De man die de aarde kwam redden; Tijn Touber over Time Bender en Stadsverlichting

Vorige week had ik een uitgebreid gesprek met een bijzondere man, Tijn Touber. In zijn tienerjaren startte hij de band Lois Lane die vooral beroemd werd in Nederland door de hit ‘Amsterdamned’, de titelsong van de gelijknamige film uit 1988, die Tijn schreef. In die tijd was Tijn echt een idool en werd door vele (meisjes) gezien als blonde gitaargod. Nu is Tijn beroemd om heel iets anders.

Boek Time Bender

De reden van mijn interview was zijn laatste boek ‘Time Bender – De man die de aarde kwam redden’. Naar eigen zeggen een roman hoewel ik geloof dat het meer een autobiografie is dan Tijn zelf toe wil geven … Hoe dan ook, het is een mooi verhaal over de man die zich Time Bender noemt en zich vanuit het niets toont en Tijn begeleidt in zijn reis naar een hoger bewustzijn.

Het boek Time Bender is echt een must read voor 2020! Makkelijk te lezen en een mooi boek om cadeau te geven. Tijdens mijn interview met Tijn ontdekte ik waarom de eerste paar uitgeverijen zijn boek niet durfde uit te geven, waarom hij 14 jaar celibatair (ja, zonder seks!) heeft geleefd en hoe je met jouw seksuele energie contact kunt maken met de universele bron.

Deel 1 – Interview Tijn Touber

Het eerste deel van mijn gesprek met Tijn kun je hier bekijken >>

Deel 2 – Tijn Touber: “Niemand komt ons redden.”

In deel 2 van het interview met Tijn Touber hebben wij het over welke twee verschillende tijdlijnen er zijn ontstaan. Waarom angstig zijn niet helpt en zelfs je immuunsysteem ondermijnt en waarom wij geen leiders nodig hebben en niemand ons komt redden.



Wil je zijn boek ‘Time Bender’ bestellen? Dat kan hier >>

Deel 3 – Stadsverlichting: De wereld vanuit je woonkamer

In het laatste deel van het interview praat Tijn over de angst voor stilte, legt hij uit dat het grootste avontuur van binnenuit komt, hoe jij de wereld kunt veranderen vanuit je eigen huiskamer en hoe wij zelf het paradigma kunnen veranderen. Ook deelt Tijn wat hij graag nog in de leven zou willen meemaken.



Doe mee met Stadsverlichting, dat kan hier >>

 

Heb jij Time Bender al gelezen? Laat dan in een reactie weten wat jij van dit boek vond.