datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

1 juni start de Raise your vibration & feel happy week! Doe jij ook mee?
31 mei 2021 
1 min. leestijd

1 juni start de Raise your vibration & feel happy week! Doe jij ook mee?

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Voor de een een feest van herkenning en herinnering en voor de ander een periode van grenzen stellen en loslaten.  Hoe jij deze tijd ook beleefd het is een kunst om positief te blijven.

Je emoties gaan misschien wel als een rollercoaster door de dag. Het ene moment voel je je fijn in je eigen comfort zone. Je hebt een leuke dag,  je bent afgeleid van alles wat zich om je heen afspeelt. Maar dan kom je in de supermarkt en word je geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Je loopt als enige tussen alle gemondkapte mensen, het word er niet gezelliger op. En steeds meer dierbaren om je heen zwichten voor het vaccin, je maakt je zorgen. Het voelt als een slechte film waar je maar niet uit komt komen.


Hou je vibratie hoog,  voor jou belang en dat van de aarde!

Met alle zware energieën om je heen is het belangrijk voor jezelf en voor het belang van de aarde om zoveel mogelijk onze energie hoog te houden.  Wat je aandacht geeft groeit, dus focus je op de goede dingen. Wij lichtwezens zijn hier voor een groter doel.  Het einde van de huidige vorm van deze wereld is aan het eindigen. De nieuwe mooiere wereld staat voor de deur. Ben jij al klaar voor de 5de dimensie? Laten we de aarde helpen om de shift te maken. En ook jij kan hier aan bijdragen.  Simpelweg door je vibraties hoog te houden, en je blij te blijven voelen. Je hebt hier zelf profijt van. Maar hoe gaan we dit dan gezamenlijk doen? 


Dagelijkse inspiratie in jou mailbox, daar word je blij van!


Iedere dag krijg je van ons een nieuwsbrief met allerlei tips om jou vibratie te verhogen en je blij te voelen. We delen met jou de mooiste meditaties om je energie te verhogen. Iedere dag plaatsen wij een chakra in de spotlight. En ook delen wij de edelstenen die deze chakra kunnen helpen met het oplossen van blokkades, zodat de  energie in dat chakra verhoogt kan worden. Je krijgt van ons ook nog eens heerlijke recepten die jou vibratie gaan verhogen. Want ook de voeding die je tot je neemt kan jou daarbij helpen. Eva zal iedere dag contact maken met het universum en een mooie kaart daarbij trekken die ze met jullie zal delen. We gaan dit samen doen!

Voel jij je alsof je meer plezier zou willen hebben? Zou jij ook positiever in het leven willen staan ondanks alles wat op je pad komt?

Doe dan mee met de Raise your VIBRATION & feel HAPPY week van 1 t/m 7 juni 2021Word jij al blij van dit idee?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading