datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vaccineren ja of nee? Gezond opgroeien zonder vaccins
03 februari 2015 
4 min. leestijd

Vaccineren ja of nee? Gezond opgroeien zonder vaccins

Je kind vanaf de geboorte laten vaccineren? Nu ik zelf weer zwanger ben komt ook bij mij weer de vraag over vaccineren naar boven. Bij mijn tweeling heb ik dit wat uit kunnen stellen. Dat ging niet eenvoudig kan ik je vertellen! De kinderarts liet mij duidelijk weten dat ik mijn twee jongens onvruchtbaar zou maken door ze niet te vaccineren tegen de bof. Sta dan maar eens sterk in je schoenen met een partner naast je die je vragend aankijkt en zich hardop afvraagt wat jij nu weer in je hoofd hebt gehaald.   

Ook toen de jongens nog niet geboren waren kwam ik voor een vaccinatie dilemma te staan met de Mexicaanse griep die toen in 2009 heerste. Ook ik kreeg daar toen een oproep voor en heb mijn verhaal destijds opgeschreven dat je hier kunt lezen. 

Het Mexicaanse dilemma 10-11-2009

Nee, dit gaat niet over of we nog een op vakantie zullen gaan nu ik nog normaal kan bewegen met mijn nog niet te dikke buik. Nee, dit gaat natuurlijk over die stomme griep. Sinds ik (eindelijk) zwanger ben behoor ik tot de risicogroep! Nooit ben ik ziek en als ik al ziek ben dan is het hooguit een 2-3 dagen. Op advies van de gynaecoloog heb ik een aantal weken geleden al een normale griepprik gehaald en nu kreeg ik vorige week de brief van de gemeente Hamont-Achel met daarin de risicogroepen opgesomd; zwangere vrouwen vanaf de 14e zwangerschapsweek (na de eerste 3 maanden!). Dat staat er en je kan dan vanaf woensdag 11 november 9 uur in de rij gaan staan (tussen alle andere risicogroepen, gezellig) bij de basisschool in Achel.

Nou dan denk je, ik ben nu 19 weken, dan ga je dat doen. De gewone griepprik vond ik al een lastige, maar dan nu een vaccinatie waar eigenlijk zeer weinig over bekend is en al zeker niet op zwangere vrouwen is getest (niet ethisch bevonden). Bij Paul en Wittenman is er vervolgens een viroloog die weer beweert dat je beter bij 28 weken kunt vaccineren en absoluut niet eerder. Weer een ander standpunt.

Vaccineren ja of nee?

Echt een lastige beslissing, ik denk zelfs dat ik nog nooit voor zo’n lastige keuze heb gestaan. Een huis kopen in België, een eigen bedrijf starten en een hond in huis nemen waren echt geen hoofdbrekers. Nee, nu gaat het over nog twee mensenlevens. Ik kan er ’s nachts van wakker liggen. Mijn gevoel zegt niet doen. De ernstige gevallen, als je zwangere buiten beschouwing laat, zijn vooral jonge kinderen en ouderen, maar geen gezonde fitte energieke mensen die voldoende rusten, gezond eten, dagelijks buiten in de frisse lucht komen en een goede weerstand hebben. Zwanger zijn is toch geen ziekte?

Gisteren is dan bekend geworden dat kinderen van 6 maanden tot 4 jaar ook een risicogroep vormen. Nee van 0 tot 6 maanden beslist niet, daar is te weinig over bekend. Die van mij zijn toch ook 0! Vandaag de extra uitzending van RTL nieuws bekeken en daar wordt weer 4 maanden geadviseerd. Elke keer denk ik dat ik er uit ben en dan hoor je weer iets nieuws dat je aan het denken zet. Voor als nog doe ik het niet!
Ik schreef dit verhaal op 10 november 2009.

Natuurlijk Spreekuur ‘Gezond opgroeien zonder vaccins’

Heb je wel eens na gedacht over de gevolgen van vaccineren, en of een kind bijvoorbeeld ook kan opgroeien zonder te laten vaccineren? Gezond opgroeien zonder vaccinaties kan ook! We houden bij Miss Natural een Natuurlijk spreekuur ‘Gezond opgroeien zonder vaccins’.

Samen met Door Frankema praat Eva van Zeeland op donderdag 21 januari 2016 om 20:00 uur over gezond opgroeien zonder vaccins, hoe en waarom dat ook kan. Tijdens het Natuurlijk Spreekuur heb je de gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Door Frankema schreef het boek ‘Vaccin vrij’

Ruim 15 jaar geleden besloot Door Frankema haar kinderen niet te laten vaccineren. In eerste instantie een puur intuïtieve beslissing die op een muur van onbegrip en oordeel stuitte. Om haar beslissing kracht bij te zetten besloot ze de feiten op een rij te krijgen en verdiepte zich in ‘alles wat los en vast zat’ over vaccins en de verschillen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen. Het bracht ondergeschoven informatie over ingrediënten, gebrekkige effectiviteit en onwetenschappelijk onderzoek aan het licht. Na twee jaar van verdieping en voorbereiding schreef Door Frankema het boek ‘Vaccin Vrij” waarin ouders, artsen en wetenschappers de ruimte krijgen om de andere kant van het vaccinatie verhaal naar buiten te brengen.

Donderdag 21 januari 2016 Natuurlijk Spreekuur

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je Eva en Door kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

  • Computer, laptop of tablet met internetverbinding
  • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

Je kunt je hier gratis aanmelden voor het Natuurlijk Spreekuur >>>

Stel je vraag aan Door Frankema

Tijdens het Natuurlijk Spreekuur heb je de gelegenheid om Door vragen te stellen en zal Eva vragen voorleggen van Miss Natural leden. Alle vragen zullen, indien gewenst, anoniem beantwoord worden in het webinar om jouw privacy te waarborgen.

Stel hier je vraag aan Door Frankema >>>

Zodra je deze uitnodiging hebt ontvangen raad ik je aan om op tijd aanwezig te zijn op donderdag 21 janari om 20.00 uur, slechts 200 deelnemers hebben namelijk per Natuurlijk Spreekuur toegang!

Heb jij jouw kind(eren) laten vaccineren of twijfel je over de keuze?
Laat het ons zeker weten in een reactie op dit artikel!

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Yvonne van Putten
Door

Yvonne van Putten

op 04 Feb 2015

Wat vreselijk dat de gynaecoloog jou de griepprik adviseerde. :-( Al die giftige stoffen komen nu ook in jouw nog niet volgroeide kindje terecht. Ken jij de ingrediënten van de vaccins? Zo 'natural' zijn deze niet. Er zijn nergens onafhankelijke onderzoeken te vinden waaruit blijkt dat deze ingrediënten zonder gevaar kunnen worden ingespoten. Zulke onderzoeken zijn er niet omdat zwangeren en kinderen niet als proefkonijnen mogen worden gebruikt. Een simpel meerjarenonderzoek waarbij een groep gevaccineerde kinderen wordt gevolgd tegenover een groep niet-gevaccineerde kinderen mag niet. Daarom worden vaccins zonder gedegen en onafhankelijk onderzoek goedgekeurd en ingespoten in kinderen. Wat dát mag natuurlijk wel. Niemand weet wat het lange termijn effect zal zijn. Brrrrr..... doodeng dat vaccineren. Mijn kinderen krijgen geen enkel vaccin. En als ik nu zwanger zou zijn, zou ik die griepprik aan mij voorbij laten gaan. Onzin! Wij hebben allemaal een goedwerkend immuunsysteem gekregen bij onze geboorte. Het enige wat men hoeft te doen is het systeem te onderhouden en voeden en daarop te vertrouwen bij ziekte.

Fianne
Door

Fianne

op 04 Feb 2015

Interessant artikel. Ik had graag bij het webinar willen zijn, maar ik heb nog andere verplichtingen die avond. Helaas. Ik heb mijn twee kinderen (4 en 3 jaar) wel laten vaccineren, maar ik heb toch mijn twijfels. Over een paar jaar zouden ze weer moeten, maar ik ben er nog niet helemaal van overtuigd... Griepprik doe ik sowieso niet aan. Mijn schoonouders zijn allebei arts en in het wetenschappelijke blad dat zij krijgen wordt ook voorzichtig gezegd (om verder niemand op de tenen te trappen) dat de griepprik niet werkt. Maar ik denk dat ik me nog wel wil verdiepen in de materie van vaccineren of niet. Ik zou graag de (mogelijke) gevolgen willen weten van zowel het vaccineren als het niet-vaccineren. Ik wil mijn kinderen gezond houden!!

Marlene
Door

Marlene

op 04 Feb 2015

Mijn kleinzoon heeft na zijn eerste vaccinatie DTKP-Hib, eczeem gekregen en staarde in het niets. Bij zijn tweede vaccin was het helemaal mis, rollende ogen, totaal verstijfd lichaampje, en vol met huiduitslag. Hierna volgden nog enkele symptomen zoals o.a. hoofdbonken en het uiteindelijk resultaat Autisme door de gevolgen van vaccinatie. De dokters en het consultatiebureau blijven tot op heden, hij is nu 12 jaar, volhouden dat het NIET aan het vaccineren lag. Hij is nu een paar jaar in CEASE-therapie, een homeopathische behandeling bij vaccinatieschade, met een beter vooruitzicht, dan hoe het af had kunnen lopen. Mijn dochter heeft nog twee kinderen, maar die zijn niet ingeënt. Dit wordt haar niet in dank afgenomen, het is een voortdurende strijd met iedereen, want mensen lopen nu eenmaal graag met de massa mee en als de dokter het gezegd heeft, dan moet het wel goed zijn! De media werkt daar ook graag aan mee, door de mensen bang te maken. Kijk maar naar de mazelenuitbraak in de bible belt. Vaccineren? NEE! Het is rotzooi. Als je ziet wat er in zit, dan weet je meteen dat je je baby/kind/ouder een overdosis gif inspuit. Laat je beter informeren. De NVKP (Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken) waar we meteen lid van zijn geworden, na het gebeuren met mijn kleinzoon, kan je goede informatie hieromtrent geven.

Zoe
Door

Zoe

op 04 Feb 2015

Ik heb helemaal geen problemen gehad met het consultatie bureau over het niet vaccineren. Ik stuit meer op andere ouders, die wel laten vaccineren en met het argumenten komen, dat al jaren wordt gevaccineerd en het niet voor niets wordt gedaan ,is nog nooit iemand aan dood gegaan (!?! Weet je wel wat je zegt!) Ik ging helaas bij de oudste ook mee met de meute. We hebben toen wel getwijfeld, hebben oudste kind wel deels laten vaccineren, jongste niet. Ik heb nog een paar gevallen in mijn omgeving waarbij eerste kind (deels) wel is gevaccineerd en jongste niet, waarbij duidelijk verschil is in levendigheid van het kind. Jongste kinderen zijn veel meer 'kinds'. Nou zeggen voorstanders van vaccineren al snel dat dat komt omdat het 'de tweede is'. Mijn oudste is ook asmatisch en heeft snel eczeem. Ik geloof erin dat als ik mijn oudste niet had laten vaccineren, ik een ander kind had gehad...

Mischa
Door

Mischa

op 04 Feb 2015

Hai, Wij hebben onze zonen niet laten vaccineren. Zij zijn inmiddels 13 en 9 jaar. Wat super dat je dit doet en hier aandacht aan besteed! Want zeer veel mensen vaccineren omdat "het moet en/of erbij hoort". Dat veel klachten welke kinderen ontwikkelen na de vaccins hier niet aan verbonden worden door de artsen is een zeer kwalijke zaak. Wij hebben ons laten begeleiden door een Antroposofisch consultatiebureau (Sittard en Maastricht). Super persoonlijk en er wordt echt naar je geluisterd en tijd voor je genomen. In 2011 heb ikzelf kinkhoest gekregen. Onze kids heb ik niet besmet de gevaccineerde kinderen van mijn zus wel!! Hoeveel meer bewijs wil je hebben. Alles is overigens met bloedonderzoek bevestigd! Lees lees lees! Alles wat je te pakken kunt krijgen over dit onderwerp. Alleen zo kun je de keuze maken die bij je past. Start met uitstellen en kijk dan hoe je je daarbij voelt. Voor ons voelt dit goed. 2 gezonde mannen die tuurlijk weleens ziek zijn, maar zonder anti biotica maar met moedersoep - kruiden - groenten er weer bovenop komen! Geniet van je zwangerschap en nogmaals ontzettend goed dat je dit onderwerp ter discussie stelt!! Mischa

mariska
Door

mariska

op 13 Mar 2016

Receptje van de soep??

Plantaardige Glycobiologie Voedingssupplementen
Door

Plantaardige Glycobiologie Voedingssupplementen

op 04 Feb 2015

Geweldig dat er een webinar over komt. Een belangrijk onderwerp waarin bepaalde organisaties meer te zeggen hebben dan eigenlijk zou horen en waarin 'het volk' niet de keerzijde van de medaille te zien krijgt...

Ellen
Door

Ellen

op 04 Feb 2015

Dochter van 3,5 nooit gevaccineerd. Gezonde meid, hoogstens een beetje verkouden zoals iedereen wel eens is. Twijfel soms wel over een tetanus prik en Rubella als ze 18 is en geen anti stoffen heeft tzt.

Ann
Door

Ann

op 04 Feb 2015

Hallo, Mijn oudste zoontje is gevaccineerd, mijn jongste helemaal niet. Jammer dat ik er niet vroeger meer over wist. Ik ben ondertussen osteopaat en vanuit mijn opleiding en zelfstudie over de materie zijn er naar mijn mening veel meer voordelen om niet te vaccineren. In België is jammer,genoeg polio nog steeds verplicht. Ik heb dit zo lang mogelijk uitgesteld omdat hoe jonger het kind gevaccineerd wordt, hoe meer meer risico eraan verbonden is. Mijn jongste zoon wordt nu 10 maanden en moet dus een polio vaccin krijgen, als,we dit niet doen riskeren we een stevige boete en gevangenisstraf. Stel je voor... Ik kan ook iedereen adviseren om je goed te informeren en dan zelf de beslissing te maken wat je wil doen. Volg niet zomaar de grote massa.

Marijke
Door

Marijke

op 04 Feb 2015

Als ik deze reacties lees ben ik blij dat ik ook ben 'wakker geworden'. Mijn zoontje de eerste drie vaccinaties wel gekregen HELAAS. Alles in mij zei jet niet te doen, maar omdat ik zelf niet kon onderbouwen en mijn vriend graag wilde dat we hem zouden inenten, is het toch gebeurd. Gelukkig daarna mezelf er in verdiept en niet meer laten vaccineren! Wat ben ik blij dat ik daar niet meer aan meedoe! Wil mijn zoontje nog laten ontstoren, ik hoop verder dat de vaccinaties die hij heeft gehad geen schade hebben aangericht. In het eerste jaar was hij s winters astmatisch. Nu niet meer. Hij is vrolijk, kinds, wijs en levendig. Hollandsglorie en weinig ziek. Verder hoop ik dat meer mensen zich gaan verdiepen en wakker worden ipv klakkeloos en zonder na te denken hun kind troep laten inspuiten. En dat het niet verplicht zijn tot vaccineren in Nederland blijft!!!

Encarnita
Door

Encarnita

op 04 Feb 2015

Mijn 3 kinderen van de leeftijd 2 tot en met 6 jaar zijn ook niet gevaccineerd. Ik herken veel in de voorgaande reacties. Op de site van het nvkp staat een artikel over het homeopathische alternatief voor vaccineren. http://nvkp.nl/homeopathische-profylaxe/

gerda
Door

gerda

op 04 Feb 2015

Ten eerste iedereen moet doen wat hij of zij goed vindt om hun kind te laten vaccineren of juist niet. De consequentie als je kind dan ziek wordt moet je dan ook nemen. En sta je daar dan bij stil dat het kind dan levenslang de gevolgen moet dragen van de keuzes van de ouder(s). Om zelf die keuze te maken is er over te lezen héél belangrijk..en niet alles maar aan te nemen. dit is wat ik nu erover heb gelezen..http://www.inbakeren.nl/blog/gevolgen-van-niet-vaccineren/ ik denk dat in beiden, dus vaccineren en niet-vaccineren een kern van waarheid in zich hebben.

Gerlanda
Door

Gerlanda

op 09 Feb 2015

Wat goed dat jullie je kindjes niet hebben laten vaccineren! Ik heb mijn dochtertje ook niet laten vaccineren en ze is tot nu toe (3,5 jaar) alleen een paar keer verkouden geweest, verder super gezond!! :) Al die giftige stoffen die erin zitten, die wil je je kind toch niet geven! (worden massaal ingekocht uit India las ik ergens) Ook fluoride trouwens.. is ook niet goed. Wij zijn al overgestapt naar de fluoridevrije tandpasta van de Kruidvat ;)

bert [maathuis]
Door

bert [maathuis]

op 25 Feb 2015

Gerlanda, tanden poetsen met baking soda (spotgoedkoop) lijkt ook heel gezond te zijn.

Anti-hippie
Door

Anti-hippie

op 13 Jul 2015

Ja natuurlijk zijn je kinderen gezond, omdat de rest WEL is ingeënt en daarom de boel niet kunnen verspreiden. Je mag daar dus de andere kinderen voor bedanken, en niet jezelf een klopje op je schouder geven. Wat jij doet met je kinderen is ronduit asociaal, egocentrisch en erg gevaarlijk. Het is overduidelijk dat al de mensen op deze site totaal niet weten hoe inenten werkt. Ga voor de lol eens naar een gebied op vakantie waar alle ziektes waar je nu niet tegen bent ingeënt nog niet zijn uitgeroeid, India of zo, en kijk dan eens hoe je kind terug komt... Dat wordt linea recta naar de huisarts en vervolgens in quarantaine. Wat dacht je dat er gebeurt als niemand zich meer zou laten inenten... Maar goed, Nederland wordt steeds dommer, dus steeds meer mensen zullen al die onzin van die vervloekte antivaccinatiefiguren gewoon klakkeloos overnemen, net als al die ongeschoolde huisvrouwen alhier. Dat probleem lost zich dan dus vanzelf op... Mazelen in Nederland voor invoering vaccinatie: Aantal ziektegevallen per jaar: ca. 200.000 Aantal sterfgevallen per jaar ca. 65 Na invoering vaccinatie: Aantal ziektegevallen per jaar: 11 Aantal sterfgevallen per jaar: 0,1

Birgitte Gadet
Door

Birgitte Gadet

op 10 Feb 2015

Mijn beide kinderen 8 en 5 jaar zijn tot nu ingeënt, maar sinds een jaar ben ik me aan het verdiepen in voeding en ben ik ook op de site vaccinvrij gekomen. Wat ik daar allemaal las heeft mij doen besluiten om niet meer te vaccineren. Gelukkig net op tijd gelezen, want een week erna moest ik naar het consultatie bureau. Daar werd me toch duidelijk gezegd dat ik een risico aanging en of ik wilde dat mijn kinderen een handicap overhouden aan een infectieziekte. Nee maar over voeding hoor je ze niet praten. Voor mijn gevoel doe ik het nu goed en daar houd ik het bij. Ik ben alleen benieuwd hoe de school gaat reageren als ze erachter komen dat ik ze niet meer laat inenten. Bij aanmelding moest ik het vaccinatieboekje meenemen. Heeft iemand hier ervaring mee???

Marijke
Door

Marijke

op 12 Feb 2015

Hoi Birgitte. Het is niet verplicht om te vaccineren, scholen kunnen er wat van vinden maar mogen je kind, lijkt mij, niet weigeren. Ik heb tot nu toe niets gehoord. Ben ook benieuwd of ik wel iets ga horen zodra de schoolarts opduikt.. Zulke instanties (consternatiebureau ed) zijn in mijn ogen puppets van de farmaceutische maffia.. Zij krijgen ook geleerd dat vaccineren goed is en moeten dat ons weer wijs maken. Daarom is het goed dat wij (weer) voor onszelf ( gaan) denken. Wel fijn om hier te horen dat steeds meer mensen ook niet vaccineren.

Heks
Door

Heks

op 14 Jan 2020

Hoi, zouden basisscholen en opvangcentra niet de verantwoordelijkheid dragen om te zorgen voor een veilige omgeving. Op basis daarvan zouden ze ongevaccineerde kunnen weigeren, zo hoort het. Persoonlijke keuzes leidt dan ook tot persoonlijke consequenties

Mariel
Door

Mariel

op 11 Feb 2015

Hoi Miss Natural en andere denkenden over vaccineren, Onze kinderen zijn nu 6 en 8 en eigenlijk hebben ze al hun vaccinaties gewoon gehad, met de grote meute mee, zo was ik altijd. Maar ik kijk steeds meer met argusogen onze voedings en medische industriewereld in. Het is wat mij betreft een maffiabende. Dus toen we de oproep kregen om de vaccinaties voor onze oudste te komen halen ,zijn wij ons er eens goed in gaan verdiepen. En dat is nog best heel lastig vind ik,want soms ligt het er maar net aan wat je leest. Uiteindelijk hebben we besloten dat vaccinaties puur gif zijn, maar waren toch nog wat angstig voor Polio en tetanus. Toen ik van tevoren het consultatiebureau belde om de andere prikken af te zeggen, heb ik gekozen om toch de cocktail DTP volledig te doen. Weliswaar maar 1 prik, maar met net 1 meer dan ik eigenlijk wilde. Waarom..? Omdat ik het moeilijk vind me te verantwoorden, maar waar gaat het om? Om mijn kinderen hun gezondheid! Dus aan de ene kant spijt dat ik geen voet bij stuk heb gehouden,aan de andere kant trots dat ik gekozen heb voor zijn wat ik denk dat goed is. Inderdaad fijn dat jij het onderwerp eens aanhaalt.

Ot
Door

Ot

op 16 Feb 2015

Vreselijk moeilijk dit onderwerp, vooral omdat je als je net zoals mijn man en ik hebben gekozen voor het niet laten vaccineren je al snel wordt versleten als 'slechte' ouder. Onze kinderen 12 - 9 - 7 en 2 doen het goed. Natuurlijk monitoren wij hun gezondheid. Onze jongste zoon een echte buitenspelende rauwdouwer die altijd met kapotte knieën en ellebogen thuiskomt hebben we wel laten vaccineren tegen tetanus, maar dit vaccin hebben we in Duitsland gehaald, dit omdat in Duitsland er geen kwik e.d. wordt toegevoegd. Ik moet bekennen dat wij dan ook bij een geweldig consultatiebureau zijn aangesloten waar veel zorg en aandacht is voor het mensbeeld en voor alle vragen en zorgen die je als ouder hebt; MIRA een antroposofisch consultatiebureau dat vaccineren in een ander perspectief plaatst maar niet bepalend is in de keuze die je als ouder maakt.

Henk de Vries
Door

Henk de Vries

op 07 Mar 2015

Dames en heren, geloof niet in de sprookjes die hierboven en in de overige reacties worden verteld. Wetenschappelijk onderzoek toont eenduidig aan dat vaccineren werkt en er is nooit bewijs voor nadelige gevolgen van vaccinatie gevonden. Geloof geen mensen die je wat anders wijs proberen te maken. Het niet laten vaccineren van je kinderen is in mijn ogen een vorm van verwaarlozing. Ik ben werkelijk geschokt door de domheid en naïviteit die in vele reacties hier ten toon wordt gespreid.

Mariel
Door

Mariel

op 11 Mar 2015

Hoi, Jammer dat je er zo over denkt. Ik vraag me af of je je in het vaccineren hebt verdiept, of hebt aangenomen wat het RIVM voorschrijft. Helaas hebben deze instanties zoals het RIVM, Voedingscentrum, Artsen, specialisten, Apothekers en noem maar op, niet het beste met de gezondheid van de bevolking voor, maar wel met omzet draaien. Dit is heel kwalijk,maar het gebeurt! Dat betekent dus dat we niets meer zomaar klakkeloos kunnen aannemen, maar moeten uitzoeken wat de voors en tegens zijn van in dit geval vaccineren. En natuurlik zitten er voordelen aan, maar er zitten ook echt nadelen aan! Aan ons de taak om de voors en tegens tegenover elkaar af te wegen en zelf te beslissen wat ons het verstandigst lijkt. Wat je ook beslist, als je het bewust doet,is het goed is mijn motto. Succes verder.

Kim
Door

Kim

op 02 May 2015

kijk op de pagina van stichting kritisch prikken staat heel veel informatie op..... Laat je alsjeblieft niet leiden door dat je de mazzelen vaccinatie moet halen. En het feit dat ze gaan dreigen je kinderopvangtoeslag te korten of je te weigeren bij een kinderdagverblijft dit mag wettelijk niet. Volg je hart die weet de weg. http://nvkp.nl/

Raymond
Door

Raymond

op 14 Jan 2020

Hahahahahaha emotie en ratio zijn 2 nogal verschillende dingen. Je hart is nogal een slechte raadgever.

Kim
G
Door

G

op 13 Jul 2015

Goh.. anti-hippie.. zo te horen heb je je er niet in verdiept. Jammer te lezen dat je nog niet eraan toe bent 'wakker te worden', maar goed.. alles op z'n tijd. Over kop in het zand steken gesproken.. dat wel.. élke dag komen er weer nieuwe bewijzen in mn inbox binnen die bevestigen dat vaccineren schadelijk is, maar goed. Vasthouden aan oude gewoonten en de waarheid niet willen inzien is natuurlijk veiliger zo binnen je comfortzone. Dat is voor veel mensen het geval. Gelukkig komt er langzaam aan steeds meer bewustzijn en worden mensen sceptischer wat nieuws betreft etc.

Tibor
Door

Tibor

op 17 Sep 2016

Jammer dat al die claims vervalst zijn. Ik heb het over de claims die beweren dat het autisme veroorzaakt bijvoorbeeld. Dit onderzoek is gedaan onder 14 kinderen. Als je niet snapt wat het probleem is bij een onderzoek onder 14 proefpersonen: Om aan te tonen dat roken longkanker veroorzaakte waren er meer dan 500 mensen onderzocht, en het duurde daarna alsnog een paar decennia voordat men het begon te accepteren. Dit was een onderzoek uit de jaren 50, en pas nu wordt roken in horeca gelegenheden verboden !! Waar blijft de totale ban op tabak in Europa?? Hoe dan ook: Het zijn vooral de complottheorieën die stug blijven vasthouden dat vaccinaties gevaarlijk zijn. Reis met uw kinders eens naar Nigeria, daar gaat 5 tot 10 procent dood aan de mazelen. Omdat in Nederland +90% gevaccineerd is tegen mazelen, komt het hier nauwelijks meer voor. Kuddevaccinatie noemt men dat, genoeg mensen vaccineren zodat het niet verder verspreidt. "Vanaf mei 2013 tot maart 2014 heeft in Nederland een mazelenepidemie geheerst in gemeenten met een lage vaccinatiegraad (onder 90 procent) tegen mazelen." Als u op vakantie gaat met het vliegtuig, verdiept u zich dan ook eerst in de risico's van vermoeiing, kleine luchtbelletjes in de epoxy van composieten en de kans dat een motor uitvalt? Of vertrouwt u op de ingenieurs die het vliegtuig gemaakt hebben en op de ICAO (overheid) die de veiligheidseisen stellen? Ooit bedacht dat niet luchtvaart-gecertificeerde onderdelen een vliegtuig kunnen laten neerstorten? Dat door een klein luchtbelletje in de epoxy de vezels loslaten en uiteindelijk het hele toestel kan openbreken (B787 en de A350 bestaan voor 50% gewicht en voor 70% volume aan composieten). Als u in de auto gaat kopen, kijkt u ooit naar crashtesten van de euroncap en IIHS? Bij het kopen van een fiets, ooit de sterkte, buiging, knik, afschuiving en alle andere factoren na berekend? Vanwaar die wantrouw tegen de vaccines? Vaccines zijn net zoals vliegtuigen zeer nauwkeurig onderzocht. Tibor

Robert Raar
Door

Robert Raar

op 14 Jan 2020

Ik mag echt hopen dat je beiden zoontjes door een virus (die voorkomen had kunnen worden) getroffen worden, en hopelijk ook dat ze eraan overlijden. Dan besparen we in ieder geval 1. Dat er meerdere mensen met de debiele ongegronde opvattingen zoals jou opgroeien. 2. Dat er andere kinderen besmet worden door jouw onkunde. Wat een ongelooflijke mongool ben je zeg. Totaal geen wetenschappelijke onderbouwing. Nee. “Een gevoel” zegt je het niet te doen. Kindermishandeling. Dat is het, en niet meer. Ze zouden je uit de ouderlijke macht moeten ontzetten.

Raymond
Door

Raymond

op 14 Jan 2020

Ach, vaccineer je vooral niet. Laat natuurlijke selectie maar zijn werk doen, domme ongefundeerde opvattingen op basis van pseudo wetenschap zou de natuur eens af moeten straffen. Ruimt lekker op. Ik vraag me af of jouw verstandelijke beperking je de mogelijkheid biedt om na te gaan hoeveel levens bespaart zijn door vaccins. Zoek maar op, statistische informatie die publiekelijk beschikbaar is. En niet, zoals hierboven vermeld, N=14.

Dikke kul
Door

Dikke kul

op 14 Jan 2020

Idioot. Volledig idoot. Meer kan ik er niet over kwijt. Even kijken naar Congo, daar vallen ze bij bosjes om vanwege het gebrek aan vaccinaties. Zij zouden willen dat ze dat hadden, jij zou niet moeten twijfelen.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine