Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Super Food Recepten en ander superleesvoer

article content

Super Food Recepten en ander superleesvoer

De afgelopen week heb je al veel kunnen lezen over Superfoods. Is je honger naar meer kennis nog niet gestild en wil je nog meer weten over de verschillende soorten superfoods en hoe je deze kunt gebruiken? Dan heb ik hier een aantal boeken op een rijtje gezet die je nóg wijzer kunnen maken!

Bovendien mag Miss Natural 3 exemplaren weggeven van het nieuwste boek van Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon: ‘Super Food Recepten’!

SuperFood, 14 voedingsmiddelen die uw leven veranderen

In 2005, toen nog maar weinig mensen hadden gehoord van chiazaad, rauwe cacao, gojibessen en hennepzaad verscheen er een boek op de markt van Steven Pratt en Kathy Matthews: ‘SuperFood, 14 voedingsmiddelen die uw leven veranderen’.  En nee, de bovengenoemde superfoods kom je inderdaad niet tegen in dit boek, maar wel de alledaagse supergezonde voedingsmiddelen die stuk voor stuk gewoon in de supermarkt te koop zijn.

Volgens de auteurs zorgen de volgende 14 voedingsmiddelen voor een gezonder leven: peulvruchten, bosbessen, broccoli, haver, sinaasappelen, pompoen, zalm, soja, spinazie, thee, tomaten, kalkoen, walnoten en yoghurt. Het boek is uit 3 delen opgebouwd: SuperFood, de basis, De 14 superfoods en SuperFood-menu’s en voedingsinformatie.  Het is een leuk en informatief  boek wat enkele jaren later nog een vervolg kreeg. Helaas zijn beide boeken alleen nog maar tweedehands verkrijgbaar, maar ze zijn zeker de moeite waard om te lezen. Zowel het eerste boek, als het vervolg zijn nog wel in het Engels verkrijgbaar.

Superfoods in je dagelijks leven. Waarom God geen fastfood eet

Tijdens mijn speurtocht op één van de grootste boekensites kwam ik deze bijzondere titel tegen: ‘Superfoods in je dagelijks leven. Waarom God geen fastfood eet‘, geschreven door Thorsten Weiss en Jenny Bor (recent verschenen). Helaas staat dit boek nog niet in mijn eigen boekenkast, dus ik kan geen uitgebreid verslag geven. Ik kon wel online enkele pagina’s bekijken en dat zag er interessant uit.

Het boek heeft 2 delen. Deel 1 leert je om een hoger voedingsbewustzijn te ontwikkelen en deel 2 ontrafelt de superfoods. Deze worden onderverdeeld in o.a. basis superfoods, supergreens, superkruiden en superzaden, supervruchten, superzaden, superpaddenstoelen, zoetmiddelen en overige superfoods.

Superfoods van David Wolfe

Miss Natural heeft de laatste jaren al regelmatig aandacht gegeven aan David Wolfe en zijn visie op Superfoods. Collega-redactrice Irene van Gent heeft David’s 10 favoriete superfoods (zoals ook genoemd in zijn boek) al stuk voor stuk onder de loep genomen. Hier vind je meer informatie over dit boek. Het blijft in elk geval een prachtig naslagwerk.

Superfood Recepten Boek

Heb jij al wat verschillende superfoods in je voorraadkast staan of ben je van plan het een en ander aan te  schaffen, maar heb je nog geen idee wat je er mee kunt doen? Dan kan ik je het boek ‘Super Food Recepten‘ van Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon van harte aanbevelen. Alle 80 recepten zijn glutenvrij, lactosevrij, E-nummervrij en bevatten geen witte/kunstmatige suikers. Wat dacht je van recepten als een perenfudgetorentje, shoarmapizza (!) of ‘In-de-bonen-brownies’? Zelf heb ik de warme quinoavlokkenpap uitgeprobeerd en die smaakte verrukkelijk!

Naast de (overigens prachtig gefotografeerde) recepten bevat het boek onder andere informatie over 32 superfoods (enkele soorten: bessen, zaden en granen, cacao, kokos, bijenproducten, algen en zeegroenten). Je krijgt bovendien diverse tips om deze voedingsmiddelen stapsgewijs in te passen in je voedingspatroon.

Maak kans op het boek ‘Super Food Recepten’!

Miss Natural mag van Uitgeverij Unieboek/Het Spectrum drie exemplaren weggeven van het boek ‘Super Food Recepten’. Wil jij kans maken op dit complete receptenboek? Laat dan in een reactie onderaan dit artikel weten waarom dit boek écht niet in jouw boekenkast mag ontbreken! De drie leukste reacties krijgen het boek binnenkort thuisgestuurd. Je kunt kans maken door te reageren tot 9 maart 2014.

Schrijf je nu in voor de SuperFood Week

Wil jij ook meer weten over superfoods, wat ze kunnen doen voor je gezondheid, hoe je ze kunt gebruiken en nog veel meer? Schrijf je dan nu met onderstaand formulier in voor de gratis SuperFood Week!

 

Waarom mag ‘Super Food Recepten’ niet in jouw boekenkast ontbreken?

 

De 3 winnaars zijn geworden:

Sytske B, Alice en Marlon. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk het boek ‘Super Food Recepten’ toegestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Deel jouw mening

Comment Section

120 reacties op “Super Food Recepten en ander superleesvoer


Door Miriam op 11 maart 2014

Dit boek past precies bij waar ik nu in mijn leven sta! Al mijn boodschappen doe ik bij de biologische winkel. Verder eet ik de groenten van het seizoen. Graag laat ik nog meer mensen kennis maken met biologisch eten door eters te verrassen met een diner uit dit kookboek. Ik ben trouwens het levende bewijs dat ook met een bijstandsuitkering biologisch eten mogelijk is! De clou zit ‘m onder andere in maar één keer per week boodschappen doen én in het eten van seizoensgroenten.


Door Els van Gestel op 10 maart 2014

Het is heerlijk om te zeggen dat in ons gezin iedereen met gezondheid bezig is, elke dag proberen wij de juiste keuze te maken met onze voeding en ook de superfoods is hier een belangrijk onderdeel van en omdat we nog genoeg inspiratie kunnen gebruiken zou dit mooie boek goed van pas komen, we hebben uiteraard al het boek van voor altijd jong en zijn nu toe aan nog meer actie. Iedereen heel veel succes met deze top actie 😀


Door Thea op 7 maart 2014

Ik ben me nog maar net aan het verdiepen in superfoods en gezonde voeding en dit boek zou me hierbij zo ontzettend goed kunnen helpen, op weg naar een goede gezondheid!


Door Peggy op 7 maart 2014

Liefde gaat door de maag toch? Dit boek is dan een perfect middel om wat liefde te tonen aan jezelf en je gezin. Wat een mooie prijs….


Door Peggy op 7 maart 2014

Liefde gaat door de maag toch? Dit boek is dan toch heerlijk om je liefde voor je gezin en jezelf te tonen? Het lijkt mij een prachtige prijs….


Door Ayla op 7 maart 2014

Ik ben paar jaar geleden door m’n vriendinnen uitgeroepen tot “Miss Super Chef” met een trofee, een tiara en lint en al… aangezien koken mijn grootste passie is. Maar wat moet ik in hemelsnaam maken van Goji Bessen, hennepzaad en raw chocolate??? Ik heb laatst een smoothie gemaakt, maar verder dan dit kom ik niet. Ik ben wel heel heel heel benieuwd naar de recepten. Deze “Super” chef wil met de SuperFood recepten Super Gerechten maken die niet alleen goed zijn voor mens en milieu, maar ook gegarandeerd ervoor zullen zorgen dat ik hoge ogen blijf gooien bij mijn vriendinnen 😉


Door Janneke Zijderhand op 6 maart 2014

Wauw… wat zou ik graag dit boek winnen. Superfood Recepten is een leuk, leerzaam en lekker boek. Ik heb een aantal bladzijden bekeken in het “inkijkexamplaar” en ben overtuigd: Dit boek mag niet ontbreken in mijn boekenkast. Op deze manier gaat het zelfs met 3 tieners in huis zeker lukken; lekker en gezond eten met behulp van Superfood Recepten!


Door Ester van Veldhuizen op 6 maart 2014

Aangezien kennis macht is, wil ik graag dit boek winnen om zo mijn kennis over gezonde voeding te vergroten en meer macht te krijgen om zo mijn eetprobleem te lijf te gaan.


Door Linda op 5 maart 2014

Dit lijkt me een goed boek om mijn kookkunsten beter te ontwikkelen! Nu maak ik graag op mijn gevoel groentebommen en healthy baksels en leef ik me helemaal uit. Gezonde voeding is mijn passie. Maar op gevoel is vaak net teveel van het ene of een te grote mix van alles. Dus dan is het resultaat prima.. alleen ik ben nog niet trots genoeg om mijn kookkunsten voor te schotelen aan vrienden, dan kies ik helaas nog voor safe gerechten!


Door Linda op 5 maart 2014

Dit lijkt me een goed boek om mijn kookkunsten beter te ontwikkelen! Nu maak ik graag op mijn gevoel groentebommen en healthy baksels en leef ik me helemaal uit. Gezonde voeding is mijn passie. Maar op gevoel is vaak net teveel van het ene of een te grote mix van alles. Dus dan is het resultaat prima.. alleen ik ben nog niet trots genoeg om mijn kookkunsten voor te schotelen aan vrienden, dan kies ik helaas nog voor safe gerechten.


Door Wilma op 5 maart 2014

Wat is het moeilijk om eten te bereiden zonder lactose, tarwe en suikers.!! Overal zit wel wat in…. Helaas kan ik niet goed tegen deze producten, daarom wil ik ze vermijden uit mijn voeding. Daarom hoop ik dat ik dit boek win…heb ik in ieder een aantal recepten die aan mijn eisen voldoen en dan kan ik daarmee mijn eetpatroon op een goede manier uitbreiden!


Door rob knaven op 5 maart 2014

Wij [Rob en Reini beverdam-Knaven] zijn een wellness pension vorig jaar begonnen waar je een bio vega/vegan ontbijt kan genieten en we willen ook nog de mogelijkheid geven voor rawfood…wij willen mensen op heel veel gebieden ondersteunen om hun welzijn te verhogen en om actief te blijven ongeacht je leeftijd [ik Rob word dit jaar 65 en ben fitter dan vroeger door verandering van voeding enz.]…Vandaar dat zo,n boek een toevoeging zou zijn…[Voor mensen die vega/vegan eten en een hotel/pension zoeken http://www.veggie-hotels.com ] Omdat we horen dat het lastig is om ze te vinden.


Door joke op 5 maart 2014

Zou het boek graag willen hebben, nu haal ik overal wat informatie weg en verval gauw weer in oude eetgewoontes, omdat je nog niet precies weet wat wel en niet goed is. En graag hennepzaad eet als tussendoortje. Maar wat je nog meer kan eten en hoe ja daar kan ik dan achter komen.


Door marjolein van oord op 5 maart 2014

Ik moet echt gezonder gaan eten. Ik ben al milieu bewust bezig. Nu nog gezond gaan eten, dan ben ik echt op de goede weg!!!


Door Willemijn op 5 maart 2014

Ik zou dit boek graag winnen, ga steeds meer op de gezonde toer. Kort geleden is bij mij Diabetes 2 gekonstateerd, dit naast mijn hartproblemen.
Ik ben dus echt op zoek hoe ik het best met mijn voeding hierop in kan spelen. Echter, ik ben ook een enorme lekkerbek, dus het is echt uitzoeken wat wel en niet goed voor mij is. Ik denk dat dit boek voor mij een goede handleiding is!


Door Nancy op 4 maart 2014

Ik hou van lekker en gezond eten en van recepten uit proberen en dit boek kan ik wel erg goed gebruiken.


Door Suzanne de Wilde op 4 maart 2014

Waarom dit super food recepten boek niet in mij boekenkast mag ontbreken? Dan zal ik het boek niet in de boekenkast zetten maar in de keuken! Op een zichtbare plaats zodat ik elke dag opnieuw verleid zal worden met de mooie, lekkere en gezonde recepten! Ik kan namelijk nog veel leren over bewust eten en het gebruiken van super foods. Omdat ik een beetje een kluns ben met de computer en het ordenen van informatie zou ik het heerlijk vinden een compact boek klaar te hebben liggen met veel gezonde tips!


Door carla op 4 maart 2014

Heb een druk bestaan met 3 opgroeiende jongens. Past superfoods qua lifestyle in een gezin waar geen aanwijsbare dringende reden (zoals ziektes ed) om je denk en leefwijze aan te passen? Zelf schaf je zo’n boek toch niet zo snel aan als je niet weet of dit pad jouw weg is.


Door mary-lou weber op 4 maart 2014

Ik heb al allerlei diëten geprobeerd en had er echt genoeg van. Dit betekende wel dat ik maar bleef aankomen en ook daar had ik genoeg van. Ik begon over Jesse te lezen en mails van hem te ontvangen en ben inmiddels erg enthousiast over zijn manier van omgaan met voeding. Ik zou dus super blij zijn met zijn boek zodat ik nog meer van zijn recepten uit kan proberen. (ik ben inmiddels 7 kilo afgevallen zonder dat ik het idee heb te lijnen.)


Door Maud op 4 maart 2014

Mijn moeder en haar vriendinnen zijn helemaal fan van Super Food! Ze checken bij elk product of het wel natuurlijk is. Ik plaag haar hier wel eens mee, wat ze toch met al die zaadjes enzo moet… Nu ben ik wel heel benieuwd wat je allemaal kunt koken met Super Food! Dus het zou superleuk zijn als we dit boekje zouden winnen! 🙂


Door Marjon Middelkoop-Huiskens op 4 maart 2014

Mijn zoon, 18 jaar oud, voetbalt op hoog niveau. Tot enkele weken geleden kon ik hem niet afhouden van een ontbijt met drie beschuiten met hagelslag. Uiteindelijk heb ik hem ervan kunnen overtuigen dat een gezonde smoothie met superfoods, fruit, griekse yoghurt (en soms groenten) heel gezond is. En wat denk je? Hij staat nu trouw elke ochtend zelf een smoothie te maken en voelt zich echt beter. Voor hem zou ik het super vinden als hij meer kan variëren en zo nog betere resultaten in het voetbal bereiken. En ik, als orthomoleculair therapeut kan met eigen ogen zien hoe mijn proefkonijn het doet.


Door Angeline op 4 maart 2014

Superfood,je kunt er niet meer omheen
Ik maak graag een plaatsje vrij op mijn boekenplank omdat het me
heel erg bezighoud,gezond eten,gezond denken,gezond leven
Als je gezond eet zit je lekkerder in je vel
echt wel


Door Sara op 4 maart 2014

Al jaren eet ik cake, koek, donuts, chips, pizza, kaas en al het andere wat maar ongezond is, maar aan mijn lichaam zag/merkte ik nooit iets (maat 36). Misschien kwam dat omdat ik redelijk veel bewoog, maar nu ik de 25-jaar grens gepasseerd ben, werkt mijn stofwisseling anders. Ik kreeg steeds vaker buikpijn en nu ik een spastische darm blijk te hebben, kan mijn ongezonde leefstijl niet meer kan voortduren. Misschien wordt het dan toch maar een keertje tijd om met de ‘gezond-gezonder-gezondst’ hype mee gaan doen dan? Dit boek zou een goed opstapje zijn!!


Door van erum aria louisa op 4 maart 2014

ik ben altijd in de mood om bij te leren ik droom al


Door Ingrid op 4 maart 2014

Ik zou graag veel meer willen weten over superfoods en hier smakelijke recepten mee maken.


Door sofie wiersma op 4 maart 2014

ik moet nu glutenvrij leven, alleen ik ben nog dwalende door het bos hoe kan ik mijn drie maaltijden klaarmaken. En ik hoop dat ik met dit boek de weg kan vinden, met vriendelijke groet, Sofie


Door Milene op 4 maart 2014

Ik ben nog een groentje op dit gebied en wil graag het gezonde groentje blijven dus dit boek kan me daarbij prima bijstaan! 🙂


Door Geertje Randsdorp op 4 maart 2014

Ik wil heel graag dit boek winnen, omdat mijn zoontje binnenkort 1 jaar word!!! En ik wil heel graag de visite lekkere en hele gezonde hapjes en drankjes voorzetten. Ik kan dus wel wat inspiratie gebruiken!!!! Ik wil graag aan de visite laten zien dat gezonde hapjes en drankjes vooral ook heeeeel erg lekker zijn!!
groetjes Geertje


Door marjolein op 4 maart 2014

Hallo.
Ik zou het geweldig vinden om het boek te winnen. Het is iedere dag toch best wel een zoektocht naar hoe je het gezondste kunt leven.
Iedere dag leer ik bij en ik vind het geweldig.
Ook mensen in mijn omgeving beginnen het steeds interessanter te vinden, dus als ik het boek zou winnen, zou ik niet alleen mijzelf en mijn gezin hier mee kunnen helpen, maar ook andere mensen.
Ik wacht in spanning af….


Door Bep op 4 maart 2014

Ik wil dit boek aan mijn dochter geven, ze is altijd erg creatief in de keuken en probeert altijd iets nieuws uit


Door Veerle op 4 maart 2014

Hallo,

Ik ben sinds een maand in de ban van gezonde voeding, superfoods en zou graag nog veel meer willen weten. Daarom zou ik het super vinden om dit boek te winnen en mijn kennis nog meer te verruimen en dit door te geven aan mijn zoontje.

Veerle


Door Marianne van Katwijk op 3 maart 2014

Ik verdien dit boek omdat ik de volledige catering thuis en voor een oude
dame in de buurt verzorg. Zowel man als kind hebben vele aanpassingen
gedaan wat dieet aangaat dankzij mijn niet aflatende creatieve acrobatische
toeren in de keuken. Het lijkt erop dat het wijs is nu echt helemaal zonder gluten en zuivel te eten en daar kan ik inspiratie heel goed bij gebruiken.
Bovendien kan ik het boek dan vervolgens meegeven aan mijn dochter, als
ze volgend jaar het huis uit gaat en dan voor zichzelf moet gaan zorgen.


Door Jennie op 3 maart 2014

Het boek over superfood lijkt mij een geweldig naslagwerk tijdens mijn studie, natuurvoedingsconsulent, waar ik onlangs mee ben begonnen.
Bijzonder wat voeding voor ons kan betekenen maar ook wat ,,foute,, voeding met ons kan doen.
Fijn dat we ons met elkaar dat steeds meer gaan beseffen en wat ik persoonlijk allemaal voor leuke weetjes leer uit mijn studie maar ook lees uit dit soort geweldige boeken, dus….. heel graag hoor ik de deurbel gaan.


Door Lisa op 3 maart 2014

Ik zou het boek graag winnen omdat ik vanaf dit jaar gezonder wil gaan leven, dat wil zeggen geen snoep en koek meer en meer groente, fruit en andere superfood!


Door Margreet Pielage op 3 maart 2014

Ik toverde maar wat met gezond voedsel, havermout en Smoothie.
Daar win ik gezondheid mee.
In het Echt nimmer een prijs gewonnen,
Ik zou me zo gelukkig prijzen als ik met dit bericht in de prijzen zou vallen en een Prijzenswaardig goed boek met talloze recepten erin, zodat ik altijd wanneer mijn toverstokje het af laat weten, lees inspiratie, prijzenswaardige complimenten krijg zodat ik dit pracht boek ook weer aan kan prijzen.
Een boek is zoveel fijner dan via internet zoeken.
Ik prijs me gelukkig dat ik in de prijzen val, het vergroot mijn geluk, dat weet ik Nu al. 🙂


Door Jennifer annuschek op 3 maart 2014

Ik ben superfoods gaan gebruiken om gezonder en energieker te worden, en om mijn leven niet meer te laten leiden door die stomme schildklier niet goed werkt.


Door Francie op 3 maart 2014

Ik zou dit boek super graag winnen. Ik ben sinds enige tijd bezig met superfoods, letten op E-nummers e.d. en goede recepten zijn daarbij zeer welkom. Ik wil het namelijk graag goed doen omdat dit nog mijn enige kans is op een kindje… Mijn man en ik zijn al vijf jaar bezig. De medische mallemolen is uitgedraaid… Geen oorzaak gevonden, het zou moeten kunnen maar het gebeurd maar niet 🙁 Toen kwam ik het boek inNESTeling van Rika Lukac tegen en heb ik al mijn hoop op betere voeding en daarmee een betere hormoonhuishouding gevestigd. Help mij, en gun mij dit boek zodat ik het nog beter aan kan pakken en wie weet toch ooit nog een wonder mee mag maken. Ik hoop het zo!


Door Ikke op 2 maart 2015

Heb jij het boek innesteling van rika Lukac nog? Zoja zou ik hem kunnen overnemen?
Wij zijn al jaren bezig en om alle boeken nieuw aan te schaffen is onbetaalbaar.
Hopelijk kun je me helpen.

Bedankt!!


Door amanda op 3 maart 2014

Dit boek zag ik afgelopen weekend in de boekhandel, toen dacht ik al,die moet ik hebben! Zag er echt heel leuk uit! En 14 maart krijg ik mijn nieuwe keuken dan zou ik er gelijk mee kunnen beginnen! Ik kijk er naar uit! 🙂


Door Terry op 3 maart 2014

Ik zou heel erg graag dit boek willen winnen omdat ik dol ben op lekkere, maar vooral gezonde maaltijden. Ik doorzoek het hele internet voor recepten, maar het zou zoveel fijner zijn om dit boek al op mijn aanrecht te hebben liggen en ik mijn “surfen op het internet” kan omzetten in snuffelen in het superfood boek van Jesse!!


Door anita op 3 maart 2014

Jeetje, wat veel reacties…..! Ik vrees dat ik absoluut geen kans maak, terwijl ik het toch erg goed zou kunnen gebruiken in mijn nieuwe ingeslagen weg naar een toekomst zonder pakjes, zakjes, tarwe, e-nummers etc. Heb de kast al vol staan met allerlei superfoods, alleen zou ik nu de juiste recepten nog kunnen gebruiken!


Door Marije825 op 3 maart 2014

Hoi Allemaal,
Ik zou graag dit boek willen winnen om meer te leren over superfood en hoe ik dit in mijn leven kan toepassen, ben nog erg zoekende!
Liefs


Door Petra Pronk op 3 maart 2014

Oke ik kan wel hele leuke smoesjes en aardigheidjes neerzetten maaaaar ik wil dit boek graag winnen omdat ik gewoon nog te lui ben geweest om het zelf te gaan kopen!


Door Joyce op 3 maart 2014

Ik heb net de cursus 40 dagen zonder suiker gevolgd. Mijn jarenlange vermoeidheid is totaal verdwenen, wat is het leven heerlijk nu! Ik heb met veel interesse de week van de superfoods gevolgd en ik ben heel benieuwd naar de mogelijkheden om deze te gebruiken in mijn dagelijkse maaltijden. Op naar een nog betere gezondheid en nog meer weerstand en energie!


Door mariz op 3 maart 2014

Vind die Jesse een beetje dubieuze figuur met zijn rare kettlebell trainingen(niemand traint in mijn gym met iets lager als 8 kilo) en zijn super commerciële aanpak, maar misschien kan dit boek mij het tegendeel bewijzen?


Door anne de bie op 3 maart 2014

12 maart word ik 49 en ga dus mijn 50e levensjaar in. Voordat die 50 er definitief staat , wil ik me komend levensjaar storten op gezonde voeding. Ben me al volop aan het oriënteren, maar eerlijk gezegd zie ik door de bomen het bos niet meer ! Dus hoop ik heel erg dat dit boek een goede leidraad kan zijn. Daarom wil ik graag dit boek winnen.


Door Jante de Vries op 3 maart 2014

Goeie avond Miss natural,
Ik ben jante de vries en heb echt hele hele hele grote interesse in dit superfoodbook! Ik ben al sinds een dik jaar bezig met gezond/bewust eten, ik eet geen tot zelden tarwe ik vermeid ook koe melk/yoghurt/kwark en ga nu ook proberen geitenkaas te eten inplaats die van de koe! Ik ben erg bezig op het gebied van superfood en dit zou mijn kennis alleenmaar uitbreiden, en al helemaal super dat het gerechten zijn zo kan ik hier mee experimenteren! Ik heb echt enorme belangstelling en hoop echt dat ik het boek win!
Ik blijf elk mailtje goed lezen van u zodat mijn kennis kan uitbreiden. Ik vind het fantastisch….
Met vriendelijke groet,
Jante de Vries


Door Myrthe op 3 maart 2014

Ik ben in de bibliotheek al helemaal uitgelezen op dit gebied. Mijn boekenlijstje van boeken die ik echt wil kopen voor in mijn kast is al meters lang.. maar als student is niet alles zo makkelijk. Dit zou dus een echt cadeautje zijn 🙂


Door monique op 3 maart 2014

graag zou ik dat mooie boek willen hebben.
onze 4 kinderen houden van eten, ’s morgens als ze net wakker zijn word er al gevraagd wat er die avond en de rest van de week op het menu staat.
En ook al maak je teveel de pannen gaan schoon leeg.
Je staat dus nooit voor niets in de keuken.
nu proberen wij dit wel op een gezonde manier te doen. en ik denk dat dit boek er zeker aan kan bijdragen, en zeer handig bij een kind met een koemelk en suiker allergie


Door Sandra Wijkhuisen op 3 maart 2014

Mijn boekenkast is vol, maar mijn hoofd nog niet! En dat is maar goed ook want dit boek hoort niet in de boekenkast, maar moet ‘verslonden’ worden zodat ik niet alleen nog meer lekkere, gezonde hapjes, drankjes en eten kan maken maar hiermee mijzelf en ons gezin op een gezonde manier kan voeden. Door deze positieve “opvoeding” kan ik daarnaast mijn cliënten de goede kant op sturen en ze met een gerust hart dit boek aan te laten schaffen. (immers het moet verslonden worden en dan hebben ze niets meer aan de mijne 🙂 ) Niet alleen voor de cliënten van mijn praktijk maar ook de gasten van onze Stichting Yellow Roses Foundation. Voor iedereen is goede voeding belangrijk. Voor de doelgroep van onze Stichting (vrouwen met een levensbedreigende ziekte waaronder kanker) zou ik graag ‘gratis’ workshops willen aanbieden met de tips uit het gewonnen boek van Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon. Misschien zouden Jesse en Annemieke met de eerste willen helpen? Dat zou natuurlijk SUPER zijn….


Door Mirella Taal op 3 maart 2014

Aangezien ik een enorme kneus ben in de keuken is eigenlijk elk kookboek wel gewenst, maar dit boek toch wel in het bijzonder.
Loop al een tijdje te zoeken naar een manier om mijn eet gewoonte te gaan verbeteren, maar dat is tot op heden nog niet echt gelukt. Wellicht met behulp van dit boek gaat dat me deze keer wel lukken. Een paar kilo lichter, mijn hormoonbalans weer herstellen na een jaar lang prednison en de Ziekte van Crohn / Colitus Ulserosa onder controle krijgen is voor bij het grootste doel.


Door Laura* op 3 maart 2014

Omdat ik wel wat begeleiding kan gebruiken bij recepten bedenken. 🙂 Ik hou van koken en gezond eten, dus dit zou heel goed uitkomen! En omdat ik een papieren boek echt ontzettend leuk vind! Op internet is er natuurlijk heel veel info te vinden, maar er gaat niets boven een echt boek. Compleet met de geur van papier, heerlijk 😉


Door Angeline g op 3 maart 2014

Alleen al het zien van het boek in mijn boekenkast wekt de indruk dat ik echt wel heel bewust weet waar ik mee bezig ben. Niets is minder waar…..hoe meer ik me verdiep in suikervrij eten, paleo principe etc etc, hoe meer verdwaald ik raak. Wat volgens de een oke is, is het volgens de ander niet. Superfoods zijn bij allen oke. Dat is dus zowat de enige houvast. Om die reden zou ik graag het boek winnen. Niet alleen lijkt het dan bewust maar leef ik ook echt bewust.


Door Estelle op 3 maart 2014

Ik ben overtuigd dat ik gezonder moet eten. Dit doe ik ook, totdat….. En dan verval ik weer in mijn oude patroon. En dan zie ik weer een geweldig recept, heerlijk, dus begin ik opnieuw. Maar 1 goed recept is saai, zelfs met 10 goede recepten kom je er niet. Eigenlijk moet ik in een net schriftje netjes recepten opschrijven, maar dat is niet mijn ding. Een boek, waar veel goede recepten in staan, dat is een uitkomst, want ik hou van koken. Het zou tof zijn om dit te winnen en anders moet ik toch maar een schrift kopen…..
Terwijl ik dit typ neem ik me voor om beide te doen, ik ga beginnen. Schrift en boek? Maar het schrift komt er, dus dat heb ik al gewonnen


Door Estelle op 3 maart 2014

Ik ben overtuigd dat ik gezonder moet eten. Dit doe ik ook, totdat….. En dan verval ik weer in mijn oude patroon. En dan zie ik weer een geweldig recept, heerlijk, dus begin ik opnieuw. Maar 1 goed recept is saai, zelfs met 10 goede recepten kom je er niet. Eigenlijk moet ik in een net schriftje netjes recepten opschrijven, maar dat is niet mijn ding. Een boek, waar veel goede recepten in staan, dat is een uitkomst, want ik hou van koken. Het zou tof zijn om dit te winnen en anders moet ik toch maar een schrift kopen…..
Terwijl ik dit typ neem ik me voor om beide te doen, ik ga beginnen. Schrift en boek? Maar het schrift komt er, dus dat heb ik al gewonnen


Door Jacolien op 3 maart 2014

Zou er heel blij mee zijn! Heb het boek:Voor altijd jong pas gekocht van hem en daar kan ik mijzelf wel in vinden, en met het receptenboek erbij zou fantastische zijn! Een stimulans om er mee door te gaan.


Door michelle aalbregt op 3 maart 2014

Een paar maanden geleden ben ik op zoek gegaan via internet naar een oplossing naar de schimmelinfectie van mijn baby dochtertje. Zo doende begon ik vanalles te leren over voeding en kwam ik in aanraking met missnatural. Ik heb haar op een speciaal dieet gedaan waarin ook verschillende superfoods een rol spelen. Inmiddels weet ik veel meer dan een half jaartje terug en wil ik met bepaalde nieuwe eetgewoontes door blijven gaan. Daarbij zou ik mijn dochtertje graag vanaf jongs af aan het goede mee willen geven. En ik geef ook graag tips aan de mensen om mee heen als ik met hen over voeding spreek, wat nu een favoriet onderwerp is geworden. Ik zou me graag nog meer in superfoods willen verdiepen, wat hun eigenschappen precies zijn, en hoe je ze nog meer kan gebruiken. Het lijkt me dus erg leuk dit boek te winnen!


Door Suus op 3 maart 2014

Hoi,
Ik ben voor het eerst zwanger en wil graag mijn kindje helemaal gezond opvoeden. Daar past zo’n boek uitstekend bij. Helemaal omdat ik straks waarschijnlijk minder tijd heb om zelf recepten te bedenken. Een mooie uitkomst dus, dit boek om mezelf en mijn kindje gezond te houden!


Door Miep op 3 maart 2014

Ik worstel al 25 jaar met een eetstoornis en ben sinds een jaar goed op weg om ervan te “genezen”. Dit gaat met veel ups en downs. Mijn lichaam kan dit duidelijk niet aan en ben daarom vaak ziek. Ik zou zo graag het boek willen winnen en (mbv superfoods) aan het einde van dit jaar zowel geestelijk als lichamelijk hersteld willen zijn zodat ik mijn eetstoornis voor goed vaarwel kan zeggen.


Door Marjolein op 3 maart 2014

Ik heb een dochter van 9 jaar die echt helemaal gek is op koken en bakken. Wij eten voornamelijk gezonde voeding en dit is wat zij ook graag wilt klaarmaken. Als ze het eten mag bereiden in de keuken, dan staat ze te glunderen en voelt ze zich helemaal happy. Ik zou het ontzettend leuk vinden om haar dit cadeau te geven, zodat ik die glundering iedere dag op haar gezicht kan zien.


Door Amanda op 3 maart 2014

Dit boek mag zeker niet in mijn boekenkast ontbreken, omdat de ingrediënten/de superfoods al in mijn voorraadkast staan. Ik zeg één boek in de kast en 10 superfoods nu eens uit de kast!


Door Hetty Prins op 3 maart 2014

zo”n boek zou hier goed gebruikt gaan worden, ik ben een geboren JOJO … mijn hele leven al aan het lijnen. ongeveer alles al geprobeerd, oh ja, afvallen kan ik redelijk goed ! maar het blijft er niet af. En als ik dit lees zou het voor mij een uitkomst bieden, er moet wel 50 kg af. Waarom ben ik nog niet begonnen ? omdat ik vegetarisch eet en het moeilijk vindt om dit zelf in recepten aan te passen. Heb al heel wat potjes superfoods gekocht en voorzichtig gebruikt in ontbijt joghurts.


Door Aline op 3 maart 2014

Dit boek zal mij enorm op weg helpen naar de combinatie van lekkere én gezonde recepten. Door mijn allergie, gevoelige darmen ben ik mij steeds meer aan het oriënteren op het gebied van voeding en de combinatie daarvan. Dus het zal mij zeker op weg helpen!


Door Nienke op 3 maart 2014

Wauw, wat is nu het geval
Een mooi boek te winnen bij Miss Natural!
Ik ben net nieuw en ingeschreven
En hoop iets moois te gaan beleven!
Een prachtig boek vol met super food recepten
Zoveel gehoord en zoveel concepten
Ik sport al veel maar er ontbreekt nog iets
En wat dat is, weet ik nu precies
De juiste voeding met de uitleg ‘waarom’
Iets waar ik nu niet aan toekom
Maar met zo’n mooi boek in mijn bezit
Krijg ik dat helemaal op de rit
Superfood, een weg naar meer gezondheid
Ik hoop door dit boek te worden (op)geleid


Door Eline Kreuse op 3 maart 2014

Mijn gezondheid is heel belangrijk voor me. Ik voel me blijer, fitter als ik superfoods eet. Wil er graag mee over weten…dit boek lijkt me helemaal super !


Door Tjitske op 3 maart 2014

Graag win ik dit boek, omdat het inspirerend is in het doorgaan met een gezonde levensstijl!


Door Susan Overakker op 3 maart 2014

Het boek zou ik graag willen winnen voor:
– De leidster van de creche van mijn zoon die al jaren lijdt aan de ziekte van Crohn en heel graag een nieuwe lifestyle wilt aannemen maar ze weet niet hoe
– of Mijn zusje die al jaren kampt met ontstekingen die her en der opduiken en heel graag over wil stappen op superfoods
– of Mijn beste vriendin die niets begrijpt van mijn gezonde levensstijl en wellicht wel de onderbouwing van Jesse aanneemt
– of Mijn vader die kampt met een glutenintolerantie en graag zijn broodverslaving wil stoppen
– of toch Mijn collega tegenover me die me uitlacht als ik weer eens met mijn gojibessen aan kom zetten.
Moeilijke keuze, maar het boek zal in ieder geval 1 leven positief veranderen, so pick me 😉


Door Mascha op 3 maart 2014

Leuk, ik zit altijd om inspiratie verlegen en probeer graag wat nieuws: kom maar op met een boek vol daarvan! 🙂


Door Brigitte op 3 maart 2014

Ik heb al vaker een poging gedaan om gezonder te eten, vaak tijdelijk, maar sinds januari lukt het me steeds beter. Ik wilde heel graag afvallen, maar wel op een gezonde manier om het vol te kunnen houden! Maar omdat ik een enorme hang heb naar lekkernijen is een boek als deze het perfecte handvat om het op een gezonde manier in te vullen. Ook heb ik het idee dat mijn migraine aanvallen te maken hebben met mijn soms zoete suikermomenten! Ik wil hier natuurlijk heel graag vanaf en het boek kan me daar hopelijk bij helpen! Dus fingers crossed en hopen dat ik 1 van de gelukkige winnaars ben!


Door joska op 3 maart 2014

Ik heb al jaren Chlorella, Chiazaad, gojibessen en raw snippers in huis.
Ik wil graag een gezonde leefstijl met superfoods overdragen aan mijn klanten, ik heb een kleine bewegingsstudio en daar hoort voor mij
onlosmakelijk goede voeding bij.


Door Dieke op 3 maart 2014

Ik zou graag dit boek willen winnen omdat ik net vorige week een volkstuin heb gekregen en daarom met mijn zelf verbouwde groenten inspiratie kan krijgen om gezond en lekker te koken!


Door ramona op 3 maart 2014

Dit boek staat op mijn verlanglijstje! Ik heb de laatste tijd behoorlijk wat boeken aangeschaft, maar deze ontbreekt nog. Ik ben sinds 2014 een nieuwe weg in geslagen en heel erg fanatiek. Gezond eten en lekker eten gaan heel goed samen. Graag doe ik nog meer inspiratie op met dit boek.


Door janoeska op 3 maart 2014

Ik zou het boek graag in mijn keuken willen. Ik heb een zoontje van 10 maanden (de toekomst) en die wil ik zoveel mogelijke variaties en gezonden voeding willen aanbieden zodat hij het door kan geven. En dat hij gezond oud wordt.


Door Maritta matsinger op 3 maart 2014

Wanneer ik het super food receptenboek win zal dat ervoor zorgen dat ik dolgelukkig, mooi en topfit verder ga in mijn leven samen met mijn dierbaren!!!


Door Anne-Marie op 3 maart 2014

Some inspiration how to use superfood
would be a great help next to my cooker hood!!


Door Nikki op 3 maart 2014

Ik ben al steeds meer aan het overstappen op natuurlijk en gezond voedsel, maar het terrein van superfoods heb ik tot nu toe nog niet betreden. Een kookboek zoals deze lijkt me een mooi startpunt!


Door Lisette Eversteijn op 3 maart 2014

Wiehoee, hoe gaaf!!! En nooit meer een tekort dankzij een Superfood recept op m’n bord :D!!!


Door Sytske Barkhuis op 3 maart 2014

Ik houd me de laatste tijd erg bezig met glutenvrij, lactosevrij, E-nummervrij en geen witte/kunstmatige suikers. Voor mij is het door de bomen het bos niet meer kunnen zien, terwijl ik wandelen in het bos juist zo leuk vind 😉
Maar waar vind ik een goed kookboek met lekkere recepten waarbij rekening wordt gehouden met wat IK graag wil?
Nu is het een beetje zoeken op Internet of ik bepaalde ingrediënten wel kan/mag gebruiken.
Het boek zal hier dan ook warm onthaald worden 🙂


Door Rianne op 3 maart 2014

Volgens mijn bloed is mijn auto imuunziekte op dit moment actief maar ik heb geen klachten. Volgens mij speelt voeding hier een belangrijke rol in. Omdat het altijd beter kan wil ik dit boek heel graag hebben.


Door Alice op 3 maart 2014

Heb door mijn drukke leven helaas te weinig tijd om de boel drastisch om te gooien, probeer wel recepten te vinden op internet maar daar gaat veel tijd in zitten. Daarom eten wij op het moment ‘zo gezond mogelijk’. Toch vind ik dat ik en mijn gezin meer verdienen. Spastische darmen, lactose en glutengevoeligheid etc. zou ik wel graag de wereld uit willen helpen.Dit boek zou ons daarmee perfect kunnen helpen.


Door Bernadette op 3 maart 2014

Ik volg op het moment een opleiding en ben ook zeer geïnteresseerd in koken en alles wat ermee te maken heeft ook veel interesse in de achtergronden, het boek superfoodrecepten zou een geweldige aanwinst en aanvulling zijn in mijn boekenkast..:-)))


Door Bernadette op 3 maart 2014

Ik ben met een opleiding bezig en zelf ook ontzettend geinteresseerd in koken en alles wat ermee te maken heeft en het boek superfoodrecepten zou een geweldige aanwinst zijn! :-)))


Door Monique Van Dyck op 3 maart 2014

Dit boek zou een prachtige aanwinst zijn bij mijn gezonde kookboekjes en… uniek!


Door Trudy van der Weide op 3 maart 2014

Met mijn glutenintolerantie en aversie tegen e-numers en suiker in mijn eten ben ik al jaren op zoek naar ‘goede’ en smakelijke alternatieven. Als ik het artikel mag geloven hebben Jesse en Annemieke ‘mijn’ oplossing gevonden. Juist daarom zou ik heel graag een exemplaar van het boek willen winnen!


Door Kissy Swerts op 3 maart 2014

Omdat er zoveel boeken op mijn verlanglijstje staan zou het super leuk zijn er eentje van te winnen !


Door Trudy van der Weide op 3 maart 2014

Met mijn glutenintolerantie en aversie tegen e-nummers en suiker in mijn eten ben ik altijd op zoek naar smakelijke en ‘goede’ alternatieven. Als ik het artikel mag geloven hebben Jesse en Annemieke ‘mijn’ oplossing gevonden. Juist daarom zou ik heel graag een exemplaar van het boek willen winnen!


Door Maudy Lisnet op 3 maart 2014

Ben een recovering sugar addict en kan een boek als dit goed gebruiken!!Ook om de kennis als voedingscoach door te geven. Heb genoten van de afgelopen week , gezonde groet Maudy


Door Tineke op 3 maart 2014

Pff, alwéér verkouden, volgens mij hop ik het hele najaar en winter van het ene virus in het andere… Misschien dat het helpt als ik meer en beter gebruik maak van superfoods?? Leuke recepten hoe die superfoods te gebruiken zijn welkom!


Door Mirjam Kik op 3 maart 2014

Dit boek zou ik ook wel willen hebben. Ik gooi mijn superfoods in mijn smoothie en verder niets. Als er een kookboek voor is moet er vast wel meer mee te doen zijn.


Door Mirjam Kik op 3 maart 2014

Dit boek zou ik ook wel willen hebben. Ik gooi mijn superfoods in mijn smoothie en verder niets. Als er een kookboek voor is moet er vast wel meer mee te doen zijn.


Door Karin van Noort op 3 maart 2014

Dit lijkt me een super-mooi, super-fijn kookboek voor een super-gezonde leefstijl. Wat zou het super-leuk zijn om dit boek te winnen om super-lekkere gerechten te maken voor mijzelf maar vooral voor andere mensen die nog niet overtuigd zijn van hoe super-goed je je gaat voelen als je superfood eet!


Door Carol op 3 maart 2014

It is time to change! Change only take place through action!


Door Tanja Terloo op 3 maart 2014

Zou super leuk zijn als ik het boek win omdat ik heel erg geïnteresseerd ben in voeding en vooral ook superfood.


Door Thijs Rosita op 3 maart 2014

hallo,ik ben van Belgie en volg nu al een tijdje miss naturel en vind het fijn om te lezen wat betreft gezonde voeding ect..
Mijn echtgenoot is 23jaar ouder dan ik en is nu met zijn gezondheid aan het sukkelen,hartritme stoornissen,hoge bloeddruk:vooral in de avond kan die oplopen tot 20.De dokter schrijft medicatie voor maar deze helpt niet echt,daarom ben ik constant op zoek naar gezonde eetgewoontes maar vind echter geen recepten en daar ik nog een leek ben in gezonde voeding krijg ik maar niets op tafel gezet van wat gezond en ook nog eens lekker is en dan is voor mij alle hulp welkom.


Door Jessica op 3 maart 2014

Op het boek staat: Super Food Recepten.
SUPER: om dit boek in mijn boekenkast te hebben (ik heb toevallig ook een nieuwe open kast waar hij heel goed zou staan)
FOOD: wij (gezin met twee kleine kinderen) kwakkelen al veel te lang en kunnen dus wel wat powerfood gebruiken
RECEPTEN: omdat de inspiratie hetgeen is wat mist
Kortom dit boek zou ik heel graag in mijn nieuwe open boekenkast zetten.


Door Jessica op 3 maart 2014

Op het boek staat: Super Food Recepten.
SUPER: om dit boek in mijn boekenkast te hebben (ik heb toevallig ook een nieuwe open kast waar hij heel goed zou staan)
FOOD: wij (gezin met twee kleine kinderen) kwakkelen al veel te lang en kunnen dus wel wat powerfood gebruiken
RECEPTEN: omdat de inspiratie hetgeen is wat mist
Kortom dit boek past helemaal bij ons zou ik heel graag in onze nieuwe open boekenkast zetten.


Door Jouke op 3 maart 2014

We zouden dit boek heel graag winnen om meer gevarieerd en veel vaker superfoods te gebruiken in ons eten, gezien het geweldige effect ervan!
Ook hoop ik over een aantal maanden/jaar als onze megageweldige zoon 😉 wat groter is en een aantal superfoods mag eten, deze aan hem te kunnen aanbieden verwerkt in iets heel lekkers. Dat hij al smullend groot mag worden i.p.v. de stinkende flesvoeding…(vanwege meerdere allergieen) en we hebben al ontdekt dat ons lieffie (net als zijn moeder) een zeer kritische eter is, dus goede recepten zijn heel welkom 🙂


Door Ilse op 3 maart 2014

Hier steeds meer bezig met superfood en gezonde dingen te eten.maar HELP !! mijn inspiratie raakt op.
uren dool ik rond op het internet om nieuwe recepten en ideeën te vinden maar wat lijkt het me heerlijk gewoon een kookboek te hebben dat ik ff relax op de bank kan zitten en snuffelen in het kookboek naar nieuwe recepten.

ook zoek ik lekkere recepten die ik kan serveren als er bezoek komt, want nu hebben we weer de koelkast vol staan van het weekend bezoek en wie moet het op eten ?? weg gooien is ook zonde.

dus voortaan wil ik alleen nog maar lekkere en gezonde producten in huis ! waar ik gewoon zonder schuldgevoel van kan genieten !!


Door Marina op 3 maart 2014

Waauw jaa dit boek MOET in mijn boekenkast staan. Ik heb een kast vol met superfoods maar ben soms wel wat inspiratieloos. Veel verder dan smoothies en havermout pannenkoekjes kom ik niet. Dus een kookboek zou ideaal zijn!


Door Soumaya op 3 maart 2014

Het boek staat al een tijdje op mijn – te kopen lijst, ik mag alleen voorlopig geen nieuwe boeken kopen. 🙁
Dus…. dit boek via deze weg krijgen is erg leuk.

Het past sowieso bij mijn huidige ”boeken”, het sluit aan gezien het feit ik een ‘health freak’ ben, en het geeft waarschijnlijk vooral in meer details aan hoe superfoods gebruikt kunnen worden. Erg benieuwd!


Door Manon steltenpool op 2 maart 2014

Omdat ik me nog iedere dag verdiep in de superfoods! Daarnaast ben ik vandaag jarig! 🙂 super goed cadeau!


Door Nathalie mameli op 2 maart 2014

Helemaal in de ban van superfood..supergood..en ,natuuuurlijk,mag dat boek niet missen in mijn keuken tussen al mijn potjes gezond:-)


Door Linda op 2 maart 2014

Mijn kinderen wens ik het allerbeste toe. Graag zou ik ze met de recepten uit dit boek een goede basis meegeven zodat zij een mooie en gezonde toekomst tegemoet gaan!


Door Marlon op 2 maart 2014

Ik zou héél blij zijn met dit boek: mijn eerste SUPERFOOD Receptenboek! Ik wil graag veel BEWUSTER en GEZONDER gaan ETEN en ben op zoek naar lekkere recepten en met dit boek gaat dat NATUURLIJK zéker lukken! 🙂 Succes verzekerd!


Door Karin op 2 maart 2014

Ik heb zijn eerste boek ook en ik zou wel graag meer recepten van hem willen hebben. 🙂


Door Suzan op 2 maart 2014

Sinds een tijdje ben ik begonnen met superfood om meer energie te krijgen en mijn ongezonde tussendoortjes in lekkere gezonde tussendoortjes te vervangen. Het is nog niet altijd even makkelijk en met dit boek kan ik meer lekkere maaltijden en tussendoortjes vervangen door al het ongezonde. Vind het soms nogal moeilijk om lekkere recepten te bedenken dus dit is de uitkomst!


Door Anny op 2 maart 2014

Ben helemaal fan van Jesse, heb zijn eerste boek aangeschaft, maar mis nog het boek met de recepten om het echt tot uitvoer te brengen. Ik zou het te gek vinden als ik dit boek zou winnen.


Door Natasja op 2 maart 2014

Jaaaaaa……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik wil heel graag het boek “Super Food recepten” winnen! Pff goede teksten en slogans is niet mijn sterkste kant, maar boeken lezen en herlezen over voeding des te meer! Bij mij zal hij dus zeker niet verstoffen 🙂


Door marijke op 2 maart 2014

Na alle inspirerende artikelen van jou deze week, is dit super kookboek natuurlijk geweldig om de opgedane kennis te kunnen gaan toepassen! Sinds ik suikers mijd en superfoods omarm, merk ik zo’n groot verschil van en in mijn lijf. Geen huidinfecties meer of schrale plekken en darmpjes die zich goed voelen…heerlijk. Alleen het menu is nog een beetje beperkt en dus kan zeer zeker wel wat inspiratie gebruiken…Dus ik doe heel graag mee met deze geweldige actie!


Door Wendy op 2 maart 2014

Meedoen aan een actie om een kookboek te winnen, een paar maanden gelden zou ik daar nooit aan beginnen. In de keuken kwam ik bijna niet om te koken bakken en braden. Maar door gezondheidsredenen, zijn er al verschillende potjes te vinden met gezonde voeding, noten, pitjes en zaden.

Al dat gezonde spul kost wel een hoop poen, nu graag een beetje hulp wat ik er eigenlijk allemaal mee kan doen.
Het kookboek gaat mij hopelijk inspiratie geven, zodat ik nu echt gezond kan gaan leven!


Door jehanne op 2 maart 2014

ojee, als mijn reaktie superleuk moet zijn, blokkeer ik helemaal!:-)
wil m gewoon graag in huis hebben, dat telt zeker niet? 🙂

groetjes, jehanne


Door Diana op 2 maart 2014

Omdat mijn familie en mijn vriendinnen al mijn andere gezonde kookboeken lenen. Hou ik deze lekker voor mezelf….. Al hoewel????


Door Petra op 2 maart 2014

Tjonge, soms laten boeken een diepe indruk na op mensen en dit is er eentje die zeker nooit in een boekenkast hoort te staan, maar bij een ieder op het aanrechtblad hoort te liggen…Niemand heeft ons eerder verteld dat God niet aan een tafeltje bij een fastfoodketen vastgegroeid zat, alleen deze auteurs hebben dit aangedurfd te doen, en het getuigd van veel moed om mij uit te dagen om het een standaard plek te willen geven op mijn aanrechtblad…De auteurs hebben mij een zaadje gepland in mijn tuintje, Miss Natural lifestyle heeft er in de afgelopen week een stekje van gemaakt en hopelijk mag ik de plant laten uitgroeien, zodat mijn gezondheid hier uiteindelijk van zal gaan oogsten…


Door Monique op 2 maart 2014

Hi, ik zou het echt super geweldig vinden om het boek thuis bezorgd te krijgen. Ik ben nu zo’n 1,5 jaar bezig met zeer gezonde eet en leefstijl. Ik heb endomitriose en heb de afgelopen jaar ontzettend veel pijn gehad! En nu door de verandering van mijn voeding, ect. ben ik ontzettend blij en dankbaar dat mijn klachten minder zijn en ik op de goede weg ben. Mocht al geen lactose ivm intolerantie en nu geen gluten meer of suiker, E-nummers, etc. Maar gelukkig blijft er veel over om toch lekker te eten. Door dit boek zou ik nog meer inspiratie op kunnen doen om creatief bezig te zijn met eten. En daarnaast zou het mijn man helpen om zich de nieuwe manier van koken vaker en meer uit te proberen. Wat ons alleen maar zou kunnen helpen bij deze ‘nieuwe’ leefwijze. En brengt het ons meer lekker eten dus meer gezelligheid, betere gezondheid en hopelijk mijn grootste wens een Gezin! Groet Monique


Door Jolanda Sluiter op 2 maart 2014

De afgelopen week heb ik weer meer geleerd over Superfoods. Het boek zorgt ervoor dat ik de komende 51 weken nog meer wetenswaardigheden en ideeën voor recepten geeft, zodat ik 365 dagen per jaar Superfoods in mijn menu kan blijven toepassen!


Door Jolanda Sluiter op 2 maart 2014

De afgelopen week ik weer meer geleerd over de zogenaamde superfoods! Daarom zou dit boek mij de komende 51 weken meer ideeën voor recepten geven, zodat ik 365 dagen per jaar superfoods kan toepassen!


Door Astrid Langeveld op 2 maart 2014

Wat een geweldige actie! Dit zou ik echt super graag willen winnen, want dan wordt dit het eerste boek naar een goed nieuw begin met nieuwe verantwoordelijke recepten. Ik begin net met recepten van het internet.


Door Marije op 2 maart 2014

Zou super tof zijn zo’n boek over superfoods te mogen ontvangen. Al jaren aan het uitvinden ivm allergie van 3 kids wat wel en niet lekker gevonden wordt, wat gezond is en zoveel mogelijk snoepgoed te laten staan en te vervangen voor snoepgezond! Wat hoop ik ten goede komt aan hun gezondheid en de mijne ook positief stimuleert ivm ernstige ziekte welke helaas is geconstateerd…


Door An op 2 maart 2014

Ik ben helaas niet zo creatief in het bedenken van leuke slogans… Maar zou het toch super vinden om dit boek krijgen


Door J op 5 maart 2014

Na een leven vol strijd, boulimia, uiteindelijk ook nog heftig ziek, is er eindelijk een opening ontstaan naar een gezonder leven. Nu in deze periode, waarin eten geen strijd meer is, zou dit boek een beloning zijn voor de jarenlange knokpartij met mezelf. Het is tijd om de belangrijkste vrouw in mijn leven te erkennen : IK.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!