Page content

Website

Wil je net zo’n website als Miss Natural?

Dat kan! Ik ben namelijk super enthousiast over mijn website en vertel je graag van wie ik deze heb afgenomen. Ik gebruik namelijk het WinstModel programma van Tonny Loorbach.

Winstmodel programma website

Dit systeem is speciaal ontworpen voor internet ondernemers. Alles wat je wilt doen qua internet marketing kan met een paar drukken op de knop met dit systeem. Ondernemen op internet was nog nooit zo gemakkelijk!

Je krijgt een volledige website met een beheersysteem waarmee jij zelf alles op je website kunt aanpassen, teksten kunt plaatsen, afbeeldingen en video’s kunt plaatsen enzovoorts, je hebt daarvoor geen programmeur meer nodig!

Verder kun je Tonny altijd bereiken voor vragen en biedt hij veel ondersteuning via de speciale ledenwebsite, het forum en live webinars.

Lees hier alles over het WinstModel programma >>>

Mijn betaalprovider is PayPro

Verder maak ik gebruik van de online betaalprovider PayPro. Dit is de enige onderneming in heel Nederland die betaaldienstverlening combineert met affiliate marketing. En dat is weer handig voor de promotie van je producten en/of diensten. PayPro neemt mij het ingewikkelde online betalingsproces uit handen en zorgt voor de afhandeling van de transactie: betaling, facturering, refunds en eventuele toedeling van provisie aan de affiliate. Bovendien ontvang je bij elke verkoop (als je dat wilt) een sms!

Lees hier alles over betaalprovider PayPro >>>

Aweber e-mail marketing software

Voor het versturen van mijn e-mail nieuwsbrieven gebruik ik Aweber.

Send Your First Email Newsletter Today – AWeber Communications

Video’s maak ik met Kodak Playtouch

Indien je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op!

Mijn specialisme is conceptontwikkeling, marketing, communicatie en vormgeving. Ook ben ik gefascineerd door alle vormen van social media en daar erg actief mee.

Ben je ondernemer en wil je met mij van gedachten wisselen over jouw eigen bedrijf?

Dan kun je hier een afspraak met mij maken >>>

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland