Stem op Lummie Maria Smit voor de Miss Natural cover!

Lummie Maria Smit komt uit haar comfortzone en deelt haar inspirerende verhaal als Miss Natural! Zo motiveert zij jou met haar natuurlijke levensstijl en maakt zij bovendien kans om op de 15e cover van Miss Natural magazine te staan. Voor Lummie én voor alle stemmers zijn er een aantal hele mooie prijzen te winnen.

Mijn moeder heeft mij de beginselen van natuurlijk genezen meegegeven

Lummie Maria Smit (38). De natuur, de schepping en de liefde hiervoor is mij als kind met de paplepel ingegoten. Wij woonden in het gebied van de Weerribben en het bewust autoloos zijn, maakte dat wij als gezin vaak op de fiets door dit gebied trokken. De dieren, de planten, mijn vader kende ze allemaal en wist overal wat over te vertellen. Mijn moeder heeft mij de beginselen van het natuurlijk genezen meegegeven. Als wij ziek waren, werd het boek ‘De kleine dokter’ van Alfred Vogel erbij gehaald. Een bezoekje aan een huisarts kwam zelden voor.

Bij mijn oma op de keuterboerderij

In deze jonge jaren was ik in de vakanties het liefst bij mijn oma op haar keuterboerderijtje. Zij was geweldig! Ook hier was het leven heerlijk simpel en in samenspraak met de natuur. Viel ik eens in de brandnetels, dan plukte zij wat hondsdraf en smeerde hier de aangedane plekken mee in. Kwam ik bij haar met wratjes, dan klom zij op het dak van de schuur en plukte daar wat huislook. Ook hierin zag ik dat de natuur in zijn pure vorm prachtige medicinale werkingen had.

Drogist gespecialiseerde in de homeo- en fytotherapie

In deze basis is mijn passie begonnen en het was dan ook niet geheel vreemd dat ik op mijn zestiende bij een zelfstandige oer-drogist terecht kwam. Ik behaalde mijn diploma’s voor het drogisterij-vak en specialiseerde mij in de homeo- en fytotherapie, in voeding, orthomoleculaire supplementen en overige natuurlijke levenswijzen. De voeding- en de orthomoleculaire interesse is ontstaan dankzij mijn kinderen die beiden met een koemelkeiwitallergie geboren zijn. Het was een logisch gevolg dat we dit hebben aangepakt met een gezond dieet en bioresonantie.

Natuurlijk leven is mijn ‘way of life’

Ik ben nog steeds drogist, dat zit ten volste in mijn bloed. De natuurlijke producten (om te slikken, te smeren of te spuiten) zijn de zuurstof hierin. Ik ben echt dol op de vragen en problemen waar mensen mee komen. Of het nou hun gezondheid, hun levensstijl of hun uiterlijk betreft, de passie om de mensen bewust te maken en te laten ervaren wat de natuur in de ruimste zin van het woord voor hen kan betekenen, is het mooiste wat ik kan bedenken. Het is a way of life. Ik wil graag de aandacht leggen op biologisch en natuurlijk leven. Ik vind het fantastisch als ik daar door middel van deze cover-actie wat extra ondersteuning in krijg.”

Lummie Maria Smit, 38 jaar uit Elburg

Stem op Lummie Maria Smit en win prijzen >>

Herken jij je in het verhaal van Lummie of inspireert het jou om ook een levensstijlverandering te maken? Laat dit haar dan weten in een reactie en stem op jouw favoriet. Zo maak je kans op een van de vele mooie prijzen!

Bewaren