datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win €100 aan gratis boodschappen bij EkoPlaza
18 maart 2013 
2 min. leestijd

Win €100 aan gratis boodschappen bij EkoPlaza

Wie lekker, verantwoord en biologisch boodschappen wil doen, gaat naar EkoPlaza. Maar ook voor de ruime keuze aan producten, die bovendien betaalbaar zijn. Het begon met één supermarkt in Amsterdam, in 1980. Inmiddels is EkoPlaza uitgegroeid tot een biologische supermarktketen met ruim 60 winkels door heel Nederland. Shop jij er al?

Wie mee doet aan de Miss Natural Awards 2013 kan haar lol op. De top 3 finalisten mogen namelijk gratis boodschappen doen bij EkoPlaza, t.w.v. van €100! Bovendien gaat er iemand van de redactie met je mee om je te helpen de juiste keuzes te maken.

Shoppen bij EkoPlaza

Nog nooit is biologisch en verantwoord shoppen zo eenvoudig geweest. Je gaat gewoon voor je wekelijkse boodschappen naar EkoPlaza. Door eerlijke samenwerking en een sterke visie op bewust lekker eten kon EkoPlaza de afgelopen jaren uitgroeien naar een keten met ruim 60 winkels. En het aantal groeit nog steeds!

Door de komst van deze biologische supermarkten is het makkelijker om je wekelijkse boodschappen te doen. Je hoeft niet meer naar drie verschillende winkels om je boodschappenlijstje af te werken, wat een hoop tijd scheelt. Bovendien is bewust lekker eten ook betaalbaar dankzij EkoPlaza. En dat is natuurlijk extra fijn!

Geef je op als Miss Natural 2013

Op 20 april 2013 vindt de uitreiking van de Miss Natural Awards 2013 plaats op landgoed Drankenburg, te Baarn. Dit is de tweede keer dat dit evenement zal worden georganiseerd  en het belooft weer een fantastische dag te worden!

Je kunt aan het evenement deelnemen als bezoeker en genieten van leuke en interessante lezingen, van onder andere Albert Sonnevelt, Orthomoleculair arts Geiske de Ruig, Richard de Leth die het boek ‘Oersterk’ schreef, en Yvonne van Stigt, PNI therapeut en auteur van ‘Oergondisch genieten’ en ‘Oergezond het jaar rond’.

Of doe mee en geef je op als Miss Natural 2013! Hiermee maak kans op nog meer prachtige prijzen. De drie hoofdprijzen voor Miss Natural 2013 zijn:

  • Een studie naar keuze van Sonnevelt Opleidingen, t.w.v. €1.500,-
  • Een geheel verzorgd weekend voor twee op Terschelling tijdens het Yoga Festival t.w.v. €500,-
  • Een titanium Versapers slowjuicer t.w.v. €319,-

Gratis boodschappen bij EkoPlaza plus personal shopper

De top 3 finalisten van de Miss Natural Awards krijgen bovendien €100,- euro aan boodschappen cadeau bij EkoPlaza. Lekker gratis shoppen in jouw favoriete biologische supermarkt, wie wil dat nou niet? Op de dag dat jij jouw prijzengeld gaat uitgeven bij EkoPlaza zal er ook iemand van de Miss Natural redactie met je meegaan om je te helpen. Een echte personal shopper dus!  

Behoor je tot de top 10 finalisten van de Miss Natural Awards 2013, dan ga je naar huis met een boodschappenpakket t.w.v. €40,- van het 100% biologische merk Bio+.
Genoeg reden voor jou om mee te doen aan de Miss Natural Awards 2013?
Geef je dan gauw op en maak kans op deze geweldige prijzen!

Bij welke EkoPlaza kom jij weleens?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Agnes Postuma
Door

Agnes Postuma

op 18 Mar 2013

Tja allemaal fantastisch maar ik ben 38 jaar dus maak natuurlijk never nooit kans om Miss natural te worden.... Leuke prijzen hoor!!!

Christel
Door

Christel

op 18 Mar 2013

Hallo Agnes, er is geen leeftijdsgrens hoor dus ik zou zeggen "geef je gewoon op"!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading