10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

De man die de aarde kwam redden; Tijn Touber over Time Bender en Stadsverlichting
03 november 2020 
2 min. leestijd

De man die de aarde kwam redden; Tijn Touber over Time Bender en Stadsverlichting

Vorige week had ik een uitgebreid gesprek met een bijzondere man, Tijn Touber. In zijn tienerjaren startte hij de band Lois Lane die vooral beroemd werd in Nederland door de hit ‘Amsterdamned’, de titelsong van de gelijknamige film uit 1988, die Tijn schreef. In die tijd was Tijn echt een idool en werd door vele (meisjes) gezien als blonde gitaargod. Nu is Tijn beroemd om heel iets anders.

Boek Time Bender

Time BenderDe reden van mijn interview was zijn laatste boek ‘Time Bender – De man die de aarde kwam redden’. Naar eigen zeggen een roman hoewel ik geloof dat het meer een autobiografie is dan Tijn zelf toe wil geven … Hoe dan ook, het is een mooi verhaal over de man die zich Time Bender noemt en zich vanuit het niets toont en Tijn begeleidt in zijn reis naar een hoger bewustzijn.

Het boek Time Bender is echt een must read voor 2020! Makkelijk te lezen en een mooi boek om cadeau te geven. Tijdens mijn interview met Tijn ontdekte ik waarom de eerste paar uitgeverijen zijn boek niet durfde uit te geven, waarom hij 14 jaar celibatair (ja, zonder seks!) heeft geleefd en hoe je met jouw seksuele energie contact kunt maken met de universele bron.

Deel 1 – Interview Tijn Touber

Het eerste deel van mijn gesprek met Tijn kun je hier bekijken >>

Deel 2 – Tijn Touber: “Niemand komt ons redden.”

In deel 2 van het interview met Tijn Touber hebben wij het over welke twee verschillende tijdlijnen er zijn ontstaan. Waarom angstig zijn niet helpt en zelfs je immuunsysteem ondermijnt en waarom wij geen leiders nodig hebben en niemand ons komt redden.

Wil je zijn boek ‘Time Bender’ bestellen? Dat kan hier >>

Deel 3 – Stadsverlichting: De wereld vanuit je woonkamer

In het laatste deel van het interview praat Tijn over de angst voor stilte, legt hij uit dat het grootste avontuur van binnenuit komt, hoe jij de wereld kunt veranderen vanuit je eigen huiskamer en hoe wij zelf het paradigma kunnen veranderen. Ook deelt Tijn wat hij graag nog in de leven zou willen meemaken.

Doe mee met Stadsverlichting, dat kan hier >>

Heb jij Time Bender al gelezen? Laat dan in een reactie weten wat jij van dit boek vond. 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
janny schuiten
Door

janny schuiten

op 10 Nov 2020

Hallo Eva wat zijn dat voor chocolaatjes waar jij en Tijn het over hebben.. en waar is het te koop? Kun je daar meer over vertellen of kan ik het zelf opzoeken als je me vertelt hoe het precies heet.? Bij voorbaat dank! Lieve groet. Janny

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.