Zou je mij willen helpen?

Draag bij aan mijn kostuum voor het Zomercarnaval 2022

support 

Vrijwilliger bij Zomercarnaval Rotterdam

In 2022 ben ik, Eva van Zeeland, van maart t/m september als vrijwilliger betrokken bij de organisatie van het Zomercarnaval Rotterdam voor de Royalty Election. Dit is een verkiezing voor de King en Queen die het Zomercarnaval gaan vertegenwoordigen en tijdens de grote straatparade op zaterdag 30 juli in de spotlights staan. Na 2 jaar afwezigheid zal het Zomercarnaval dit jaar weer plaatsvinden en dit wordt een hele grote happening waar mensen vanuit de hele wereld naar toe komen. Een groot feest van met veel tropische muziek, swingende dans en prachtige zang. Er zal ook dit jaar veel aandacht besteed worden aan de schitterende kostuums met hoofdtooien, enorme road- en of bodypieces, overal is aan gedacht en alles is uitgewerkt tot in detail voor dit unieke event.

Eva: "Als ik dans verspreid ik licht en bewustzijn en verhoog ik de frequentie bij iedereen die aanwezig is".

En nu komt het mooie...

Ik mag meelopen en dansen in de parade van het Zomercarnaval samen met de voormalige Queens! Je zult begrijpen dat dit voor mij een unieke gelegenheid is om bewustwording te verspreiden en een dansdroom die uitkomt! Speciaal voor ons wordt er nu in Brazilië een prachtig veren kostuum gemaakt. Dit zal het mooiste, grootste en ook duurste kostuum zijn dat ik ooit gedragen heb. Daarom aan jou nu de vraag: zou je mijn werk als danseres kunnen supporten zodat ik het kostuum kan bekostigen? Dit kan met een eenmalig donatie bedrag naar keuze (bedrag is aanpasbaar) of via een support beloning. Ik ben je alvast heel erg dankbaar!

DONATIE NAAR KEUZE OF KIES EEN SUPPORT BELONING

Donatie

Kies zelf welk bedrag je wilt doneren. Het bedrag is aanpasbaar. Donatie via PayPal (credit card of bank) klik hier >>

Foto

€ 55,-

Ik stuur je per post, na 30 juli 2022, een A4 afdruk van mij in mijn nieuwe kostuum met een persoonlijk bericht. 

Koffie drinken

€ 111,-
Ik maak een afspraak met je om gezellig bij te praten over alles wat er bij jou speelt. Indien afstand te ver dan via Zoom*

Dans Show

€ 222,-
Ik kom in mijn nieuwe kostuum 3 x 10 min. dansen op jouw feest of evenement! Succes gegarandeerd! *

* Goed om te weten! Koffiedrinken en dansen op locatie is exclusief reiskosten. Stuur na betaling een e-mail naar service@missnatural.nl met al jouw contactgegevens: naam, telefoon en adres. Dan neem ik contact met je op!


Alvast bedankt voor jouw support!

Alle liefs Eva van ZeelandEva: "Alles wat ik doe komt voort uit de overtuiging dat wij als mensen bewuster mogen worden zodat wij een mooiere wereld kunnen creëren".

Wekelijks ben ik live te zien met mijn eigen Miss Natural Talk Show waarin ik praat met inspirerende gasten over hun natuurlijke levensstijl, bewustwording en leven vanuit je hart.

Als onafhankelijk onderzoeksjournalist bespreek ik onderwerpen die in het licht gezet mogen worden en ben ik een stem voor iedereen die geen stem heeft of zich niet durft of kan uitspreken. In 2020 heb ik met een groep vrijwilligers Onafhankelijke Pers Nederland mee opgericht en ben later programma 'Licht op Zaken' gemaakt voor De Vrije Omroep om zo vaccinatieschade aan het licht te brengen. 

In 2022 heb ik mijn aandacht verlegd naar het brengen van kosmisch en universeel nieuws middels de 'The Great Cosmic Show'. Als wij namelijk een mooie nieuwe vrije wereld willen creëren dienen wij aandacht te geven aan alles wat wij WEL willen en dus geen aandacht meer te geven aan de agenda van de huidige machtsstructuren. 

Als danseres en Show Girl help ik met mijn workshops vrouwen in hun kracht te staan en de vrouwelijke balans te herstellen. Met mijn optredens creëer ik een omgeving waar iedereen zich veilig voelt om zich zelf te kunnen zijn en zorg ik er voor dat de frequentie van alle aanwezigen wordt verhoogt. Zonder woorden kan ik namelijk met mijn energieveld zorgen voor een bewustzijnsverandering. Dit doe ik door de aanwezige energie om te vormen en te verhogen.

BEKIJK HIER AL MIJN WERK

Eva: "Bewustwording begint met zelf verantwoordelijkheid nemen voor alle keuzes in je leven."
support 

Eva: "Zonder woorden kan ik met mijn energieveld zorgen voor een bewustzijnsverandering. Dit doe ik door de aanwezige energie om te vormen en te verhogen".