Win Actie met Gezond broodbeleg: Notenpasta van TerraSana!

Wat goede voeding is, weten ze bij TerraSana. TerraSana TerraSana is al 25 jaar gekend door haar kwalitatief hoogwaardige biologische producten. Alle producten worden met zorg uitgekozen. Met aandacht voor herkomst, ingrediënten, smaak en productiewijze. Geen poespas maar puur, eerlijk en van goede kwaliteit. En bereid door mensen met hun hart en hun ziel. Die weten wat ze in handen hebben. Daarin zijn ze bij TerraSana best wel een beetje eigenzinnig.

Gezond broodbeleg

Trudy Pannekeet van TerraSana; “Bij ons is bio echt bio natuurlijk. We bereiden veel zelf en zoeken de mooiste ingrediënten. We willen voeding maken waarvan je van kruin tot tenen voelt dat het klopt. Waarvan we zeker weten dat het goed zit. Waarmee je ook nog eens iets goeds doet voor de wereld om ons heen. Samen. Dat is voor ons positive eating!” En dat gaan ze vanaf nu ook laten zien met hun nieuwe logo en verpakking voor alle 21 notenpasta’s. Jij kunt nu zelf proeven hoe lekker de notenpasta is, want deze zit in het Miss Natural Kerst Pakket!

Heerlijke Pindakaas van TerraSana in het Miss Natural Kerst Pakket

De speciale pindavariant geeft deze biologische pindakaas samen met de fijne maling, een mooie en volle smaak die 100% puur is, want aan toevoegen doen ze niet! Natuurlijk lekker op je boterham, maar ook een heerlijke basis voor je pindasaus of eigen gemaakte pindakoekjes. En dat laagje olie op de pindakaas? Gewoon even roeren! Nieuwe Miss Natural Lucky Members ontvangen GRATIS het Kerst Pakket met daarin de Pindakaas van TerraSana. Kijk hier hoe je Lucky Member kan worden.

Doe mee & Win een TerraSana pakket!

Deze heerlijke notenpasta’s wil je natuurlijk zelf proeven en daarom geeft Miss Natural 5 TerraSana pakketten weg! Het te winnen pakket t.w.v. €18,20 bestaat uit de volgende 3 notenpasta’s;

  1. 3 Mix, gemengde notenpasta zonder pinda’s
  2. Tahin – Sesampasta
  3. Pindakaas fijn

Wil je kans maken op een notenpastapakket? Laat dan een reactie achter onder dit artikel!

De winnaars zijn geworden: Mevr. M.H. Commerell, Joyce Heida, Helma Borgman, Lya Aerts en Ingrid Monden. Gefeliciteerd!

Wat is jouw favoriete notenpasta?