datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De invloed van intenties, woorden en muziek op water
09 januari 2022 
2 min. leestijd

De invloed van intenties, woorden en muziek op water

Onze gevoelens, intenties, woorden en energie hebben een bepaalde trilling die ook van invloed zijn op water. Dit heeft Masaru Emoto onderzocht en zichtbaar gemaakt. Dr. Masaru Emoto (1943 - 2014) was een Japanse onderzoeker die beweerde dat het menselijk bewustzijn een effect heeft op de moleculaire structuur van water. De invloed van deze trillingen zijn zowel van positieve invloed als van negatieve invloed. Zo heeft Emoto water aan het begin van zijn onderzoek kristallen van water bekeken en gefotografeerd van diverse bronnen.  Gewoon kraanwater maar ook water uit mooie natuurlijke bronnen en gebieden zoals het bronwater van Lourdes.  

Emoto's experiment op water

Vervolgens is hij gaan experimenteren en foto's gaan maken van ijskristallen die eerst zijn blootgesteld aan verschillende soorten muziek. Bijvoorbeeld met klassieke muziek en rockmuziek.  Bij klassieke muziek werden prachtige waterkristallen gevormd, bij luide rockmuziek trad vervorming op, een soort agressiviteit in waterkristallen.

Masaru is vervolgens het experiment gaan uitbreiden met het uitspreken van woorden. Bij woorden als liefde en dankbaarheid vormde het water prachtige en harmonische kristallen. Bij woorden als haat en woede trad er vervorming en verwarring op en viel de structuur uiteen. Emoto heeft in zijn onderzoek honderden woorden getest,  maar liefde en dankbaarheid gaven de mooiste kristallen. Bekijk Masaru Emoto zijn onderzoek resultaten hier

Tips om de trilling van jou water te verbeteren

Wat Masaru Emoto laat zien en wat ook Christina von Dreien vertelt in haar boeken is dat alles in de natuur een trilling heeft en een bewustzijn. Als we allemaal met liefde met elkaar resoneren ontstaan er prachtige mooie energieën.
Praat tegen je water, of mediteer met water. Praat tegen je planten. Zegen je eten. De wereld word een stuk mooier met goede energie die je alom verspreid.

1- Praat, zing of mediteer met een glas water en drink deze vervolgens op. Drink nooit uit een glas water die in een ruimte staat waar je bijvoorbeeld net een discussie of stevig gesprek hebt gevoerd. Deze energie neem je dan tot je.
2- Verhoog de trilling van je water met edelstenen of een orgonite, of plak er liefdevolle teksten op.
3- Praat tegen je planten wanneer je ze water geeft of maak er een dagelijks ritueel van, dan geef je ze liefdevolle energie wat ervoor zorgt dat ze het beter gaan doen.
4- Denk liefdevolle gedachten tijdens het koken, je geeft deze energie aan je eten. En alles wat je tot je neemt.

Test het zelf met dit woord experiment

Doe zelf een experiment met water om het resultaat te zien. Dit experiment is ook voor kinderen leuk om aan mee te werken en ze te laten zien wat de invloed is van onze emoties op alles om ons heen. Ik zal het je uitleggen hoe het werkt: 

  1. Bereid 4 potten voor, bijvoorbeeld mason jars. Kies een liefdevol woord en schrijf dat woord op een papiertje en plak het op de pot.
  2.  Op de tweede pot, schrijf je een niet zo vriendelijk woord, of een scheldwoord. En plak ook deze op de pot.
  3.  Op de derde pot schrijf je 'negeren' en dat plak je vervolgens ook op de pot.
  4.  Pot nummer vier, daar schrijf je op: liefde en dankbaarheid'
  5.  Zorg ervoor dat de potten schoon en gesteriliseerd zijn voordat je de woorden erop plakt. Je kan vervolgens voeding in de potten doen, zoals groente, fruit of rijst. Maar ik raad je aan om dezelfde soort in alle vier de potten te doen zodat je de verschillen beter kunt zien.  Masaru Emoto deed dit experiment met rijst, maar sommige mensen doen het ook met bloemen.
  6.  Het woord wat op de pot staat geschreven zeg je hardop 1 keer per dag tegen de pot en vergeet niet pot 3 te negeren.

Observeer de potten 1 week, 2 weken, 1 maand of langer, wat je leuk vind om te doen. Hoe denk jij dat de voeding/ bloemen of rijst in de potten zal veranderen? 

Ga jij dit experiment uitproberen?


Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl. Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken. www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Mila
Eva
Door

Eva

op 19 Jan 2022

Ik drink ook elke dag zoveel mogelijk water. Wat ik me afvraag is als ik er bijvoorbeeld een detox mix in gooi, zoals deze van https://www.flinndal.nl geldt dit dan nog steeds als hydraten? Net als het drinken van thee of koffie? Er zijn namelijk verschillende meningen over...

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading