Miss Natural Lifestyle heeft voor 2023 - 2024 weer ruimte voor Enthousiaste Stagiaires!

Miss Natural Lifestyle heeft voor 2023 - 2024 weer ruimte voor enthousiaste stagiaires! Tijdens je stage werk je mee op de marketing- en redactieafdeling van Miss Natural en ervaart het dagelijkse reilen en zeilen van hét grootste platform gericht op natuurlijk leven, biologisch eten en bewustwording. Heb jij affiniteit met natuurlijk leven en biologisch eten en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen! Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV met foto. Zet er ook bij voor welke stage je interesse hebt.


Miss Natural Lifestyle biedt:

 • Een stage waar je kunt meedraaien als volwaardig werknemer
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Vier stagedagen op locatie en een dag vanuit huis. 
 • Afhankelijk van opleidingsniveau en -eisen is het vervullen van een eigen opdracht mogelijk.


Miss Natural Lifestyle biedt de volgende stagefuncties;

Stage Media Vormgeving

Voor Miss Natural Lifestyle ben ik op zoek naar een stagiair media vormgeving. Als stagiair media vormgeving houd jij je bezig met het designen van grafische content van o.a. campagnes, e-books, Miss Natural magazine en nieuwsbrieven. Ben jij leergierig, loyaal, resultaatgericht, secuur, stressbestendig en initiatiefrijk? Dan ben jij degene die ik zoek!

 • Een enthousiaste student aan een MBO opleiding
 • Creatief kan vormgeven voor campagnes, magazine en online
 • Goede kennis heeft van InDesign, Photoshop en Illustrator
 • Zelfstandig kan werken, initiatief neemt en geen 9-tot-5-mentaliteit heeft
 • Een teamplayer is, en bereid om de redactie te ondersteunen
 • Affiniteit heeft met de doelgroep van Miss Natural
STAGE AANVRAAG 

Stage Media Redactie

Volg je een journalistieke opleiding of een opleiding tot media redactie medewerker dan is een stage bij Miss Natural geschikt voor jou! Werk mee aan Miss Natural magazine door het schrijven van artikelen of afnemen van interviews. Ook voor de website en social mediakanalen is er dagelijks content nodig. Je hebt de volgende capaciteiten:

 • Je hebt een goede schriftelijke taalvaardigheid
 • Werkt nauwkeurig en schrijft met plezier
 • Affiniteit heeft met de doelgroep van Miss Natural
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief
STAGE AANVRAAG 

Stage Audio en Visuele Productie

Miss Natural Lifestyle is op zoek naar een stagiair met een opleiding binnen de audio en visuele productie. Je zal je bezig houden met het maken van producties voor de Miss Natural Talk Show en het Youtube kanaal. Je hebt de volgende capaciteiten:

 • Enthousiaste student aan een MBO opleiding
 • Beeldopname en –bewerking
 • Videomontage en geluidsbewerking
 • Camerabediening en lichttechniek
 • Affiniteit heeft met de doelgroep van Miss Natural
STAGE AANVRAAG 

Enkele stagiaires delen hun ervaring

Tijdens mijn stage ben ik het meest gegroeid op het persoonlijke vlak!

Gedurende dit afgelopen half jaar heb ik veel verschillende zaken mogen doen. Denk hierbij aan het veranderen van een huisstijl, het bijwerken van de website, het bijhouden van de social media, het ontwerpen van een babyboekje en als laatste het mogen vormgeven van een magazine. Met alles wat ik heb mogen doen, ben ik erg gegroeid op vakinhoudelijk gebied zoals in de behendigheid bij het Adobe pakket of aan zaken uitwerken aan de hand van een Visual Identity. Het meest ben ik gegroeid op het persoonlijke vlak. Ik heb in deze periode veel geleerd op het gebied van keuzes maken. Ik liep, zonder dat ik me daar bewust van was, met veel dingen rond die ik nog af moest ronden. Hierbij heeft Eva erg geholpen door mij meerdere tips te geven. Lees hier het hele verhaal van Meike - Stage Media Vormgeving. 


Op persoonlijk gebied het ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt

In de eerste periode heb ik vooral veel geobserveerd en gemerkt dat ups en downs er bij horen wanneer het gaat over het runnen van een eigen bedrijf. Wat mij opgevallen is; dat wat je ook creëert je naar buiten moet treden met je gemaakte product. Dit is iets waar ik persoonlijk altijd moeite mee heb. 

Eva heeft mij niet alleen maar gewezen op punten waarop ik kan verbeteren maar heeft mij begeleid in heel mijn leerproces. Samen gingen we bijvoorbeeld op zoek naar de dieper liggende oorzaak en betekenis van een eigenschap die ik opgebouwd heb. Zo heb ik dingen geleerd over mezelf waar ik zelf nooit eerder over nagedacht had om naar te kijken.

Op persoonlijk gebied heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ik kijk nu ook met andere ogen naar mezelf en mijn leven. Lees hier het hele verhaal van Joanna - Stage Grafische Vormgeving. 


Deze stage heeft mij op persoonlijk als inhoudelijk vlak veel opgeleverd

Aangezien ik zelf een boerendochter ben – wij hebben thuis een melkveebedrijf – vond ik het supertof om samen met Eva op gesprek te gaan bij FrieslandCampina. Eva ging een gesprek met de internationaal opererende zuivelcoöperatie niet uit de weg! Daar zaten we dan .. met een tiental productmanagers van merken als Vifit, Optimel en Milk&Fruit. Deze eigenschap – het aangaan van de confrontatie met positieve houding – vind ik erg mooi en bewonder ik aan Eva. Deze stage heeft mij zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak veel opgeleverd. Inmiddels heb ik ook de mindset van Eva overgenomen: volg je passie, want passie kan niet mislukken! Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar hé: “If flowers can teach themselves how to bloom after winter passes, so can you.” Lees hier het hele verhaal van Maartje - stage International Business and Languages (IBL). 


Interesse in een stage bij Miss Natural?

Stage Lopen En Voor Het Eerst Op Kamers #1
Stage Lopen En Voor Het Eerst Op Kamers #1
Onzekerheden, Vegetarisch Eten en Samba Dansen #2
Onzekerheden, Vegetarisch Eten en Samba Dansen #2
Onderdrukte Passie En Overspannen Op Jonge Leeftijd #3
Onderdrukte Passie En Overspannen Op Jonge Leeftijd #3
Verjaardag, Zonnige Dagen, Grenzen En Verdovende Middelen #4
Verjaardag, Zonnige Dagen, Grenzen En Verdovende Middelen #4
Sisterhood Op Het Wild Nature Retreat #5
Sisterhood Op Het Wild Nature Retreat #5