ONTVANG 15% KORTING OP ALLE VITALS SUPPLEMENTEN

hormonen in balans
miss natural

Neem ook je gezondheid in eigen handen šŸ™Œ

"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. Dagelijkse ondersteuning van supplementen is echt geen overbodige luxe! De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiĆ«le voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ik heb daarom voor Miss Natural Lifestyle al jaren een samenwerking met het Nederlandse bedrijf Vitals".

Bij bestelling met de code: missnatural15 ontvang je op elke bestelling 15% korting!

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

weerstand

Immuunformule Pro met Vitamine A, C, D, Selenium en Zink

Immuunformule Pro is een complete formule met de belangrijkste nutriƫnten die de werking van het immuunsysteem ondersteunen. Het bevat vitamine A, C, D, selenium en zink die allemaal op hun eigen manier een positieve invloed hebben op de weerstand. EƩn capsule bevat de hoeveelheden die nodig zijn voor een dagelijkse ondersteuning. In situaties waarin er een verhoogde behoefte bestaat, is het mogelijk om tijdelijk de dosering te verhogen naar twee per dag.
cyclus

Verlichting van overgangsverschijnselen en menstruatieklachten

Een vrouwenlichaam is geen dag hetzelfde. Het doorloopt een voortdurende cyclus onder invloed van het samenspel tussen de verschillende vrouwelijke hormonen. Vrouwenformule Pro is een zorgvuldig samengestelde formule en biedt ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie en helpt bij het behoud van een goede mentale en fysieke balans.

Vrouwenformule Pro 45+ is een zorgvuldig samengestelde formule met ingrediƫnten die bij uitstek geschikt zijn om ondersteuning te bieden tijdens de overgangsperiode. Er is gekozen voor kruiden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zuiverheid, en met een zo sterk mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Een uniek product op dit gebied dat vrouwen vanaf 45 jaar kan helpen om ook tijdens de overgang mentaal en fysiek in balans te blijven.
visolie

Omega 3-supplementen voor een gezondere levensstijl!

Vitals heeft een breed assortiment omega 3-producten van de hoogste kwaliteit, met de meest zuivere en verse oliƫn, en ideale verhoudingen EPA/DHA. Bovendien hebben zij ijzersterke wetenschappelijke onderbouwing en betrouwbare informatie op basis van de meest recente studies en inzichten. Dit maakt de omega 3-producten van Vitals een heldere keuze!

omega 3

Boost je kinderen's immuunsysteem met Vitamine C + D3!

Niet iedereen vindt het even prettig of makkelijk om een voedingssupplement in te nemen. Voor die mensen heeft Vitals nu de ideale oplossing. Een gecombineerd vitamine C- en vitamine D3-supplement in de vorm van een heerlijke gummy met bosvruchtensmaak. ZĆ³nder synthetische zoetstoffen of toegevoegde suikers!
Jubileum

Dit jaar bestaat Vitals 35 jaar!

Vitals Voedingssupplementen BV is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1988. Zij leveren specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. In het assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediĆ«nten centraal. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die zij ter beschikking stellen. Met hun deskundigheid en vanuit hun zelfstandige en onafhankelijke positie zijn zij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan hun strenge normen voldoen. Vitals is een van de favoriete merken voedingssupplementen van Miss Natural. 
nannycare

Het alternatief voor koemelk: Geitenmelk-flesvoeding

                        Vitals is in Nederland exclusief distributeur van Nannycare geitenmelk-flesvoeding. Hoewel het geen voedingssupplementen betreft, past het toch heel goed bij Vitals, als alternatief voor koemelkformules. Nannycare is afkomstig van geiten uit het prachtig groene, geĆÆsoleerde en schone Nieuw-Zeeland. Van 69 kleinschalige boerderijen, waar de geitenmelk volgens zeer hoge eisen op het gebied van kwaliteit en hygiĆ«ne wordt geproduceerd. Er wordt alleen volle, onbewerkte geitenmelk gebruikt als basis. Er wordt geen gebruik gemaakt van minder gunstige koolhydraten zoals maltodextrine of glucosesiroop, maar uitsluitend van lactose ter aanvulling van het natuurlijke lactose-gehalte in geitenmelk. 

elke dag mama