datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vertrouw jij op het zelfgenezend vermogen van je lichaam?
15 maart 2014 
3 min. leestijd

Vertrouw jij op het zelfgenezend vermogen van je lichaam?

Voorkomen is beter dan genezen, dat weten we allemaal. Zo ook Ard Pisa. Al jaren houdt hem de vraag bezig waarom er nog geen oplossing is gevonden voor doodsoorzaak nummer 1: kanker. Vanuit zijn passie voor gezondheid heeft Ard jaren geleden eigen onderzoeken opgestart om te achterhalen wat wél en niet gezond is.

Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen, maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en ons zelfgenezend vermogen. Miss Natural deelt deze visie uiteraard, en ondersteund Ard Pisa in zijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze kennis.

Historische ontdekking

Na het uitkomen van het grootste, best wetenschappelijke rapport over de relatie tussen lifestyle en kanker van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in 2009 en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker‘ van professor Brian Peskin uit 2011, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard nog maar één missie: dit moet iedereen weten!

Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker met tientallen procenten heeft hem geïnspireerd om op te staan tegen kanker, want het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar de kankerindustrie met zijn farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Ard Pisa: “Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren over wat ze zelf kunnen doen om risico’s flink te verlagen en hoe mensen hun immuunsysteem kunnen optimaliseren, omdat het immuunsysteem een cruciale rol speelt bij zowel preventie als genezing”. Daar gaan zijn lezingen en zijn boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten‘ over.

We zijn het allemaal gaan geloven

“Het is tijd om met elkaar de stilte te doorbreken”, vindt Ard. “De reguliere geneeskunde heeft met de enorme sommen geld en mankracht het menselijk lijden rondom kanker niet weten te verminderen. We zullen met een nieuwe kijk op kanker nieuwe paden moeten bewandelen om het probleem eindelijk op te lossen. Eigenlijk gaat het allang niet meer over wetenschap, maar over wie wie gelooft.

We zijn namelijk allemaal gaan geloven dat kanker domme pech is, genetisch bepaald is en er maar 1 protocol is voor behandeling: operatie, chemo, bestraling en hormoonbehandeling.”

Gezondheidsrevolutie: recht op gezondheid

Ard Pisa vindt dat het hoog tijd is voor een ware grootschalige gezondheidsrevolutie, omdat uiteindelijk voorkomen beter dan genezen is. Ieder mens heeft recht op volledige (gezondheids)informatie, beschikbaarheid over het totale zorgassortiment (regulier en alternatief) en het maken van eigen keuzes.

Volgens Ard zit de huidige zorg in een wurggreep van de wetgever en door het belang van farmaceutische bedrijven wordt de patiënt het zicht op het totale assortiment aan zorg ontnomen met als pijnlijke gevolg dat het aantal gezonde jaren afneemt en er steeds meer zieken komen. “Mensen vertrouwen nog veel te weinig op hun eigen ongekende vermogens om ziekten te voorkomen, hun gezondheid op peil te houden en het zelfgenezend vermogen te activeren,” aldus Ard Pisa.

Ard Pisa bij de Miss Natural Awards

Ard Pisa, coach en auteur van ‘Wat Angelina niet wist over kanker‘, is dit jaar aanwezig aan spreker op de Miss Natural Awards. In 2006 startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging, leefomgeving en emotionele huishouding. Tijdens zijn onderzoeken heeft het historische wetenschappelijke kankeronderzoek van de Duitse dr. Warburg en Amerikaanse professor Peskin hem geïnspireerd waardoor hij zich heeft gespecialiseerd in het werkveld van kankerpreventie.

Tijdens een van de onderzoeken verwoordde een gespecialiseerde arts in kanker de passie van Ard als volgt: “Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen, ik heb de indruk dat zijn werkelijke passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen“.

Tijdens de Miss Natural Awards op zaterdag 19 april 2014 zal Ard Pisa vertellen over de ziekte kanker en hoe we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam kunnen aanspreken om te helpen deze ziekte te voorkomen. Een indrukwekkende lezing!

Ook zullen er tijdens deze inspirerende dag een aantal exemplaren van zijn boek  ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten‘ worden verloot onder het publiek. Ben jij geïnteresseerd in wat Ard Pisa te vertellen heeft over het zelfgenezend vermogen van ons lichaam? Zorg dan zeker dat je erbij bent tijdens de Miss Natural Awards 2014, en reserveer hier je ticket!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Madelon
Door

Madelon

op 17 Mar 2014

Ik wil vooral even aangeven dat er niet een protocol is bij kanker, al bestaat het meerendeel van de behandeling inderdaad uit operatie, chemo, bestraling en hormoon therapie, is mijn kanker ( schildklierkanker) heel anders behandeld, eerst een operatie gevolgd door een behandeling met radioactief jodium. Heel anders dan wat er beschreven wordt. Verder ben ik wel benieuwd naar de boeken en wat er beschreven staat, zoals ik dit artikel lees, komt het over alsof het mijn eigen schuld is dat ik kanker heb gekregen.....

Eliza
Door

Eliza

op 17 Mar 2014

De recensies over dit boek op Bol.com zijn ook aardig negatief.

maria peters
Door

maria peters

op 18 Mar 2014

Ja ik vertrouw op mijn zelfgenezend vermogen van mijn lichaam,ik heb het al aan de lijve mogen ondervinden door Q koorts .Ik heb gedacht dat ik dood ging zo ziek ben ik geweest maar door me nog meer te verdiepen in voeding en natuurlijke geneeswijzen meditatie (rust)ben ik er door heen gekropen. Ziekenhuis Nijmegen kon niets meer voor me doen daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar natuurlijke geneeswijzen. Ik weet nu ook dat de zorgindustrie niet graag heeft dat ik zeg dat ik met natuurgeneeswijze er boven op gekomen ben maar toch ben ik daar zeker van. Het boek van Dr Gabor Lenkei (wat u niet mag weten over uw gezondheid )heeft me daarbij ook geholpen omdat ik nu weet dat ik bepaalde voedingssupplementen tekort kwam.Dus ja mis naturel ik ben blij dat je het open durft te gooien want de farmaceutische industrie wil nog steeds niet samenwerken met alternatieve geneeswijzen.Ik ben er van overtuigd dat het heel veel zou schelen in onze portomonnee ,als minister schippers het reguliere en het alternatieve bij elkaar zou voegen in een ziekenfonds pakket .

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading