arrow_drop_up arrow_drop_down
13 april 2013 

Stem op jouw favoriete Miss Natural 2013!

Miss Natural Awards 2013De 24 deelnemers in de race naar de titel ‘Miss Natural 2013’ zijn bekend! Deelname is nu gesloten en de ‘strijd’ om de titel Miss Natural 2013 gaat nu van start, met 23 Miss Naturals en dit jaar zelfs ook een Mister Natural! We stellen de deelnemers graag aan je voor.

En we hebben nog een leuke verrassing voor je: iedereen die stemt maakt zelf ook kans om een prijs te winnen. Onder alle stemmers wordt namelijk 5 x de cursus ‘Optimaal Gezond mét Suikers’ verloot!

Stem op jouw favoriete Miss Natural!

Hieronder stel ik de 25 deelnemers in de race naar de ere titel ‘Miss Natural 2013’ aan je voor. Wie inspireert jou, geeft volgens jou precies het juiste voorbeeld, is een motivatie voor anderen? Dat is jouw favoriete Miss Natural. Of Mister Natural natuurlijk, want er heeft zich dit jaar ook één heel moedige man opgegeven. Weet je al op wie je wilt stemmen? Doe dit dan via de link onderaan jouw favoriet.

Op 19 april om 20:00 uur zal de jury de 10 finalisten bekend maken, die zullen worden geselecteerd op basis van de motivatie om Miss Natural te worden. Het aantal stemmen zal hierin natuurlijk ook meegenomen worden.

Op zaterdag 20 april, tijdens de Miss Natural Awards 2013, dienen alle 10 finalisten aanwezig zijn en stellen zij zich zelf voor. De aanwezige deelnemers zullen uiteindelijk bepalen (stemmen) wie Miss Natural 2013 zal zijn en later op de dag zal de top 3 en de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden.

En niet alleen de tien finalisten vallen straks in de prijzen, ook jij als stemmer kunt wat moois winnen! Er wordt namelijk 5x de cursus ‘Optimaal Gezond mét Suikers’ verloot! onder iedereen die haar of zijn stem heeft uitgebracht.

Miss NaturalAdele Schmidt

“Op mijn 43ste heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik na diverse opleidingen nu Orthomoleculair Diëtiste. Mijn visie is dat ieder mens anders is en daar wil ik dan ook mijn adviezen op aanpassen. Met intensieve begeleiding breng ik de mensen in mijn praktijk en omgeving met kleine (en grote) stappen op het pad van natuurlijke, onbewerkte voeding. Want daarmee geef je het lichaam pas wat het nodig heeft en kan het aan de slag om te herstellen. Als mensen mij vragen wat de beste tip is, dan zeg ik: start met het kopen van voedingsmiddelen zonder etiket! Ik vind het schrikbarend om te zien hoe groot de invloed van de reclame is. Heel veel mensen weten echt niet meer wat gezond is. En denken dat tv-reclame de waarheid spreekt. Ik wil met mijn kennis en adviezen hier graag iets aan doen.”

Stem op Adele Schmidt>>>

Miss NaturalAfieke van der Zande

“Allereerst eet ik als een echte Miss Natural: groente, fruit, noten, gezonde vetten, natuurlijk & vers, seizoens- en streekgericht, weinig snelle koolhydraten en biologisch. Verder gebruik ik het liefst natuurlijke verzorgingsproducten, zoals honing, kokosolie en avocado. Goed zorgen voor mijn lijf (en daarmee ook voor mijn mentale gezondheid) vind ik super belangrijk en heeft me ook iets opgeleverd: een gezond gewicht en meer energie. Ja, ik kan volmondig zeggen dat ik een Miss Natural ben, al is deze titel me bijna wat te modern en hip. Miss Natural zijn is voor mij naast het bovenstaande namelijk vooral dat ik probeer bewust, sober en eenvoudig te leven: niet per sé hip en geen glamour, gewoon lekker op de fiets en geen rijbewijs, consuminderen, kritisch over commercie en voedingsmiddelenindustrie, in de lente beginnen met een moestuintje, zo min mogelijk eten weggooien, een extra trui en wollen sokken aan als ik het koud heb, zelf kleding (ver)maken en ik heb een grote liefde voor tweedehands: het liefst ga ik wekelijks tweedehandsmarkten en kringlopen af voor handige & leuke troepjes (lang leve hergebruik, we hebben met z’n allen al zoveel spullen!). Tweedehands spulletjes en eenvoudig leven hebben vaak een duf imago, maar jullie horen het: geiten wollen sokken zijn wat mij betreft helemaal 2013!”

Stem op Afieke van der Zande>>>

Miss NaturalAlessandra Cantiniere

“Jarenlang ben ik op zoek geweest naar de oorzaak van mijn chronische vermoeidheid. Mijn zoektocht via de reguliere kanalen liep op niets uit. Ik werd er letterlijk en figuurlijk down van. Totdat ik in aanraking kwam met de orthomoleculaire geneeskunde en voedingsleer. Wonder boven wonder, na het aanpassen van mijn eetgewoonten (ik eet nu geen suiker, zuivel en tarwe meer) voel ik me weer positief en vol energie. Sporten doe ik weer met plezier, koken voor het gezin is elke dag een feestje en mijn rust vind ik in mindfulness. Ben zo gegrepen door de positieve veranderingen in mijn leven dat ik de HBO-studie voor voedingsdeskundige ben gaan doen. Nu wil ik niets liever dan doorgaan tot natuurvoedingsdeskundige en mijn ervaringen met deze gezonde en positieve levensstijl op een deskundige manier overbrengen aan anderen. Ben al in het klein begonnen met geven van workshops ‘Puur en Eerlijk koken’, via mijn eigen bedrijfje Pure Food Coaching. De positieve reacties daarop zijn geweldig en dat smaakt naar meer!”

Stem op Alessandra Cantiniere>>>

Miss NaturalAlice Verheij

“Mijn motivatie om mee te doen is dat ik overtuigd ben van het belang van goed en gezond eten en het te pas en onpas ook uitdraag. Onze groente en fruit krijgen we via Bio aan huis en de dagelijkse boodschap komt van de Super versmarkt Marqt. Als je daar rondloopt wordt je blij! Het klopt gewoon en dat voel je. Mijn hoop is dat steeds meer mensen dit gaan inzien, omdat het zo enorm belangrijk is voor je!

Stem op Alice Verheij>>>

 

Miss NaturalBabette Elise

“KomKomMaar op met die titel van Miss Natural :) Een korte bio van mij, Babette Elise (35)uit Amsterdam: ik ben geen vlees-, vis- & ei-eter. Net begonnen als communicatie & marketingstrateeg bij de stichting Viva Las Vega’s die zich sterk maakt voor plant-aardig voedsel. Ik fotografeer, dans en reis regelmatig. Vormgeving & promotie doe ik voor allerlei zinvolle, duurzame mensen en organisaties en daar geniet ik van! Ik smeer niets op mijn lichaam wat ik niet kan eten en alles wat ik eet is puur en zoveel mogelijk biologisch. Volgens mij ben ik wel een échte Miss Natural. Vinden jullie ook niet?”

Stem op Babette Elise >>>

Miss NaturalCaroline Brandsen

“16 jaar geleden kwam ik erachter dat mijn dochter ernstig reageerde op de eerste vaccinatie. Dat was het begin van mijn zoektocht. Een tocht van leren, lezen en ervaren maar vooral van doen! Ik werk als dialyseverpleegkundige en kan daar grote uitdagingen vinden. Het zijn weliswaar kleine stapjes, maar toch. Er wordt regelmatig gevraagd wat ik eet maar ook wat zou ik doen in een bepaalde situatie. Daarnaast heb ik 3 pubers, die ook een leuke uitdaging vormen… Wij eten thuis zo puur en biologisch mogelijk. En dat weten ze. Ik kan het ze 100 keer vertellen, maar het enige wat werkt is: DOEN. Ik ga zelf nog een stapje verder en eet geen suiker, zuivel en gluten. Ik houd me verder bezig met masseren en leefstijladviezen in mijn eigen praktijk en geniet van onze woonplek buitenaf met onze dieren.”

Stem op Caroline Brandsen>>>

Miss NaturalDanielle van Bueren

“Sinds een jaar heb ik door gezondheidsproblemen mijn leventje helemaal omgegooid en wat is het een feest om elke dag nu gezond te mogen eten en ook via Facebook zoveel gezellige en lieve Facebook vriendinnen te hebben leren kennen. Mede dankzij de besloten facebookgroep van Miss Natural, waar het elke dag weer even gezellig is :-) Ik eet nu glutenvrij, suikervrij en geen geraffineerde koolhydraten en dat voelt enorm goed en ben nog nooit zo fit en energiek geweest. Het buiten de deur lunchen of dineren heeft nu ook al zoveel voorpret en ik kom op de leukste plekjes en wat is er dan toch veel mogelijk. Ik ben een gelukkig mens nu en voel mij goed!”

Stem op Danielle van Bueren>>>

Miss NaturalDenise Buongiovanni

Na een lange tijd koolhydraat verslaafd te zijn geweest en ik er achter kwam dat suiker voor mijn lichaam als vergif werkte heb ik het roer drastisch omgegooid. Ik schrapte suiker en ging koolhydraatarm eten. Dit veranderde mijn leven, als snel was ik van klachten af waar ik al jaren lang mee liep. Heb geen dieet gevolgd maar op mijn eigen gevoel erachter gekomen wat ik wel en niet kan eten. Ik eet zoveel mogelijk verse producten (geen kant en klaar maaltijden, voorverpakte producten, toegevoegde suiker) iedere dag veel fruit en groenten aangevuld met vis, weinig vlees, peulvruchten, zuivel en noten. Ik probeer zo veel mogelijk biologisch te kopen alleen alles lukt nog niet, puur financieel, anders zou ik niet meer de gewone supermarkt ingaan. Ik ben inmiddels 9 kilo afgevallen, heb mijn ideale gewicht bereikt en mij nog nooit zo fit gevoeld.. Dit is gelukt door mijn gezonde voeding en door zeker 5 uur per week naar de sportschool te gaan. Volg zoveel mogelijk verschillende groepslessen met als favoriet, Body Balance, zo fijn voor lichaam en geest! In januari ben ik met de HBO-cursus Voedingsdeskundige begonnen, en ik hoop uiteindelijk met deze opleiding en eigen ervaringen mensen te kunnen begeleiden en motiveren!

Stem om Denise Buongiovanni>>>

Miss NaturalElisabeth de Bruijn

“Schoonheid komt voor mij niet alleen uit een potje, en bestaat ook niet uit enkele resultaten. In onze huidige maatschappij is perfectie normaal, in combinatie met roem en rijkdom is het plaatje compleet. Maakt de mens dat gelukkig? Ik ben van mening: ga back to basic, laat je niet verwarren en blijf dicht bij jezelf. Respect voor de natuur, mens en dier, dat maakt voor mij een echte Natural Beauty. Door mijn passie in mijn werk kreeg ik in 2012 een groen Award voor Groenste kapsalon van Nederland.”

Stem op Elisabeth de Bruijn >>>

 

Mister Natural

Erwin van Wijk (Mister Natural)

“Miss Natural is er niet alleen voor vrouwen. Ook mannen kunnen zich herkennen in de filosofie van Miss Natural.
In mijn persoonlijke en zakelijke omgeving sta ik al een beetje bekend als de Mister Natural. Tijd om dat hier maar eens officieel te maken! Ik ben Erwin van Wijk, getrouwd en vader van 2 energieke en gezonde peuterpubers. Toen ik zelf nog een kleine peuterpuber was, ontwikkelde ik een zelfvernietigend eetpatroon met een passie voor transvetten, vrije radicalen en geraffineerde suikers. Drie jaar geleden kwam daar verandering in. Ik gooide mijn leefpatroon drastisch om. Mijn lifestyle neem ik voortdurend onder de loep, verbeter die waar ik dat nodig vind en daarbij probeer ik mild te zijn voor mezelf en mijn omgeving. Ik heb geen drang om anderen te overtuigen, maar wel een behoefte om potentieel geïnteresseerden te inspireren. Een speciaal woord richt ik nog even aan de mannen hier op Miss Natural: ga leven als Mister Natural. Niet om je vrouw te ondersteunen of te bemoedigen, dat is – tussen ons gezegd – slechts bijzaak, maar ik weet uit eigen ervaring dat je het beste uit lichaam en geest kunt halen wanneer je er een gezonde (oer)lifestyle op nahoudt.”

Stem op Erwin van Wijk >>>

Miss NaturalEsther van Leeuwen

“Gezondheid is toch de belangrijkste waarde die we hebben? Om deze reden ben ik een enorme fan van natuurlijke en pure voedingsmiddelen. Producten zonder chemische toevoegingen, die eerlijk geproduceerd zijn. Ook voor make up- en huidverzorgingsproducten geldt: hoe natuurlijker hoe fijner. Ik gun iedereen gezondheid en wil daarom graag deze lifestyle verspreiden.”

Stem op Esther van Leeuwen>>>

Kim Effern

“Het belangrijkste wat je kunt doen om je goed te voelen is genieten van het leven. Genieten is alleen lastig als je lichamelijk down bent. Gedachten en gevoelens kunnen veel doen, maar een gezond lijf is de eerste stap.

Miss Natural

Pas als je energie hebt en je gezond en sterk voelt, kun je optimaal genieten. Genieten betekent ook af en toe een glas witte wijn in de zon op het terras, of chocolademousse toe bij een gezellig etentje met vriendinnen. In de basis gezond en natuurlijk eten zorgt ervoor dat je je dit soort verrukkelijke uitstapjes kunt blijven veroorloven en je heerlijk in je vel past. Ik eet sinds kort steeds natuurlijker. Mijn lichaam wordt sterker, mijn hardlooprondje gaat steeds makkelijker en mijn vetkussentjes smelten beetje bij beetje. Ik voel me fit, en daarom heb ik ruimte in mijn hoofd om van elk moment in mijn leven met volle teugen te genieten!

Stem op Kim Effern>>>

Miss Natural

Lies van der Hart

Sinds dit jaar echt bewust gezonder gaan leven. Doordat ik er achter kwam dat mijn dochtertje tarwe intolerant is kwam ik er achter dat we niet echt goed bezig waren…. Nu maken we veel zelf en vers zelfs de kinderen vragen ook al of iets gezond is of niet. Maar ik leer steeds

weer meer op deze site ga zo door!!

Stem op Lies van der Hart>>>

 

 

Machteld van de Ven

In gezonde voeding heb ik mijn passie gevonden! Waar mijn huisarts mijn spastische darm, uitslag en vermoeidheid toeschreef aan mijn leeftijd en vrouw zijn, accepteerde ik dat niet. Ik heb net zo lang doorgezocht tot ik voor mezelf de juiste balans vond en ik leer nog iedere dag nieuwe dingen. Met mijn groentetas van de biowinkel eet ik tegenwoordig de lekkerste, vergeten groeten en met de streekbox houd ik het dichtbij huis.

Miss Natural

Ik geniet van lange wandelingen met de hond door het bos en de duinen en daag mezelf uit met badminton. En onlangs heb ik alle nog resterende onnatuurlijke spullen uit mijn badkamer verwijderd en ben ze aan het vervangen door natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten. Ik voel me hier goed en energiek door! En dat gun ik anderen ook! Ik ben een enthousiaste ambassadeur en hoop anderen hiermee te kunnen inspireren. Momenteel doe ik de opleiding tot natuurvoedingsadviseur en mijn uiteindelijke doel is als vitaliteitscoach anderen te motiveren ook bewust aan de slag te gaan met hun levensstijl.

Stem op Machteld van de Ven >>>

Miss NaturalMandy Noorlander

“Sinds ik erachter ben dat mijn dochtertje Autisme heeft, ben ik mij erg gaan verdiepen in voeding en onze gezondheid. Ik ben toen erg geschrokken! Sindsdien ben ik veel gezonder en biologisch gaan eten, neem ik geen suiker meer maar stevia, ga ik geregeld naar de gezondheidswinkel voor veel superfoods en andere gezonde producten en we drinken minder koffie, meer water/ (groene)thee/ smooties, enz. Ik ben verslaafd geraakt aan info over gezonde weetjes. Maar… wat is nou waar en wat niet?! Ik lees veel tegenstrijdige info en ik blijf lezen tot ik er achter ben. Ik ben meer gaan bewegen, ontspannen, enz. Ik wil nog beter en gezonder worden en ondertussen blijf ik zoekende naar meer. En ik val ondertussen langzaam af. Heerlijk! Ik voel me steeds beter.”

Stem op Mandy Noorlander>>>

Miss NaturalMayke Teurlings

“In 2005 ben ik begonnen met biologisch eten en natuurlijk leven. Voeding is mijn passie en deze deel ik graag met anderen. Ik ben Miss Natural in hart en nieren, de natural lifestyle vind je bij mij in alles terug, behalve nog in mijn werk. Met deelname aan de Miss Natural Awards kan daar verandering in komen, want ik wil de studie tot natuurvoedingsadviseur volgen als ik win. Op dit moment ben ik bezig om een concept op te zetten voor mensen met ‘onzichtbare’ eetstoornissen. Onder de onzichtbare eetstoornis versta ik alles wat buiten, anorexia, boulimia en obesitas valt. Mensen waaraan je niet ziet dat ze een eetstoornis hebben en die net als ik tussen wal en schip raken. Zelf heb ik namelijk een eetstoornis en ik ben mijn leven lang op zoek geweest naar hulp, diëten, leefwijzen noem het maar op. Mijn eetstoornis heb ik nu redelijk onder controle met oervoeding. Ik ben erg tevreden met het resultaat: geen eetbuien, niet meer uithongeren, calorieën tellen of diëten, maar gewoon goed en lekker eten en mij super fijn en energiek voelen. Door oervoeding kan ik weer ‘normaal’ eten, zonder obsessie. Mijn ervaring wil ik delen met anderen om zo ook anderen te steunen in hun zoektocht naar een evenwichtig en natuurlijk voedingspatroon. Daarom ben ik ook erg actief in de besloten Facebook groep van Miss Natural, waar ik dagelijks deel wat ik eet en laat ik zien hoe je met een minimaal budget toch biologisch en gezond kunt eten.”

Stem op Mayke Teurlings>>>

Miss NaturalNatascha Smit

“Een maand geleden wist ik niet eens wat Quinoa was. Ik kwam niet verder dan de schijf van vijf als het om gezonde voeding ging. Na het lezen van het boek ‘Eet jezelf mooi slank en gelukkig’ van Amber Albarda en MissNaturel.nl is er een wereld voor mij open gegaan! Mijn Food-IQ is hierdoor flink gestegen. Het is echt een feestje om met verse en natuurlijke producten te werken. Daarnaast is het is interessant dat een gezonde en bewuste levensstijl een positieve invloed kan hebben voor zowel familie en vrienden maar ook voor de natuur en het milieu.”

Stem op Natascha Smit>>>

Miss NaturalRamona Reessink

“Ik heb een heel klein loontje en ik denk dat 35% wel op gaat (als het niet meer is :D) aan gezonde biologische voeding. Ik gebruik geen suikers of andere rare toevoegingen. Mijn familie en vrienden hadden er vooral in het begin veel weerstand tegen, maar nu we meer dan een half jaar verder zijn beginnen ze zelf toch ook meer van dit soort producten te kopen en eten omdat ze zoveel rekening met mij willen houden. Erg lief dus, en stiekem heel gezond voor henzelf.
Mijn 4 katten en hond krijgen ook biologische voeding zonder toevoegingen. Ik gebruik geen make-up en dat heb ik nog nooit gedaan. Als ik het wel een keer gebruik, krijg ik alleen maar de opmerking dat ik er veel mooier uitzie zonder! We hebben een stukje grond waar onze eigen moestuin en kas komt om onze eigen gezonde groenten en fruit te verbouwen, en kippetjes (adoptie legbatterij kippen) voor de eieren. Mijn crèmes  deo, tandpasta, enz komen altijd van de meest natuurlijke aanbieder waar ik van weet. Ben nu net bezig weer nieuwe te zoeken na de blog ‘Hoeveel producten smeer jij dagelijks?’ op MissNatural.nl. Vanaf mijn 17e, dat is nu 17 jaar geleden, doe ik yoga. Ik doe het als het lukt elke dag en mediteer elke dag minimaal 10 minuten. Verder loop ik elke dag met de hond een uur, plus alle kleine wandelingen die er op een dag bijkomen. Naar de winkel gaan doe ik op de fiets of lopend. Zo probeer ik alles zo naturel mogelijk te doen, voor mezelf en mijn omgeving.”

Stem op Ramona Reessink>>>

Miss NaturalRoelie Wirschuleit

“De Titel Miss Natural zou een grote eer zijn, omdat ik op alle mogelijke manieren probeer de natuur te respecteren, zodat de natuur ons kan geven wat eigenlijk nodig is voor ons algehele welzijn.”

Stem op Roelie Wirschuleit>>>

 

 

Sacha Velgersdijk

Miss Natural

“Na 10 jaar slapeloos en volledig opgebrand te zijn geweest, mag ik dankzij gezonde voeding weer gaan helen. De hormonen komen dankzij Ralph Moorman weer in balans en ook dankzij alle wijze voedingsadviezen van Jesse van der Velde mag ik weer gaan LEVEN in plaats van te moeten overleven. Life is good! Lieve mensen: Carpe Diem en blijf vooral gezond! Keep on smiling always!”

Stem op Sacha Velgersdijk>>>

 

Sandra Wijkhuisen

“Natural… Ja, natuurlijk! Al 20 jaar ben ik veel met positieve levensstijl en voeding bezig, ook vanwege de ernstige voedselallergie van onze zoon. Puur, biologisch, pescotariër en zonder chemische toevoegingen. Uit respect voor de mens, dier en de natuur, werk ik in mijn Beautysalon en Gezondheidspraktijk Beautopia, al jaren met 100% natuurlijke/biologische huidverzorging en make-up.

Miss Natural

Ontspanning, meditatie en bewegen doe ik het liefst in een bosrijke omgeving, vroeg in de ochtend, om te kunnen genieten van de ontwakende natuur. Naast het feit dat ik mantelzorger ben, maak ik ook tijd voor de Yellow Roses Foundation. Een Stichting voor vrouwen met een levensbedreigende ziekte w.o. kanker. Mensen helpen geeft mij een ‘miljoen in mijn hart’. De Miss Natural Award winnen zou een eer zijn voor datgene wat ik doe, waar ik voor sta en wat ik wil delen met anderen.”

Stem op Sandra Wijkhuisen>>>

Susan van Kuijk

“Wat maakt mij dé Miss Natural 2013? Als moeder zorg ik er niet alleen voor dat ík gezond/natural leef, maar ook mijn gezin. Ik vind het heerlijk om allemaal kennis te vergaren over hoe wij zo gezond, maar tegelijkertijd ook lekker én gemakkelijk mogelijk kunnen leven, zoals dat in ons gezin past. Heel belangrijk hierin is natuurlijk ook de steun van Mister Natural, die er ook volledig achterstaat! Belangrijk in mijn honger naar kennis, is zoveel mogelijk lezen en oppikken en hieruit halen wat bij ons (gevoelsmatig) het beste past!

Miss Natural

Voor ons is er dus niet 1 boek of 1 methode, maar delen van alle info die er beschikbaar is/komt. Ik heb net een medische masterstudie afgerond en zou het fantastisch vinden om een opleiding bij Sonnevelt uit te kunnen zoeken en die kennis te integreren in ons leven. En dan niet alleen in dat van mijn gezin, maar hopelijk ook als kleine kenniszaadjes in de reguliere gezondheidszorg. Wat betreft de Natural Lifestyle moeten ook wij hier en daar keuzes maken in hoever we willen, maar ook kunnen gaan. Maar door onze (biologische, suikervrije, E-nummervrije, geraffineerde koolhydraatvrije en deels vegetarische) voeding en zoveel mogelijk gifvrije huis-tuin-keuken- en cosmeticaspulletjes, zijn we voor onszelf hier een mooie weg in aan het vinden. Ondanks dat het met 2 schoolgaande kinderen lang niet altijd makkelijk is om bij je standpunt te blijven en ik de kinderen goede uitleg moet geven over het hoe en waarom. Maar ik denk dan maar zo: ‘de basis is in ieder geval goed!’ En dat geldt voor ons alle 4! Daarbij denk ik namelijk niet dat het gaat om hoe extreem je veranderingen doorvoert, maar om de intentie die je hebt.”

Stem op Susan van Kuijk >>>

Miss NaturalSusanne van der Helm

“Tijdens een heerlijk dagje sauna, lezend in een tijdschrift werd ik enkele jaren geleden geïnspireerd door een artikel van Amber Albarda. Waar werd ik door getriggerd: alles wat ik dacht te weten over gezonde voeding, bleek voor mij ineens een illusie te zijn. Hiermee is de uitdagende en fascinerende zoektocht begonnen. Al winkelend door de supermarkten nam ik eens goed de tijd om te onderzoeken welke inhoud de voeding had. Steeds meer kreeg ik het inzicht dat ik vooral ‘gif’ tot mij nam en dit niet meer wilde. Ik heb het roer nu zo goed als definitief omgegooid, niet alleen op het gebied van voeding, maar ook op het gebied van cosmetica, schoonmaakmiddelen, etc. Wat ik er voor terugkrijg is, dat ik me veel lekkerder in mijn lichaam voel, mij geestelijk sterker voel en meer balans heb. Dit deel ik intussen met velen in mijn omgeving en voel me een zendeling die anderen wil laten inzien dat natuurlijke producten een gezonde bijdrage leveren aan mens en natuur.”

Stem op Susanne van der Helm >>>

Miss NaturalVanessa van Loon

“In mijn omgeving sta ik bij velen bekend als een ‘gezondheidsfreak’. 10 jaar geleden, toen ik op mijzelf ging wonen, is mijn passie voor gezond eten en leven begonnen. Zelfs tijdens een avondje stappen leef ik op water in plaats van alcohol en dat voelt heerlijk :-) Mijn natuurlijke levensstijl ziet er als volgt uit: smoothies, zoveel mogelijk basisch en biologisch eten, geen vlees en vis, gefilterd water, superfoods en zoveel mogelijk natuurlijke cosmetica. Ik wil anderen graag inspireren met mijn natuurlijke, bewuste en gezonde levensstijl zodat we op een liefdevollere manier kunnen omgaan met ons eigen lichaam, de dieren om ons heen en het milieu.”

Stem op Vanessa van Loon >>>

Kom naar de uitreiking op 20 april 2013!

Op 19 april om 20:00 uur worden de 10 finalisten bekend gemaakt, die zullen worden geselecteerd op basis van de motivatie om Miss Natural te worden. Het aantal stemmen zal hierin natuurlijk ook meegenomen worden. Deze tien finalisten komen op zaterdag 20 april 2013 naar Landgoed Drakenburg te Baarn, waar de Miss Natural Awards zullen worden gehouden. Naast de uitreiking, worden er ook vier interessante workshops gegeven, van Albert Sonnevelt, Geiske de Ruig, Richard de Leth en Ivonne van Stigt. Bovendien kun je er heerlijk (natuurlijk) eten en maak je nog meer kans op leuke prijzen. Daar moet je natuurlijk bij zijn! Er zijn nog een aantal kaarten te bestellen via de daarvoor bestemde website. Wees er snel bij, want deze leuke dag wil je niet missen!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

 

Eva de Beijer

Door

Eva de Beijer

op 13 April 2013

Ik kijk er naar uit jullie allemaal zaterdag te ontmoeten!

elisabeth van kuijk

Door

elisabeth van kuijk

op 13 April 2013

Dank je voor de nominatie voor Miss Natural lifestyle, Met veel plezier kijk ik uit naar a.s zaterdag voor deze geweldige dag, ik heb niet veel stemmen tot nu toe, dus ik dacht ook nooit in de nominatie te kunnen vallen, maar natuurlijk heel en heel leuk dat dat wel gebeurt is. Met liefdevolle groetjes Elisabeth uit Baarle-Nassau

marja van der knaap

Door

marja van der knaap

op 13 April 2013

ik kijk nu al uit naar deze dag!!

Reactie plaatsen