10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Vind je Zwitsal ook zo lekker ruiken voor je baby?
19 februari 2014 
2 min. leestijd

Vind je Zwitsal ook zo lekker ruiken voor je baby?

Ik denk dat heel veel mensen vertrouwd zijn met de bekende geur van het merk Zwitsal dat al 80 jaar bestaat. Alleen al door het ruiken aan de fles krijg je prettige herinneringen en denk je aan frisse baby’s. Dit betekent dat er parfum aan is toegevoegd en dit is een heel breed omschreven ingrediënt dat van alles kan bevatten. Helaas is dit merk, en vele anderen, nou net niet de verzorging die je jouw baby wilt geven…

Natuurlijke huidverzorging voor baby’s

Eva van Zeeland geeft op vrijdag 21 februari de hele dag workshops over Natuurlijke huidverzorging voor baby’s. Heb jij enig idee wat alle ingrediënten betekenen die op alle baby producten staan, als je ze überhaupt al kunt uitspreken! Denk aan babyshampoo, babyzeep, babypoeder, babyolie, babydoekjes, babybillencrème en nog meer van dit soort “ik-heb-een-baby-en-denk-dat-ik-dit-allemaal-nodig-heb” producten. In de meeste verzorgingsproducten zitten wel een dozijn chemicaliën. En wij hebben er geen idee van wat voor schade deze kunnen aanbrengen. Sommigen zijn zelfs kankerverwekkend, verstoren hersenfuncties en voortplantingsorganen.

Omdat de babyhuid erg teer en open is, is ze gevoelig voor de ingrediënten in verzorgingsproducten. Natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten en -oliën, zijn net als wij gevormd door de natuur, en daarmee aan ons lichaam verwant. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op de huid, die ze dan ook gemakkelijk opneemt, optimaal verzorgt en uitstekend verdraagt.

Natuurlijke babylijn Little Siberica

Gelukkig zijn er een heleboel mooie merken met natuurlijke huidverzorgingsproducten voor baby’s en jonge kinderen. Tijdens de workshop ‘Natuurlijke huidverzorging voor baby’s’ die Eva op 21 februari tijdens de Negenmaandenbeurs verzorgt, wordt er alles verteld over hoe je jouw baby’s tere huidje het beste kunt verzorgen. Tevens ontvang je een BabyBeGoody goody bag met daarin een voucher voor €25,- korting op de cursus ‘Natuurlijk! Mama’, een proefverpakking van de natuurlijke babylijn van Natura Siberica en maak je kans op een van de 7 complete babyverzorgingssets van Natura Siberica!

Over de Negenmaandenbeurs

Vanaf 19 tot en met 23 februari 2014 staat het leukste en grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap weer op de agenda. Voor de 29e keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten. Ook Miss Naural is aanwezig op de beurs bij het Puur Baby Plaza. Eva van Zeeland geeft op vrijdag 21 februari een workshop ‘Natuurlijke huidverzorging voor baby’s’.

Of je nu een kindje verwacht of net hebt gekregen, de Negenmaandenbeurs is van beide markten thuis. Ben je een aanstaande ouder of ben je net bevallen van een kindje? Kom dan naar de Negenmaandenbeurs en laat je inspireren.

Je kunt in het workshop paviljoen aanschuiven voor gratis workshops, gezonde hapjes en advies over bewust ouderschap. In de verschillende shops is een uitgebreid assortiment biologische, gifvrije en fair trade artikelen te vinden zoals slaapzakjes, voeding, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten.

Hoe verzorg jij de huid van jouw baby?

Handtekening-Miss-Natural

P.S.: In de Miss Natural Shop vind je een selectie van 100% natuurlijke babyverzorging als shampoo, lotion, massageolie en zalf!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Leen Beerman
Door

Leen Beerman

op 23 Sep 2014

He leuk, eindelijk iemand die ook verder kijkt als zijn neus lang is. Wie gebruikt nou geen Zwitsal? Ik vroeger ook, tot ik mij ging verdiepen in de inhoud van als deze lekkere geurtjes.... Dankjewel, ik gebruik nu enkel nog Purity Herbs producten uit IJsland.

sarah
Door

sarah

op 07 Jun 2017

dan*

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.