Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

article content

Suikervrij eten webinar op maandag 3 december

Stel je vragen over eten zonder suiker

Eten zonder suiker. In het begin denk je dat dit een onmogelijke opgave is. Hoe ga je dit doen? En waar vind je producten zonder suiker? Je wilt toch blijven genieten in het leven en helemaal zonder suiker klinkt zó saai!

Deelnemers aan de cursus “40 dagen zonder Suiker” weten inmiddels wel beter. Eten zonder suiker is niet saai en als je de weg kent in de wondere wereld zonder suiker dan is suikervrij eten ook niet moeilijk. Voor de momenten dat je het wel even moeilijk hebt of niet weet waar je het moet zoeken geven deelnemers in de cursus elkaar tips, adviezen en de nodige stimulatie. Dat werkt super motiverend!

Webinar over suikervrij eten

Om alle deelnemers te motiveren om tijdens de komende feestdagen een goede balans te vinden tussen genieten en natuurlijk, suikervrij eten organiseer ik een webinar. Een webinar is afgeleid van het woord seminar. Het webinar dat ik op maandag 3 december om 20.00 uur ga houden kun je zien als een ‘live uitzending’ met mij als presentator waarnaar je kunt kijken via je eigen computerscherm vanuit huis. Daarbij heb je de mogelijkheid om zelf input te leveren, door het geven van tips of het stellen van een vraag.

Wat heb je nodig voor een webinar

Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

  • Computer of laptop met internetverbinding
  • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je vlak voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

Een webinar duurt ongeveer drie kwartier tot een uur, het kan soms wat uitlopen, maar je kunt altijd zelf uitloggen en het webinar verlaten.

Voor wie is het suikervrij eten webinar

Het suikervrij eten webinar is exclusief voor deelnemers aan de cursus “40 dagen zonder Suiker”. Zij ontvangen per e-mail een uitnodiging om deel te nemen op maandag 3 december om 20.00 uur. Ook ex-deelnemers aan de cursus, die inmiddels al geruime tijd zonder suiker leven of juist weer even opgepept willen worden, krijgen een uitnodiging.

Geef elkaar tips en stel eventuele vragen

Tijdens dit webinar zal ik vragen beantwoorden, delen we tips en geven we elkaar motivatie om te eten zonder suiker. Je kunt al je tips geven en eventuele vragen stellen als reactie onderaan dit artikel. Tijdens het webinar zal ik de vragen die hieronder zijn gesteld gaan behandelen.

Webinar maandag 3 december om 20.00 uur

Ik hoop dat je er bij bent op maandag 3 december om 20.00 uur zodat wij elkaar kunnen motiveren om in balans de december feestmaand door te komen. Zodra je de uitnodiging hebt ontvangen raad ik je aan om zo snel mogelijk te registreren, slechts 100 deelnemers hebben namelijk toegang tot het webinar!

Stel hieronder je vragen en geef je tips!

Deel jouw mening

Comment Section

6 reacties op “Suikervrij eten webinar op maandag 3 december


Door Monique op 4 december 2012

Hallo Eva,
Ik kon er niet bij zijn, gisteren.
Is het nog ergens na te kijken / lezen??
Groetjes Monique


Door Eva de Beijer op 4 december 2012

Hoi Monique, helaas ben ik vergeten op de record knop te drukken die ik op het einde van het webinar ontdekte! Volgende keer zal mij dit zeker niet gebeuren 🙂


Door Nicole op 3 december 2012

Bedankt voor de leuke en duidelijke Webinar! Het is fijn om op deze manier een up-date te krijgen en om vragen te stellen. Super! Volgende keer ben ik er weer bij!


Door Eva de Beijer op 4 december 2012

Bedankt Nicole! Leuk dat je er bij was en een bijdrage hebt geleverd!


Door Miepje op 2 december 2012

Hi supporters van het suikervrije leven, ik vroeg me af hoe jullie denken over Stevia? Ik ben er niets over tegengekomen. In 2009 was het nog verboden; werd het alleen in een natuurwinkel hier of daar onder de toonbank verkocht. De voedsel- en warenauthoriteit mocht dat niet te weten komen, anders ging de winkel dicht! Nu heeft de commerciële industrie het ontdekt, en is het ineens prima okey om het te verkopen. Nutrena heeft zich er helemaal op gestort en verkoopt het nu als De Suikervervanger. Vraag is alleen; is dit wel een goed product om te consumeren? Is het niet weer erg chemisch? Uit de natuurvoedingswinkel ken ik het alleen in de vorm van druppeltjes. Andere vraag; candida is een schimmelinfectieziekte in je darmen. De story goes dat het een bacterie is die vanuit de vagina naar de darmen verhuist en daar infectie veroorzaakt maar mannen kunnen het ook krijgen. De bacterie gedijt heel erg goed op suiker, en dat was reden voor mij om te proberen zonder suiker te leven. Vraag is alleen; kun je nog wel andere zoetstoffen eten zoals honing of rijststroop of tarwestroop? Ik was verbaasd dat deze zoetstoffen wel in de 40-dagen-zonder-suiker mochten. Het maakte mijn leven wel een stuk gemakkelijker! Alvast bedankt.


Door Layla Pansier op 3 december 2012

Hai Miepje, Op Miss Natural wordt ook regelmatig Stevia gebruikt bij de suikervrije recepten (ook in de e-books). Hier vind je ook een artikel over Stevia: https://missnatural.nl/stevia/

Op je andere vraag kan ik helaas geen antwoord geven, maar er is vast iemand anders die je hiermee kan helpen!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!