct 2013

WAUW! Dit zou ik écht graag op mijn super gevoelige huid willen smeren voor een jong uitziende huid!! Ik ben de laatste tijd erg bezig met gezonde voeding via miss naturel en ik zou daarbij ook zooo graag aan vrienden willen laten zien dat ik nu óok een strakke miss natural LOOK heb door dit geweldige natuurlijke product

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 21 Oct 2013

Omdat Amanprana al een plankje heeft in de keukenkast, maar nog niet in de badkamer.

Mari
Door

Mari

op 21 Oct 2013

Wie wil dat nou niet graag winnen en uitproberen. Ik doe graag mee om n heerlijke zachte huid te krijgen en de ' Tand des tijds' een natuurlijk handje te helpen. ;-) Groetjes en ik ga duimen! Marike

Mandy Minguel
Door

Mandy Minguel

op 23 Oct 2013

Het lijkt mij een super product Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor mijn huid. Ik ben door jullie langzaam aan het overstappen naar natuurlijke huidproducten en cosmetica. Was al begonnen met mascara en oog make up remover. Ik heb al jaren Clarins die ga ik eerst opmaken. Ik wil graag het product Shangri-la oogcontour en gezichtsserum zowiezo kopen , is dat mogelijk ? groeten, Mandy

Danny
Door

Danny

op 24 Oct 2013

De 40 nadert en mijn huid wordt er niet jonger op. Ik zou er dolgraag weer een paar jaartjes jonger uit willen zien en hopelijk gaat dit serum en deze oogcontour mij helpen.

Jorine Dams
Door

Jorine Dams

op 25 Oct 2013

wie wil er nu niet een jongere huid, iedereen toch, ook al zeggen sommige van niet, vooral rond de ogen en mondhoeken komen de lijntjes als eerste en die zou ik graag minder diep maken, daarom zou ik dit serum graag willen proberen.

Ingrid
Door

Ingrid

op 26 Oct 2013

Ik eet al een aantal jaren zo natuurlijk mogelijk en dat heeft een goede uitwerking op mijn gezondheid. Gek genoeg gebruik ik niet altijd natuurlijke cosmetica. Nu ik halverwege de veertig ben, merk ik dat mijn huid wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. Ik word gemakkelijk verleid door de reclamecampagnes van grote merken als Estee Lauder. Ik koop dit tegen beter weten in. Ik zou graag willen dat ik net zo goed zorg voor mijn buiten- als mijn binnenkant, wat meer kennis opdoen over natuurlijke cosmeticamerken en eens voor mij onbekende merken proberen.

Sofie
Door

Sofie

op 27 Oct 2013

Interessant product! Ik gebruik al geruime tijd de kokosolie van Amanprana op mijn gezicht en lichaam en ben hier heel tevreden van. Ik wou dat ik er vroeger mee begonnen was, want door gebruik van crèmes met acetylsalicylzuur daarvoor, heb ik pigmentvlekken ontwikkeld op mijn jukbeenderen. Ik ben benieuwd of dit serum daar iets aan zou kunnen doen.

Tessa
Door

Tessa

op 27 Oct 2013

De 20 ben ik helaas al lang gepasseerd en de 30 ook dus dat betekent een steeds ouder wordende huid die ik probeer zo jong mogelijk te houden met allerlei producten. Dit product ken ik nog niet en zou ik graag mee willen kennismaken.

Carla
Door

Carla

op 27 Oct 2013

Gewoon, omdat ik het waard ben.

Mieke Maas
Door

Mieke Maas

op 27 Oct 2013

Hoi hoi Komt goed van pas... Zit namelijk net zonder en zou het goed Kunnen gebruiken!!! Sportieve groet Mieke

britt hansen
Door

britt hansen

op 27 Oct 2013

Al een lange tijd terug doe ik mee in elke wedstrijd om een Shangri-la te winnen. Ik wil deze product ZOOOOO ERG GRAAAAG!! Ik ben zeer bewust en heb veel kennis over superfood, ik weet dus heel goed wat antioxidanten voor je betekenen. ORAC aan de binnenkant van mijn lichaam krijg ik via mijn rawfood/superfood voldoende, DAT is al goed voor je huid, maar deze Shangri-la maakt het totaal compleet. Wat een heerlijk gevoel om zoveel antioxidanten uit dit serum rond je ogen en in je gezicht mee te kunnen verwennen! Dat is mijn droom. Ik heb veel Amanprana-producten en vind ze echt fantastisch...zo puur, zonder toevoegingen, van de wijsheid van de olifant, ik hoop op geluk!! Liefs Britt

Tanya
Door

Tanya

op 29 Oct 2013

Omdat ik elke dag al biologisch, suikervrij, glutenvrij eet wil ik ook graag een goede lichaamsverzorging en daar zocht ik nog het beste product voor daarom wil ik graag Shangri-la oogcontour en gezichtsserum uitproberen :)

sylvia van aken
Door

sylvia van aken

op 01 Nov 2013

ik ben de Shangri-la oogcontour en gezichtsserum nu een week aan het gebruiken, en ben er zeer tevreden over. dank je wel voor de tip! mijn huid ziet er echt veel beter uit.

Josien Hillebrands
Door

Josien Hillebrands

op 14 Dec 2013

Ik ben zelf 26 lentes jong,maar zou het flesje graag cadeau doen aan mijn allerliefste moedertje!

Yvonne1983
Door

Yvonne1983

op 10 Apr 2016

Dit is echt een super fijne serum! De beste dit ik ooit heb gebruikt, en dat zijn er nogal wat ;) Het is alleen best duur in de winkel dus ik bestel altijd online op http://www.huidzorgvoordeel.nl . Dit is de goedkoopste site en ik heb hier hele goede ervaringen mee!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading