datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Tips om meer uit je IVF gesprek met de gynaecoloog te halen!
09 november 2019 
1 min. leestijd

Tips om meer uit je IVF gesprek met de gynaecoloog te halen!

Op 8 november 2019 ging Eva van Zeeland in gesprek met Viki Peeters. Hierbij gaan ze het hebben over het door Viki ontworpen doe-boek. Hierin geeft ze informatie hoe je meer kunt halen uit de zo cruciale communicatie met je gynaecoloog.

Miss Natural Talk Show

Het geeft je een verfrissende kijk op de medische gesprekken doorheen je fertiliteitstraject. Daarnaast bevat het doe-boek eenvoudige tools, tips, vragen, checklists, spiekbriefjes…. waar je heel praktisch mee aan de slag kan!

Want herken je dit…?

  • Je kijkt wékenlang vol hoop uit naar die ene afspraak met de gynaecoloog. Na het gesprek ben je teleurgesteld. In essentie in jezelf, omdat je het gevoel hebt dat je kansen hebt laten liggen.
  • Je vindt het vreselijk dat je voor datgene dat je allerliefste wil- een kindje- zo afhankelijk bent van de kennis en beslissingen van anderen.
  • Je spendeert veel uren op Dr. Google, om alle resterende onduidelijkheden uit te vlooien.

En hoe zou het zijn om… ?

  • Meer houvast en rust in je hoofd te krijgen te krijgen door beter geïnformeerd te zijn.
  • Een volwaardige partner te zijn in de gesprekken met je artsen en het nemen van beslissingen. Meer antwoorden en acties los te krijgen door je beter voorbereid op te stellen.
  • Uren aan tijd te winnen door Dr. Google minder te bezoeken.Tips om meer uit je IVF gesprek met de gynaecoloog te halen!

Dit doe-boekje helpt hierbij door jou aan te zetten om:

  • een gesprek met je gynaecoloog goed voor te bereiden.
  • op een efficiënte manier in gesprek te gaan.
  • de informatie uit het gesprek even te verwerken voor jezelf.

Vraag nu het gratis doe-boek aan en ontvang het onmiddellijk in je mailbox.

Hoe ervaar jij de gesprekken met jouw gynaecoloog? Deel je ervaring en inspireer anderen!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading