datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Vind je Zwitsal ook zo lekker ruiken voor je baby?
19 februari 2014 
2 min. leestijd

Vind je Zwitsal ook zo lekker ruiken voor je baby?

Ik denk dat heel veel mensen vertrouwd zijn met de bekende geur van het merk Zwitsal dat al 80 jaar bestaat. Alleen al door het ruiken aan de fles krijg je prettige herinneringen en denk je aan frisse baby’s. Dit betekent dat er parfum aan is toegevoegd en dit is een heel breed omschreven ingrediënt dat van alles kan bevatten. Helaas is dit merk, en vele anderen, nou net niet de verzorging die je jouw baby wilt geven…

Natuurlijke huidverzorging voor baby’s

Eva van Zeeland geeft op vrijdag 21 februari de hele dag workshops over Natuurlijke huidverzorging voor baby’s. Heb jij enig idee wat alle ingrediënten betekenen die op alle baby producten staan, als je ze überhaupt al kunt uitspreken! Denk aan babyshampoo, babyzeep, babypoeder, babyolie, babydoekjes, babybillencrème en nog meer van dit soort “ik-heb-een-baby-en-denk-dat-ik-dit-allemaal-nodig-heb” producten. In de meeste verzorgingsproducten zitten wel een dozijn chemicaliën. En wij hebben er geen idee van wat voor schade deze kunnen aanbrengen. Sommigen zijn zelfs kankerverwekkend, verstoren hersenfuncties en voortplantingsorganen.

Omdat de babyhuid erg teer en open is, is ze gevoelig voor de ingrediënten in verzorgingsproducten. Natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten en -oliën, zijn net als wij gevormd door de natuur, en daarmee aan ons lichaam verwant. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op de huid, die ze dan ook gemakkelijk opneemt, optimaal verzorgt en uitstekend verdraagt.

Natuurlijke babylijn Little Siberica

Gelukkig zijn er een heleboel mooie merken met natuurlijke huidverzorgingsproducten voor baby’s en jonge kinderen. Tijdens de workshop ‘Natuurlijke huidverzorging voor baby’s’ die Eva op 21 februari tijdens de Negenmaandenbeurs verzorgt, wordt er alles verteld over hoe je jouw baby’s tere huidje het beste kunt verzorgen. Tevens ontvang je een BabyBeGoody goody bag met daarin een voucher voor €25,- korting op de cursus ‘Natuurlijk! Mama’, een proefverpakking van de natuurlijke babylijn van Natura Siberica en maak je kans op een van de 7 complete babyverzorgingssets van Natura Siberica!

Over de Negenmaandenbeurs

Vanaf 19 tot en met 23 februari 2014 staat het leukste en grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap weer op de agenda. Voor de 29e keer pakt de Negenmaandenbeurs groots uit met spetterende modeshows, scherpe beursaanbiedingen, stylingadvies voor de babykamer en allerlei nieuwe producten. Ook Miss Naural is aanwezig op de beurs bij het Puur Baby Plaza. Eva van Zeeland geeft op vrijdag 21 februari een workshop ‘Natuurlijke huidverzorging voor baby’s’.

Of je nu een kindje verwacht of net hebt gekregen, de Negenmaandenbeurs is van beide markten thuis. Ben je een aanstaande ouder of ben je net bevallen van een kindje? Kom dan naar de Negenmaandenbeurs en laat je inspireren.

Je kunt in het workshop paviljoen aanschuiven voor gratis workshops, gezonde hapjes en advies over bewust ouderschap. In de verschillende shops is een uitgebreid assortiment biologische, gifvrije en fair trade artikelen te vinden zoals slaapzakjes, voeding, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten.

Hoe verzorg jij de huid van jouw baby?

Handtekening-Miss-Natural

P.S.: In de Miss Natural Shop vind je een selectie van 100% natuurlijke babyverzorging als shampoo, lotion, massageolie en zalf!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Leen Beerman
Door

Leen Beerman

op 23 Sep 2014

He leuk, eindelijk iemand die ook verder kijkt als zijn neus lang is. Wie gebruikt nou geen Zwitsal? Ik vroeger ook, tot ik mij ging verdiepen in de inhoud van als deze lekkere geurtjes.... Dankjewel, ik gebruik nu enkel nog Purity Herbs producten uit IJsland.

sarah
Door

sarah

op 07 Jun 2017

dan*

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading