Miss Natural Talk Show
Kijk LIVE!

Page content

Vergelijk Zorgverzekaars mét vergoeding Complementaire Geneeswijzen

complementaire-geneeskunde

Vergoedt jouw zorgverzekering ook Complementaire Geneeswijzen, ook wel Alternatieve Geneeswijze? En hoe zit dat met fysiotherapie? Hoe hoog is jouw eigen risico en heb je vrije keuze voor het kiezen van zorgaanbieders? Indien je nog wilt wisselen van zorgverzekeraar, dan kan dat nog t/m 31 december 2016.

Complementaire Geneeswijzen

Met de Miss Natural Zorgverzekeringsvergelijker kun je heel eenvoudig en snel in een oogopslag zien welke zorgverzekeraar een vergoeding heeft voor complementaire geneeswijzen en welke de voordeligste is. Selecteer verder of je vergoedingen wilt voor tandartskosten en de aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen.

Vergelijk Zorgverzekeraars 2017

 

Voor welke zorgverzekering kies jij in 2017?

Handtekening-Miss-Natural

Gratis magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.

Wij hebben ook een hekel aan spam
Eva van Zeeland
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 7-jarige tweeling Bob & Lex en bijna 2-jarig meisje Indy.

Comment Section

0 reacties op “Vergelijk Zorgverzekaars mét vergoeding Complementaire Geneeswijzen

Plaats een reactie


*