Win een Bijtring met een Knuffeldoekje van Biologisch Katoen!

Voor jouw pasgeboren baby is natuurlijk alleen het beste! Tijdens mijn zoektocht naar fijne babyspeeltjes kwam ik de mooie webshop van Arlette Dijkstra tegen van 4NaturalKids. De natuurlijke bijtring van 4NaturalKids is een bijtring en knuffeltje in één. De ring is gemaakt van onbewerkt esdoorn hout, het knuffeltje is handgemaakt met 100% biologisch katoen. Het contrast tussen de ring en het zachte knuffeltje laat baby’s kennismaken met verschillende texturen. De ring is speciaal ontwikkeld om bij doorkomende tandjes veilig op te kunnen bijten.

Over 4NaturalKids

4NaturalKids is in 2014 opgericht door Arlette Dijkstra. Met 4NaturalKids wil zij voorzien in de behoefte aan meer duurzame, biologische, eerlijke en toch ook hippe babyproducten. De uitgebreide collectie bevat onder andere speendoekjes, badcapes, aankleedkussenhoezen, babydekens en babylakens.

Met veel liefde en aandacht handgemaakt

Mijn oma was vroeger coupeuse en mijn moeder heeft van haar alle kneepjes van het vak geleerd.
Zo zonde om al die kennis verloren te laten gaan. Daarom ontwerpen, bedenken en produceren mijn moeder en ik alle producten. Mijn partner Ruud bedenkt en tekent de prints. Zo zijn we een klein familiebedrijfje! Ook zetten we af en toe andere dames van 65+ met veel kennis en ambacht in om onze producten te maken.

Natuurlijke materialen

4NaturalKids kiest bewust voor natuurlijke en biologische materialen omdat deze vrij van giftige stoffen zijn. Baby’s kunnen met deze bijtring en knuffeltje in één dus naar hartenlust kauwen, bijten en knuffelen!

Waarom Biologisch katoen?

Een thema wat mij enorm aanspreekt is “Bewust leven”. Nadenken over gebruik van materialen en grondstoffen. Producten gemaakt met oog voor mens en milieu. Op het gebied van babyproducten is er nog niet erg veel. Zo ontstond het idee om niet alleen een badcape maar een hele babylijn te ontwikkelen van biologisch katoen met hippe, leuke prints. Puur, eerlijk, veilig zonder gebruik van
chemische middelen, zacht, origineel en handgemaakt.

De drie pijlers van 4NaturalKids:

  1. Puur
    Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen.
  2. Origineel
    Ieder exemplaar is uniek omdat de producten in een klein atelier met de hand gemaakt worden. Op deze manier heb je altijd een uniek, hip en stijlvol product in handen.
  3. Praktisch
    Bij 4NaturalKids is over ieder product nagedacht. De producten zijn veelzijdig en multifunctioneel.

Verkrijgbaar in drie frisse baby kleurtjes:

  • Dusty Pink
  • Cloud Blue
  • Off White

Win 1 van de 5 baby bijtringen met knuffeldoek van biologisch katoen t.w.v 12,95

Wil jij kans maken op een van de 5 baby bijtringen met knuffeldoek van biologisch katoen die wij mogen weg geven? Laat dan in een reactie hieronder weten waarom jou baby een knuffelbare bijtring verdient!

En dit zijn de 5 winnaars;

 

  1. Tanja
  2. Zoë
  3. Ingeborg
  4. Fenneke
  5. Petra

Gefeliciteerd! De winnaars hebben allemaal een persoonlijke e-mail ontvangen.