10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

THRIVE II: Energy Teaser over VRIJE ENERGIE
23 maart 2021 
2 min. leestijd

THRIVE II: Energy Teaser over VRIJE ENERGIE

In 2011 kwam de documentaire ‘THRIVE: What on earth will it take’ uit. THRIVE is een onconventionele documentaire die een tipje van de sluier oplicht van wat er echt gaande is in onze wereld door de geldstromen te volgen – en de wereldwijde consolidatie van macht in bijna elk aspect van ons leven blootlegt. Nu is er een vervolg.

THRIVE: waar het echt over gaat

Deze documentaire combineert doorbraken op het gebied van wetenschap, bewustzijn en activisme en biedt echte oplossingen, waardoor we ongekende en gewaagde strategieën gebruiken om ons leven en onze toekomst terug te winnen.

Ga op avontuur over de hele wereld met Kimberly Carter Gamble en Foster Gamble terwijl ze nieuwe energietechnologieën onthullen die gebaseerd zijn op het vinden van resonantie met het Unified Field.

Maak kennis met enkele van de dapperste en meest innovatieve uitvinders van onze tijd, die een nieuwe wereld van mogelijkheden vormgeven, een waar toegang tot energie overvloedig, schoon en in harmonie met al het leven is.

Het vervolg: THRIVE II

In 2020 kwam het vervolg. Dat kon niet uitblijven want het eerste deel was een internationaal succes en inmiddels vertaald in 27 talen. Waar deel I gaat om de mogelijkheden, gaat deel 2 over resultaten.

‘THRIVE II: This Is What It Takes’ geeft een kijkje achter de schermen van de mensen en uitvindingen die de kracht hebben om het leven voor iedereen te veranderen. Door de strategieën, de wetenschap en de principes uit te pakken die ten grondslag liggen aan de krachtigste oplossingen op het gebied van energie, gezondheid, bewustzijn en niet-dwingende zelforganisatie, levert THRIVE II overtuigend bewijs dat een nieuw wetenschappelijk paradigma illustreert waar Einstein naar op zoek was en waar hij naar op zoek was. de leek een opkomende coherente theorie van het “verenigde veld” en alles wat het impliceert.

THRIVE II inspireert en biedt praktische hulpmiddelen voor het terugwinnen van gezag over ons leven. Van nieuwe energiebronnen tot baanbrekende gezondheidsbehandelingen, THRIVE II biedt de inzichten en middelen die kijkers nodig hebben om de volgende stappen te zetten bij het vinden en ondersteunen van de oplossingen die echt een wereld kunnen creëren die voor iedereen werkt.

Bekijk hier de trailer:

Ben je geïnteresseerd geraakt? Dan kun je hier de hele film hier bekijken >>

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.