Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd

Toen ik besloot om natuurlijker te gaan leven, hield ik mij voornamelijk bezig met voeding. Mijn redenen: ik wilde vooral gezonder leven en minder last hebben van vervelende kwaaltjes als hoofdpijn en buikpijn. Maar om eerlijk te zijn was ik ook geïnteresseerd in de verhalen over slanker en mooier worden, op een natuurlijke manier. En ja, ook een jonger uiterlijk zou ik niet vervelend vinden.

Ik was dan ook blij dat ik van Amanprana de ‘Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd‘ mocht testen voor Miss Natural. Want voeding kan je inderdaad helpen aan een mooie gezonde huid, maar een beetje extra hulp is nooit weg!

Wat is verouderen?

Verouderen is oxidatie. Oxidatie ontstaat door tekorten in de voeding, door oxidanten en door aanvallen van buitenaf, zoals zonnestraling, roken en chemische stoffen. Maar ook constante stress en uitdroging doen ons verouderen. Er zijn dus factoren die je zelf in de hand hebt, maar ook factoren waar je weinig aan kunt doen. Bovendien ben ik op latere leeftijd begonnen met een natuurlijke levensstijl en heb ik genoeg dingen gedaan om mijn huid een handje mee te helpen aan het verouderingsproces. Tja, terugdraaien gaan niet meer, maar soms zou ik willen dat ik veel eerder had geweten wat ik nu allemaal weet!

Kunnen we de huid terug verjongen? Er zijn verschillende theorieën die zeggen van wel. Met de juiste voeding bijvoorbeeld, door te mediteren en zo stress te reduceren. Maar ook met cosmeticaproducten. Helaas zijn veel producten die een jongere huid beloven verre van natuurlijk…

Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd

Gelukkig zijn er steeds meer cosmeticaproducten op de markt die wel natuurlijke ingrediënten bevatten en die ook bijdragen aan een mooiere, jongere huid. Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd kan je bijvoorbeeld helpen voor een zichtbaar jongere huid.

Rimpels, grauwe huid en pigmentvlekken zijn het gevolg van veroudering. Een uitgezakte huid rond ogen en kaaklijn zijn dat ook. De huidige mens kan wel 100 tot 120 jaar worden. De manier waarop de huid veroudert, wordt grotendeels bepaald door je levensstijl en hoe je de huid verzorgt.

100 % natuurlijk

Bij Amanprana vindt men: “al wat je niet kan eten, gebruik je niet op de huid”. En daar zijn we het bij Miss Natural helemaal mee eens! Waarom? Omdat voldoende bewezen is dat wat we op de huid aanbrengen, ook in de huid dringt en sommige inhoudsstoffen ook in het hele lichaam terecht komen via de bloedbaan en het lymfesysteem. Daarom is Shangri-la 100% supervoeding. 100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden. Shangri-la bevat 0% chemische stoffen, voedt de huid & het lichaam en belast ze niet. De huid kan zich zo herstellen en verjongen.

Shangri-la oogcontour en gezichtsserum in de test

Ik mocht het Shangri-la oogcontour en gezichtsserum van Amanprana testen. Voor deze test had ik precies een week. Ik had dan ook weinig verwachtingen voor deze korte periode. Amanprana is echter zo overtuigd van haar product dat zij akkoord ging met een week testtijd.

Meteen de eerste dag begreep ik al waarom Amanprana zo enthousiast is over het Shangri-la oogcontour en gezichtsserum. Het serum is namelijk erg prettig in gebruik. In tegenstelling tot de meeste dagelijkse huidverzorgingsproducten is het een olie en geen crème. Dat kan in eerste instantie misschien afschrikken, maar wanneer je eenmaal de juiste ‘dosering’ hebt bepaald voor jezelf gaat het prima. En dat is meteen een mooie bijkomstigheid: omdat het gaat om een olie heb je maar een paar druppeltjes nodig voor je hele gezicht en zal je niet snel te veel gebruiken, omdat je dit meteen merkt. Je doet dus heel lang met het flesje Shangri-la!

Zelf heb ik een vrij normale huid, die onder bepaalde weersomstandigheden (kou en hitte) wat droog en schraal kan worden. Een olie om mij huid te verzorgen is dan ideaal, omdat deze vettiger is dan een crème en goed in de huid trekt. Bovendien hoef ik geen ander product te gebruiken voor de wat drogere plekjes, ik gebruik gewoon een extra druppeltje Shangri-la oogcontour en gezichtsserum. ’s Ochtends na het douchen doe ik twee tot drie druppels op mijn vingers, waarmee ik eerst mijn oogcontouren ‘dep’ en vervolgens de rest van mijn gezicht. Op dat moment snuf ik meteen de heerlijke geur op van alle kruiden die het middeltje bevat: het is net of ik me in de sauna bevind, heerlijk! Terwijl dit intrekt kleed ik mij aan en daarna kan ik zonder problemen mijn gezicht opmaken.

Na een week merk ik dat huid lekker zacht is en een mooie glans heeft. Ook heb ik het idee dat ik wat meer kleur op mijn gezicht heb, maar dat zou ook kunnen doordat ik extra aandacht heb besteed aan het insmeren van mijn gezicht, waardoor de doorbloeding beter is. Al met al ben ik zeer tevreden over het Shangri-la oogcontour en gezichtsserum en ik denk dat ik het nog lang zal blijven gebruiken!

Win: Shangri-la oogcontour en gezichtsserum

Wil jij ook Shangri-la oogcontour en gezichtsserum voor de eeuwige jeugd uitproberen? Dan kan! Miss Natural mag 5 flesjes t.w.v. €69,- weggeven van Amanprana!

Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij een jongere huid zou willen en wie weet ben jij straks in het bezit van Shangri-la oogcontour en gezichtsserum.

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgtdie niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Waarom zou jij een jongere huid willen?

 

De 5 winnaars zijn geworden:

Britt H., Sofie, Mandy M., Desiree en Monique van D.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een flesje Shangri-la oogcontour en gezichtsserum thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.