Page content

Waar beginnen?

Welkom bij Miss Natural, hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Samen met mijn team ga ik dagelijks voor je op onderzoek uit naar alles omtrent de Natural Lifestyle. Dus niet alleen voeding, maar ook beauty, beweging en ontspanning. Zodat ik je kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal kan motiveren!

Jouw natuurlijke levensstijl

Ik (Eva van Zeeland) ben dit platform in 2011 begonnen omdat ik merkte dat er een steeds grotere belangstelling kwam voor gezonde en eerlijke voeding. Net als ik denken steeds meer mensen na over de kwaliteit van het voedsel dat ze dagelijks tot zich nemen, maar ook waar het vandaan komt, hoe het verbouwd is, getransporteerd en bewaard wordt.

Als Miss Natural wil ik je graag laten meedenken zodat je jezelf en andere (vrienden, bedrijven, autoriteiten) kritische vragen gaat stellen. Dit doen wij vooral door je te prikkelen met vernieuwende inzichten. Dit alles in duidelijk begrijpbare taal. Tot slot vind ik dat iedereen een vrije keuze moet hebben, maar dan moet je wel eerst weten wat alle keuzemogelijkheden zijn!

Ik heb een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed mijn kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Mijn 6 jarige tweeling Bob en Lex en baby Indy zijn mijn grootste motivatiebron om natuurlijk te leven. Ik heb in mijn leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt mij een erg saaie activiteit!

Is Miss Natural iets voor mij?

Beantwoord dan de volgende vragen;
1. Wil je meer energie en je fit voelen?
2. Wil je (letterlijk) beter in je vel zitten?
3. Is een dieet niets voor jou?
4. Ben je toe aan verandering?
5. Kan je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je sta je open voor verandering, dan is Miss Natural bedoeld voor jou!

Maar waar nu te beginnen?

Als je helemaal nieuw bent in de wereld van Miss Natural, geef ik je hieronder een stap-voor-stap plan om aan de slag te gaan. Zo help ik je eenvoudig op weg naar jouw natuurlijke levensstijl!

miss-natural-magazine

1. Download gratis Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Laat je ook inspireren en download nu gratis het nieuwe Miss Natural magazine.

2. Bekijk mijn video

In deze video vertel ik je over mijn achtergrond, levensstijl en de voordelen van natuurlijk leven.

3. Doe mee met de gratis Week zonder Suiker t.w.v. €7,95

Suiker is een ‘hot item’. Steeds vaker hoor je van mensen die geen suiker meer eten. De een omdat zij gewicht wil verliezen, de ander om meer energie te krijgen en weer een ander om bepaalde klachten, zoals maag- of hoofdpijn, tegen te gaan. Maar hoe doe je dat, afkicken van suiker? En welke producten bevatten suiker en welke niet? Wat kan suikerarm eten voor je gezondheid doen? Het antwoord op deze en andere vragen over suiker wordt gegeven tijdens de Week zonder Suiker.

4. Meld je aan voor de speciale Facebook Groep van Miss Natural

In deze speciale besloten Facebook Groep van Miss Natural delen we interessante berichten en informatie over natuurlijk leven. Ook worden er recepten gedeeld en kun je elkaar vragen stellen. Je kunt ook vrienden uitnodigen om lid te worden van de groep of juist ontdekken wie er bij jou in de buurt woont om nieuwe vrienden te maken.

5. Lees deze inspirerende artikelen

Op deze website kun je meer dan 850 artikelen vinden en je laten inspireren. Via deze pagina kun je eenvoudig zoeken in de website door een woord te typen in de zoekbalk of op een van de vele categorieën te klikken. Een paar van de meest interessante artikelen delen we hieronder.

6. Volg een gratis online workshop

Met gratis online workshops geeft Miss Natural jou toegang tot kennis over de natuurlijke levensstijl. Aan het einde van de workshop zal Eva van Zeeland vragen van deelnemers beantwoorden.

Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig;

  • Computer, laptop of tablet met internetverbinding
  • Geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten)

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf ‘in de uitzending’.

7. Volg een online cursus van Miss Natural

Miss Natural maakt natuurlijk leven leuk en biedt e-learning programma’s in de vorm van online cursussen, inspiratieweken en e-boeken. Zo kun je vanuit huis nieuwe kennis opdoen en stap voor stap op weg geholpen worden met jouw natuurlijke levensstijl! Ontdek alles over suikervrij eten in de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’, maak je lichaam schoon met de ‘Clean Start 21 dagen detox’ of eet meer groenten en fruit en doe mee met de ‘Groene Smoothie Challange’.

8. Word Miss Natural Lucky Member

Na het volgen van een cursus wil je uiteraard jouw natuurlijk nieuwe levensstijl behouden. Om je te blijven motiveren en inspireren is er het Miss Natural Lucky Member lidmaatschap. Je ontvangt dan elke maand een voedingsplan, toegang tot meer dan 150 gezonde recepten, Miss Natural magazine thuis, 50% korting op e-learning, gratis producten testen en nog veel meer!

“Leer weer te luister naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”

Ik help je graag op weg naar jouw natuurlijke levensstijl!

Met natuurlijk een groet,