datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

THRIVE II: Energy Teaser over VRIJE ENERGIE
23 maart 2021 
1 min. leestijd

THRIVE II: Energy Teaser over VRIJE ENERGIE

In 2011 kwam de documentaire ‘THRIVE: What on earth will it take’ uit. THRIVE is een onconventionele documentaire die een tipje van de sluier oplicht van wat er echt gaande is in onze wereld door de geldstromen te volgen – en de wereldwijde consolidatie van macht in bijna elk aspect van ons leven blootlegt. Nu is er een vervolg.

THRIVE: waar het echt over gaat

Deze documentaire combineert doorbraken op het gebied van wetenschap, bewustzijn en activisme en biedt echte oplossingen, waardoor we ongekende en gewaagde strategieën gebruiken om ons leven en onze toekomst terug te winnen.

Ga op avontuur over de hele wereld met Kimberly Carter Gamble en Foster Gamble terwijl ze nieuwe energietechnologieën onthullen die gebaseerd zijn op het vinden van resonantie met het Unified Field.

Maak kennis met enkele van de dapperste en meest innovatieve uitvinders van onze tijd, die een nieuwe wereld van mogelijkheden vormgeven, een waar toegang tot energie overvloedig, schoon en in harmonie met al het leven is.

Het vervolg: THRIVE II

In 2020 kwam het vervolg. Dat kon niet uitblijven want het eerste deel was een internationaal succes en inmiddels vertaald in 27 talen. Waar deel I gaat om de mogelijkheden, gaat deel 2 over resultaten.

‘THRIVE II: This Is What It Takes’ geeft een kijkje achter de schermen van de mensen en uitvindingen die de kracht hebben om het leven voor iedereen te veranderen. Door de strategieën, de wetenschap en de principes uit te pakken die ten grondslag liggen aan de krachtigste oplossingen op het gebied van energie, gezondheid, bewustzijn en niet-dwingende zelforganisatie, levert THRIVE II overtuigend bewijs dat een nieuw wetenschappelijk paradigma illustreert waar Einstein naar op zoek was en waar hij naar op zoek was. de leek een opkomende coherente theorie van het “verenigde veld” en alles wat het impliceert.

THRIVE II inspireert en biedt praktische hulpmiddelen voor het terugwinnen van gezag over ons leven. Van nieuwe energiebronnen tot baanbrekende gezondheidsbehandelingen, THRIVE II biedt de inzichten en middelen die kijkers nodig hebben om de volgende stappen te zetten bij het vinden en ondersteunen van de oplossingen die echt een wereld kunnen creëren die voor iedereen werkt.

Bekijk hier de trailer:

Ben je geïnteresseerd geraakt? Dan kun je hier de hele film hier bekijken >>

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading