datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Voel je vrij! 7 Ultieme redenen om deze zomer geen BH te dragen!
03 juli 2017 
3 min. leestijd

Voel je vrij! 7 Ultieme redenen om deze zomer geen BH te dragen!

Hallo mooie vrouw! Draag jij elke dag een BH? Waarom eigenlijk? Omdat je bang bent dat je borsten gaan hangen? Omdat je kleine of juist grote borsten hebt? Of omdat dit zo hoort? In jaren zestig en zeventig lieten steeds meer vrouwen hun BH’s in de la liggen en hun meisjes vrij hangen. Nu we steeds bewuster zijn gaan leven lassen steeds meer vrouwen een BH-loze dag in en zijn er ook al veel BH’s zonder beugel te koop. Tijd voor een nieuwe BH-revolutie!

Geef je borsten eens een vakantie!

Maar wat is eigenlijk het voordeel van een dag, week of zelfs zomer zonder bh? Een bh-loze week is als een vakantie voor je borsten! Miss Natural Lifestyle organiseert in samenwerking met De Groene Zuster de Week zonder BH. Het niet dragen van een bh heeft namelijk veel voordelen! Graag geef ik je 7 redenen om deze zomer je bh uit te laten.

week-zonder-bh

1. Borsten willen én moeten wiebelen

Zodra jouw borsten in een bh opgesloten zitten zijn ze niet meer in staat om optimaal te kunnen bewegen en wiebelen. Het is erg belangrijk om je borsten in beweging te houden zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via de lymfen. Zodra je de bh in de la laat liggen hebben jouw meisjes de ruimte om te wiebelen!

2. Betere afvoer van afvalstoffen

Een BH (vooral mét beugel) blokkeren de lymfen. Vooral aan de zijkanten worden de lymfen geblokkeerd door het dragen van een BH met beugel. Lymfen zijn de grofvuil ophaaldienst van ons lichaam en hebben een erg belangrijke functie. In de Week zonder BH ontdek je hoe je deze reinigende functie van je lichaam kunt optimaliseren.

3. Zonder BH is veel koeler!

De meeste bh’s hebben tegenwoordige van die dikke schuimlagen. Heel handig voor een maatje meer, maar die matrassen zorgen er voor dat je borsten veel te warm worden, ze verstikken! Het is juist heerlijk om in de zomer je bh uit te laten zodat de meiden heerlijk vrij kunnen bewegen onder een enkel laagje stof.

4. Zet de bloemetjes buiten

Als je deze zomer dan toch geen bh draagt dan hebben we ook nog een leuk suggestie wat je er dan wel mee kunt doen. Zet er de bloemetjes mee buiten! Een bh kan prima fungeren als hanging basket in je tuin of op het balkon (balconette).

5. Je borsten worden steviger

Veel vrouwen denken dat hun borsten gaan hangen als ze geen bh dragen. Het tegendeel is juist waar. Door het dragen van een bh geef je de spieren die je borsten stevig maken geen kans en zullen ze juist verslappen. Wie langere tijd bh-loos gaat zal merken dat haar borsten juist voller en steviger zullen worden.

6. Ultiem gevoel van vrijheid!

Heel veel vrouwen trekken als ze eenmaal thuis zijn direct hun bh uit. Het geeft een gevoel van vrijheid. Het dragen van een bh is zo gewoon, bijna verplicht geworden dat het niet dragen er van bijna als illegaal voelt. Een keer géén bh dragen, kan daarom een enorm gevoel van vrijheid geven.

7. Makkelijk met strapless en tanktop

Trek deze zomer eindelijk dat ene jurkje of topje aan waarvoor je toch geen goede strapless bh had. Een strapless bh is alleen maar gedoe en omdat hij toch de hele tijd afzakt en minder comfortabel zit kun je maar beter niets er onder aan trekken.

Is een zomer zonder BH iets voor mij?

Ik hoor je denken;

  • Hoe doe ik dat dan met mijn zware borsten?
  • Ik wil mijn tepels niet laten zien hoor!
  • Hoe ga ik dat doen met sporten?
  • Mijn collega’s zien mij aankomen!

Antwoord op deze en meer vragen komen we terug in de Week zonder BH. Tijdens deze gratis inspiratieweek zal je tips ontvangen hoe je jouw borsten optimaal gezond kunt houden. Kun je ervaringen delen met andere vrouwen in de besloten Facebook groep en uiteraard een week lang geen BH dragen om zelf de voordelen te kunnen ervaren. Iedereen die meedoet maakt bovendien kans op hele leuke prijzen.

Talk Show over Borstgezondheid en de Week zonder BH

Dinsdag 27 juni sprak ik in de Miss Natural Talk Show met Francine van Broekhoven, De Groene Zuster, over borstgezondheid. Ze geeft heel veel tips en ik onthul de Week zonder BH. Je kunt de uitzending hier bekijken.

Week zonder BH doe je mee?

Het is tijd dat er zoveel mogelijk vrouwen er bewust van worden hoe zij zelf hun borsten gezond kunnen houden. Daarom organiseert Miss Natural de Week zonder BH. Deze gratis inspiratieweek is bedoeld voor vrouwen met een bewuste levensstijl die graag willen weten wat zij zelf preventief kunnen doen om hun borsten gezond te houden.

Waarom draag jij liever geen of wel een bh? Laat het ons weten in een reactie!

Bewaren

Bewaren

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Kim
Door

Kim

op 29 Jun 2017

Waarom 'droog' borstelen, heeft dat een reden dat het niet nat mag zijn bv onder de douche?

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 29 Jun 2017

Met een droge borstel is het veel fijner borstelen en ook wat ruwer. Je huid wordt zo lekker geprikkeld en gestimuleerd :)

Francine van Broekhoven
Door

Francine van Broekhoven

op 02 Jul 2017

HI Kim, de reden van het droog borstelen is dat we onder de douche vocht opnemen met onze huid. We willen de lymfe onder de huid zo goed mogelijk in beweging krijgen met de bortsel, vandaar dat we het droog doen. Als je eenmaal onder de douche staat kun je de borsten gaan masseren, doe dit met twee handen alle kanten op en strijk als laatste weg richting je oksel.

Kim
Door

Kim

op 03 Jul 2017

oke bedankt voor je antwoord!

Kiim
Door

Kiim

op 30 Jun 2017

Oke het mag dus wel nat. Vandaag de eerste keer BH-loos naar het werk geweest, geloof inderdaad niet dat iemand er iets van merkt. Het is wel even wennen hoor, even zelfbewust met binnenlopen, was echt even omschakelen.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 04 Jul 2017

Leuk Kim! Gek ja, dat je dan het idee hebt dat iedereen 'het' ziet!

Anne-miek
Door

Anne-miek

op 01 Aug 2017

Super ! het klinkt erg geloofwaardig en ga het zoveel mogelijk toepassen Thanks !!!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading