arrow_drop_up arrow_drop_down
Win een doos Lifebar+ met 15 repen! Glutenvrij, lactosevrij en suikervrij
25 februari 2014 

Win een doos Lifebar+ met 15 repen! Glutenvrij, lactosevrij en suikervrij

Lifefood heeft haar lifebars opgevoerd met een speciale keuze aan geselecteerde superfoods om een extra energie bar te creëren: de lifebar+! De noten & fruit combinatie voorziet in een groot deel van de voedingsstoffen en de energie wordt verbeterd met verfijnde combinaties van puur natuurlijke functionele superfoods.

Om extra super power te leveren aan de hersenen en het lichaam. Hetzij voor een hoge intensiteit training,kracht-of conditietraining, cardio of flexibiliteit oefening. Of gewoon voor de algemene dagelijkse dag. De lifebar+ kan het extra beetje energie bieden dat nodig is voor maximale prestaties. En Miss Natural mag een hele doos met deze lekkere repen weggeven!

Over Lifefood

Het begon allemaal met een rawfood lekkerbek in een klein keukentje… Nu is die lekkerbek, Tereza, de grootste rawfood producent in Europa, met bijna 100 werknemers en produceert ze voor binnen- en buitenland, voor winkels, distributeurs en particulieren.

Tereza had al veel in het buitenland gewoond en gereisd – Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de VS. Op haar reizen kwam ze voor het eerst in aanraking met het concept van biologisch, vers en gezond eten. Langzaam aan werd ze steeds meer aangetrokken tot een rauw veganistisch dieet. Terug in Tjechië wilde ze dit dieet niet opgeven, omdat ze zich zelden zo gezond en fit had gevoeld. Het locale voedsel in haar omgeving maakte dat helaas onmogelijk. De biologische markt stond nog in zijn kinderschoenen en er was niet genoeg keuze in vers groente en fruit om van te leven. Tijdens haar studie economie aan de Universiteit van Praag begon ze daarom met het importeren en verkopen van rawfood producten in Tjechië.

Lifefood Tjechie bestaat nu 7 jaar en Lifefood Duitsland 4 jaar. Op vakantie kwam ze een Nederlander tegen, Hans, die Lifefood in Nederland wilde gaan verkopen. Inmiddels is het bedrijf met met distributiekantoor Lifefood Holland een klein jaar bezig en wordt er geleverd aan Nederland, België, Frankrijk en binnenkort ook Engeland.

Lifefood Superfood producten: lekker gezond

‘Ontdek het nieuwe rawfood genot!’ Onder dit motto ontwikkelt Lifefood voortdurend nieuwe rawfood producten. Alle producten worden geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen. Voor de producten worden alleen kwalitatief hoogwaardige natuurlijke rawfood grondstoffen gebruikt, en geen additieven.

Rawfood past het beste in het natuurlijke dieet van de mens en zorgt voor de hoogste levensenergie. En wat voor Lifefood ook belangrijk is: “Ze smaken het best, dat is natuurlijk, oprecht en echt”.

De producten van Lifefood zijn 100% raw en bieden vele voordelen voor je gezondheid.

 • Lifefood is veganistisch. Alle producten worden gemaakt van puur plantaardige ingrediënten en bevatten absoluut geen dierlijke producten.
 • Alle Lifefood producten zijn lactosevrij, omdat er uitsluitend veganistische ingrediënten gebruikt worden.
 • Lifefood is glutenvrijAlle producten zijn gemaakt van natuurlijke glutenvrije ingrediënten en hun glutenvrije status wordt regelmatig bevestigd door laboratoriumanalyse.
 • In Lifefood producten

  zitten uitsluitend natuurlijke vruchtensuikers. Het natuurlijk zoetmiddel dat wordt gebruikt garandeert een lage glycemische index.

 • Alle Lifefood producten bevatten alleen 100% biologisch gecertificeerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Win een doos Lifebar+ met 15 repen!

Tijdens de Superfood Week mag Miss Natural 5x een doos Lifebar+ weggeven t.w.v. €27,26, met daarin 15 repen in 4 verschillende smaken. Lifebar+ zijn rauwe veganistische energierepen van Lifefood met superfoods erin. Ze zijn, zoals alles van Lifefood, 100% raw, suikervrij, lactosevrij, glutenvrij en biologisch en bestaan puur en alleen uit gedroogde vruchten, noten zaden en superfoods.

In de set die je kunt winnen zitten de volgende repen:

 • 3x Lifebar+ Brazil Guarana
 • 4x Lifebar+ Berry Maca Baobab
 • 4x Lifebar+ Chia Young Barley
 • 4x Lifebar+ Chocolate Green Protein

Zo maak je kans: Geef onder dit artikel in een reactie aan waarom jij wilt kans maken op de Lifebar+ repen. De leukste, meeste interessante of bijzondere reacties maken kans op een doos met 15 Lifebar+ repen!

Voor meer producten van Lifefood, kun je een kijkje nemen in de Lifefood webshop.

Waarom wil jij Lifebar+ uitproberen?

De 5 winnaars zijn geworden:

Suzanne de W., Margriet, Ellen B., Kim en en Hanneke.. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een doos Lifebar+ repen toegestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

 

Over de schrijver
Wendy
Door

Wendy

op 25 February 2014

Ik ben op zoek naar een gezonde traktatie voor mijn zoontje die bijna 5 wordt! Verpakt in geknutselde cars autootjes is dit geweldig voor de kinderen in zijn klas!

Soumaya
Door

Soumaya

op 25 February 2014

Gezonde snacks heb je niet altijd binnen handbereik, ik probeer zoveel mogelijk zelf te maken. Uiteraard is dit makkelijker gezegd, dan gedaan. Dus dergelijke snacks zijn welkom! Het feit dat ze lactose- en glutenvrij zijn is een grote pluspunt, aangezien ik zowel lactose (zuivel) en gluten zoveel mogelijk probeer te vermijden. Ik ben benieuwd hoe deze lifebars smaken.

Suzan
Door

Suzan

op 25 February 2014

Waarom ik de Life-bar uit zou willen proberen? Waarom niet? :) Ik ben gek op nieuwe voeding uitproberen en deze ken ik nog niet. Dus kom maar op met die Life-bars ;)

Rianne
Door

Rianne

op 25 February 2014

's avonds salade maken, 's ochtends sapjes persen, smoothies maken, havermoutpap op het vuur, allemaal in de kleren, uitgebreid ontbijten en dan wegwezen. Tijd voor tussendoortjes ontbreekt meestal en dan ligt de chocolade uit de kantine op de loer. Deze repen kosten geen tijd en zijn de perfecte aanvulling! Ik denk dat mijn dochter er ook graag van snoept.

Madelon
Door

Madelon

op 25 February 2014

Ik ben op dit moment herstellende van een verschrikkelijke ziekte en probeer sinds de diagnose (kanker) gezond te leven. De start is gemaakt, en alle kleine beetjes kunnen helpen!! Door omstandigheden zit ik erg krap bij kas, en kan daardoor geen lekkere snacks veroorloven. Daarom zou ik graag deze lifebars winnen!!

Petra
Door

Petra

op 25 February 2014

Wow die zou erg graag willen winnen. Ben heel benieuwd hoe ze smaken. Als moeder en vrouw van een man met een drukke eigen zaak, ren vaak van hier naar daar, zo'n mega gezondheid reep in mijn tas zou een geweldige uitkomst zijn (zoals nu, zit ik in de auto te wachten terwijl mijn jongste dochtertje bij de fysiotherapie is, en mijn maag "knort" enorm). Groetjes Petra

Priscilla Pille
Door

Priscilla Pille

op 25 February 2014

Ben wel nieuwsgierig naar deze lifebar. Normaal zou ik dit nooit kopen, misschien dat deze winactie mij kan overhalen :)

Miranda Westenberg
Door

Miranda Westenberg

op 25 February 2014

Één helft bij mijn kleine meisje in haar broodtrommel, de andere helft voor mama. (Oké, oké, of papa..) Lijkt mij een goede deal!! Ik zou ze graag willen uitproberen. :)

Tezney
Door

Tezney

op 25 February 2014

Gezonde snacks zijn ook hier meer dan welkom. Als mijn kinderen van school komen, willen ze vaak een koekje of snoepje. Op zijn tijd geen probleem, maar wil eens wat anders proberen. Mijn budget is beperkt, maar beetje bij beetje kan ik dingen vervangen voor pure en gezonde produkten. Steeds meer kies ik voor Kwaliteit over kwantiteit!

iris
Door

iris

op 25 February 2014

helpen deze healthy repen ook om je creativiteit te verhogen? stuur ze dan maar op, haha, want een goede reden waarom nou juist ik deze repen zou willen winnen kan ik zo 1,2,3 niet bedenken. groetjes, iris

Aukje
Door

Aukje

op 25 February 2014

Ik maak vaak lange dagen. De hele dag werken, sporten, door naar vrienden of vergadering van een van de verenigingen waar ik me voor inzet. Ik sleep vaak een tas aan lunch, fruit en tussendoortjes mee. Deze lifebars zouden de inhoud van mijn tas een stuk verkleinen en tegelijk verrijken!

Manon steltenpool
Door

Manon steltenpool

op 25 February 2014

Sinds november heb ik mijn levensstijl totaal veranderd. Ik ben 21 jaar, maar had al overal last van. Nu eet ik suiker, e-nummer vrij en beperk lactose en gluten zoveel mogelijk. Ik voel me als herboren! Ik probeer ook anderen te inspireren via mijn Facebook pagina om ook na te denken over voeding en wat nu gezond is. Iedereen eet maar fabrieksvoeding omdat het normaal wordt gevonden. Ik zou deze lifebars graag proberen en vervolgens mijn ervaring weer met andere delen!

susan svkodc
Door

susan svkodc

op 25 February 2014

Net even op de site gekeken. Woehoe, die repen zien er lekker en helemaal verantwoord uit! Ben erg benieuwd naar de doos met alle smaken! Oftewel, ik win ze graag!

Adrienne
Door

Adrienne

op 25 February 2014

Ik lust ze wel 'raw', deze repen van Lifefood :-)

Lysanne
Door

Lysanne

op 25 February 2014

Wanneer je moet aankomen, denken de meeste mensen aan veel appeltaart eten, grote hamburgers met friet en een groot bak ijs als toetje. Helaas is aankomen veel moeilijker dan je denkt. Vooral als je de bovenstaande producten juist NIET wilt eten. Tja, van veel groente en fruit kom je niet aan. Ik eet het liefst heel gezond. Doordat ik zo gezond eet kom ik niet aan, maar val ik juist af. Erg frustrerend, want veel activiteiten mag ik niet meer doen zoals sporten. Deze repen van Lifebar zijn een goede uitkomst. De repen zijn raw, suikervrij, melkvrij en nog eens glutenvrij! Daar kan ieder mens van genieten zonder schuldgevoel. Nu maar hopen dat deze lekkere repen mij gaan helpen! Liefs!

Eveline
Door

Eveline

op 25 February 2014

Ik win heel graag een doos lifebars, want heb door het switchen van mijn lifestyle, mijn health gefixt! Heb besloten ook anderen daarmee te gaan begeleiden. Mijn slogan is dan ook: switch your lifestyle, fix your health! Die bars sluiten hier heel goed bij aan!

katja
Door

katja

op 25 February 2014

Hele mooie kans om iets anders te proberen! Ben echt van het uitzoeken en van het lezen (of iets binnen mijn eetwijze past) voordat ik iets koop of eet. Dit is leuk maar kost soms ook veel energie en tijd met een drukke week! Dus dit is een welkoe verrassing die geen tijd en energie kost en een ontspannen geniet momentje gaat opleveren!

Angel
Door

Angel

op 25 February 2014

Ik wil heel graag winnen, omdat ik na de suikervrije week zoveel goeds aan mijn lichaam merkte! Sinds ik suiker heb geminderd (ik ben het aan het afbouwen), voel ik mij zoveel beter en ik wil graag iets gezond(er)s hebben om te snacken. Sinds ik gezonder leven heb ontdekt, ben ik gewoon enthousiast en wil ik graag weten wat ik kan doen om er alles uit te halen.

Eveline
Door

Eveline

op 25 February 2014

Graag win ik een doos lifebars, aangezien ik met mijn nieuwe lifestyle mijn health heb gefixt! Ik heb besloten hier ook anderen in te gaan begeleiden. Mijn slogan is dan ook: switch your lifestyle, fix your health! Deze bars sluiten hier perfect bij aan!

Giulia
Door

Giulia

op 25 February 2014

Tot nu toe maak ik dit soort repen het liefst zelf, dan weet ik tenminste wat erin zit! Maar die smaakjes.. Die kent mijn keuken niet! Bovendien scheelt het wel wat tijd & energie natuurlijk, zo'n voorverpakte reep. Ik ben wel benieuwd!

Mascha
Door

Mascha

op 25 February 2014

Ik had geen idee van het bestaan van de Life-bar, maar zou ze dolgraag eens proberen samen met mijn gezin en collega's, want dit is genoeg om te delen :-)

marlies
Door

marlies

op 25 February 2014

Wow in verband met mijn drukke baan en vrijwilligerswerk in het toon hermans huis heb ik vaak geen tijd om zelf gezonde repen te maken. Zou geweldig zijn als ik deze zou kunnen proberen.

hanneke
Door

hanneke

op 25 February 2014

Dit zou ik heel graag willen proberen.Ik ben nu een tijdje met gezonde voeding bezig en ik moet eerlijk zeggen dat het niet altijd even makkelijk is. Het is zo moeilijk om onderweg of in een lunchcafe of tankstation iets gezonds te vinden. Met dit soort bedrijven en initiatieven ben ik dan ook heel blij. Ik hoop dan ook echt dat we dit soort lekkere en gezonde producten meer in de winkels zien liggen.

Danielle
Door

Danielle

op 25 February 2014

Na 2 maanden kwakkelen met griep weer begonnen met sporten, wat nog moeizaam gaat. Aangezien ik geen suiker eet, vind ik het lastig de juiste energiebevoorrading te vinden voor tijdens/na het sporten. Dit klinkt als een prima reep voor mij =)

Anja
Door

Anja

op 25 February 2014

Ten eerst, lekker om op het werk neer te zetten en iedereen kennis te laten maken met echt gezonde snacks! Ten tweede, ben zwanger en zoek de gezondste tussendoortjes om te eten. Aangezien ik de hele dag trek lijk te hebben en veel kleine hapjes eten wil is dit weer iets nieuws. Ik ben dol opnieuw dingen!

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 25 February 2014

Wat een reacties zeg! Superleuke actie. Ik ben hard in training voor m'n 1e marathon en die repen zouden prima van pas komen tijdens m'n trainingen. Gezond en energie gevend! Me like!!!!

Jiska
Door

Jiska

op 25 February 2014

Een aantal jaar geleden kreeg ik te horen dat ik via de "normale" manier geen kinderen kan krijgen. Wat een teleurstelling, want mijn kinderwens was groot! Vervolgens startte er een periode van ivf op, ivf af, hormonen prikken, punctie, 2 weken wachten... Negatieve zwangerschapstest 1,2 en 3... Nou ja ben de tel een beetje kwijt. Uiteindelijk werd ons verteld dat een laatste ivf niet meer gedaan zou worden omdat de kwaliteit van mijn eitjes en daar uit voortkomende embryo's van zodanig slechte kwaliteit was dat het geen zin had om door te gaan. We moesten maar gaan nadenken over adoptie of eicel donatie. Wat verdrietig! Na een periode van goed rouwen ben ik langzaam weer opgekrabbeld. Ik heb mijn lijfstijl grondig aan gepakt: geen gluten, suiker, zuivel, soya, koffie en alcohol. En ik ben gaan hardlopen. Nu ben ik met hard en ziel aan het werk in de kraamzorg, ben ik aan het trainen voor de halve maraton en... Kregen we gister het goede bericht dat we in aanmerking komen voor een donoreitje in Nederland. Wie weet wat voor 'n moois ons dit oplevert. Een ding weet ik zeker: ik ben gezond, bruis van de energie en geniet van het leven :-)!

Wendy
Door

Wendy

op 25 February 2014

Wow! Klinkt veelbelovend! Ben erg bezig met gezonde voeding nav "vage lichamelijke klachten" waar de doktoren niets mee kunnen. Daarom eet ik met name geen tarwe, maar probeer ook zoveel mogelijk lactose en suiker te vermijden. Soms vanwege tijd/inspiratie te kort, grijp je dan toch nog wel eens naar de verkeerde snelle snack. Deze repen zoudem heerlijk zijn!

Gerda
Door

Gerda

op 25 February 2014

Wat een goed initiatief, leuke producten, helemaal in de voedingsstijl van nu. Zou perfect passen bij mijn on-the-go dagen wanneer een groene smoothie niet zo handig is, maar een gezonde snack wel. Kom maar op met die doos! :)

Amy
Door

Amy

op 25 February 2014

Tussendoortjes en afwisseling vind ik lastig blijven! Ik ben student en zit elke dag op school of loop stage. Probeer toch naast de maaltijden ook te variëren met tussendoortjes. Daarnaast werk ik als model waarbij ik met gezond en gevarieerd eten en superfoods als aanvulling mijn figuur en conditie en verzorging van mijn lichaam goed te houden!! Heel leuk experiment en uitdaging die ik met heeeeel veel plezier en enthousiasme doe! Deze repen komen voor de snack momentjes dan ook zeker van pas!

Tjitske
Door

Tjitske

op 25 February 2014

Vanwege bijnieruitputting met daarbij een instabiele bloedsuiker moet ik heel erg opletten wat ik eet. Soms heb ik echt trek in iets lekkers en ben zoekende naar een verantwoord, maar wel lekker tussendoortje. Dit lijkt me ideaal, dus ik zou ze graag willen winnen!

Daisy
Door

Daisy

op 25 February 2014

Ik maak graag mijn eigen repen, maar dit zou super handig zijn wanneer ik binnenkort naar Barcelona ga. Ik mag en kan geen geraffineerde suikers, zuivel, tarwe of nachtschades eten zonder goed ziek te worden en maak me er toch wat zorgen over hoe ik dit in Barcelona moet aanpakken. Deze gezonde repen zouden mij in ieder geval een heel eind op weg helpen :)

Myrthe
Door

Myrthe

op 25 February 2014

Sinds januari ben ik helemaal volgens de gezonde regels gaan eten (voedselzandloper/suikervrij etc.) Ik ben nu 6 kilo afgevallen terwijl dit helemaal niet de bedoeling was! (ondergewicht). Deze heerlijke repen zouden me op een gezonde manier weer de wat extra calorieën kunnen geven die ik nodig heb! Ze lijken me heerlijk :)

Odette
Door

Odette

op 25 February 2014

Nu ik een paar weken geheel suikervrij eet mis ik een lekker tussendoortje wat ook nog steeds gezond is. Deze repen lijken me heerlijk!

Kim
Door

Kim

op 25 February 2014

Omdat ik een repenmonster ben :-) Vanwege mijn liefde voor hardlopen en wielrennen, en een drukke baan schieten er wel zo'n 2 repen per dag naar binnen. Een jaar geleden waren dat nog kant en klare sultanarepen en milka liga koekjes, maar sinds mijn eettransformatie bak ik zelf de meeste lekkere verantwoorde repen voor mezelf. Echter, er zijn weleens weekenden dat het bakken er gewoon bij in schiet en ik in de avonduren toch nog heeel hard mijn best moet doen om mijn gezonde repen te maken. Hoe fijn zou het dan zijn als ik naar een kant en klare reep kan grijpen zonder in te boeten op gezondheid. Dus daarom zijn de repen bij mij op het goede adres :-)

marielle
Door

marielle

op 25 February 2014

Gezien mijn ziekte heb ik behoefte aan compact maar veel bevattende middelen, dit zou mij echt kunnen helpen op weg naar genezing! Zou mooi zijn en mogelijk helpen in genezingsproces

willeke
Door

willeke

op 25 February 2014

Ik ben helemaal enthousiast over de repen en wil graag meedoen aan deze actie

Ellen Brown
Door

Ellen Brown

op 25 February 2014

Ik doe aan veel 'winacties' , waarbij je gezonde,lekkere en/of mooie dingen kunt winnen,mee. Maar ik ben zó slecht in uitleggen waarom ik iets graag zou willen winnen. Ik kan niet zeggen,dat ik mee doe om het winnen. Want dat is niet zo. Vind ik, dat wat je kunt winnen niks , doe ik niet mee aan de winactie. In dit geval lijkt het me gewoon heeeerlijk om te winnen. Ik ben gewoon gek op zulke repen. Ja eerlijk is eerlijk ... een andere reden heb ik niet om mee te doen. Zwaar teleurstellend waarschijnlijk , maarja... ☺️

Agnes
Door

Agnes

op 25 February 2014

Ja, waarom ik kans wil maken op dit pakket lifebar+ repen.... Nou, eigenlijk gewoon omdat het me super lekker lijkt!! :) Meer is het eigenlijk niet, hahaha.

Manon
Door

Manon

op 25 February 2014

Omdat ik 1 maart begin met een Sugarchallenge van een maand en het een mooie aanmoedigingsprijs vind ;-). Als ik win deel ik dat natuurlijk met al 'mijn volgers'!

Wencke
Door

Wencke

op 25 February 2014

Ik ben benieuwd of ik me van deze superfoods ook super ga voelen....:)

Rilana Pal
Door

Rilana Pal

op 25 February 2014

Wat een leuke winactie, hier doe ik graag aan mee. Door darm- en vermoeidheidsklachten ben ik begonnen met gluten- en suikervrij te eten, mijn darmen zijn me hier in ieder geval zeer dankbaar voor maar dit betekent natuurlijk dat er geen Prince Ministars, speculaasjes en dikke gevulde koeken meer op het menu staan. Ik ben een echte zoetekauw en maak ook vaak lekkere gezonde tussendoortjes klaar zoals bananenbrood, gezonde chocolate chip cookies en appelkruimeltaart. Maar voor onderweg of mee naar school is zo'n hippe reep natuurlijk veel makkelijker!

Karin
Door

Karin

op 25 February 2014

Gezond, verantwoord en volgens mij ook erg lekker! Ze lijken mij ook ideaal om te nemen voor af na m'n hardlopen. :-) Ik zou ze graag eens proberen.

Margriet
Door

Margriet

op 25 February 2014

Omdat mijn pubers zich rot schamen op school met die rare zelfgemaakte brokkelige uit elkaar vallende reepjes die hun moeder voor hen probeert te maken. Niet hip, niet cool, niet stoer! Sinds de zomer hebben we ontdekt dat zowel ik als de kinderen geen gluten en suiker verdragen. Een giga omwenteling in ons eet leven. Wellicht dat deze reepjes het dragelijker maken.

ria
Door

ria

op 25 February 2014

Waarom ik graag zou winnen.... Lekker 2 weken een gezonde reep om uit te proberen, van Miss Natural. Een mooi begin van de lente en een nog gezondere zomer. Natural here I come

Tanya
Door

Tanya

op 25 February 2014

Omdat ze er gewoon ergggggggggggg lekkkkkkkkkkerrrrr uit zien! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

marja van der knaap
Door

marja van der knaap

op 25 February 2014

ik zou zo'n reepje wel eens willen proeven!!

pamela
Door

pamela

op 25 February 2014

dit zal super zijn, zeker om op deze manier mijn mannen iets puur en eerlijk te laten eten, en omdat het mij ook heerlijk lijkt, maak zelf regelmatig lekkere reepjes maar dan is dit ook net even makkelijker om in de kast te hebben als er even geen tijd is om te bakken... hoop dat ik een kansje maak :-)

Suzanne de Wilde
Door

Suzanne de Wilde

op 25 February 2014

Heerlijke actie! Met deze Lifebar+ repen zou ik graag de strijd aangaan tegen de stroopwafels en chocolade repen die nog in mijn keukenkastje te vinden zijn, voor mijn man. Zelf eet ik ze niet meer wat mij overgens heel goed bevalt. Met deze repen moet ik hem toch kunnen overtuigen dat dit gezonder, voedzamer en ik geloof nog lekkerder is ook!

Tessa
Door

Tessa

op 25 February 2014

Wij gaan volgende maand met de hele familie naar Mexico. Wij gaan een rondreis maken wat veel energie kost en lange dagen zullen worden. Dit pakket wil ik dolgraag meenemen naar Mexico om iedereen van energie te voorzien in de voor haar en hem gewenste smaak.

Amanda
Door

Amanda

op 25 February 2014

Oh die repen zou ik wel graag willen winnen. Elke dag maak ik het lunchtrommeltje van manlief en wat zou dat een leuke verrassing zijn als daar af en toe zo'n reepje inzit. Hij is met mij mee gaan eten, maar snackt ook nog weleens lekker buiten de deur, toch is hij in een jaar tijd 10 kilo verloren.

Brenda van Zanten
Door

Brenda van Zanten

op 25 February 2014

In een druk leven met twee kinderen (0 en 2 jaar), werken, voetballen, tennissen en daarnaast nog veel vrijwilligerswerk probeer ik tevens het gezin te voorzien van gezonde verantwoorde voeding. Helaas heeft ook bij mij een week maar 7 dage van 24 u en kunnen we energie putten door af en toe te kunnen grijpen nar zo'n makkelijk kant en klaar tussendoortje.

Anja baltus
Door

Anja baltus

op 25 February 2014

Wat een heerlijk tussen door reep dit is een welkome aanvulling op mijn dieet. ik ben namelijk al geruime tijd bezig met een koolhydraat arm dieet en dan ook nog gluten en lactose vrij. Ben inmiddels al 18 kilo's lichter maar er moet nog meer af. Deze repen kunnen het verschil maken in het dieet. Een goede aanvulling om tussen door te eten.

Annette
Door

Annette

op 25 February 2014

Ik zou ze graag voor mijn werkgever willen winnen. Ik werk bij een sportschool waar, helaas nog, Marsen en Sultana's worden aangeboden. Hopelijk kan ik met deze doos hem overtuigen om die ongezonde snacks overboord te gooien en te switchen naar sportief gezonde repen.

Greet verhage
Door

Greet verhage

op 26 February 2014

Mijn goede vriendin is veganist en ik zou de repen graag voor haar willen winnen. Zij staat altijd voor me klaar en ik zou er dan ook één proeven en ze dan zelf eventueel kopen voor de lekkere trek!!

Greet verhage
Door

Greet verhage

op 26 February 2014

Mijn vriendin is veganist, wat zou ik die repen graag voor haar winnen omdat ze altijd voor me klaar staat. Omdat ik zelf net begonnen ben met biologisch eten zou ik er ook wel één proeven!!!

Marielle
Door

Marielle

op 26 February 2014

Het water loopt mij in de mond. Jammie! Wat ziet er leuk uit en lekker. Hoe fijn is het om te genieten van lekker, gezond eten. Als ik onderweg ben en ik heb trek is mijn neiging groot om iets ongezonds te kopen. Ik probeer altijd iets in mijn tas te hebben, maar lukt niet altijd. Deze musliereep lijkt mij super handig...en het allerbelangrijkste; lekker!

Jouke
Door

Jouke

op 26 February 2014

Oh heerlijk zulke repen, want verantwoorde tussendoortjes die alleen ingredienten bevatten waar ik tegen kan zijn moeilijk te vinden, maar deze voldoen er aan, joehoe! Zou deze dus dolgraag willen winnen. Zeker nu met stage in aantocht gaat dat heel gemakkelijk zijn, want met combi van stage, een enkele les op school, opdrachten, een superlieve baby-zoon (die alle aandacht verdient) en leuke man...zal de tijd om zelf dingen te maken veel beperkter zijn...en zulke repen zouden dus een zeer welkom geschenk zijn :-D!

ingrid
Door

ingrid

op 26 February 2014

Hier nog steeds op zoek naar een goed tussendoortje voor onze dochter van 12. Veel dingen zijn niet stoer genoeg, maar dit vind ze dus dan wel weer top. Maar ook omdat we haar voedingspatroon aan het omgooien zijn. Ze is een slechte eter en drinker en we zijn daarom op zoek naar goede voedingsmiddelen, die dan ook nog eens stoer uitzien. Dus ben heel benieuwd of we dit mogen winnen en gaan uitproberen.

Fim
Door

Fim

op 26 February 2014

Heerlijk,een snackje die perfect in mijn dieet past, én een reep om mijn kind er van te overtuigen dat gezond ook écht lekker kan zijn!!!

Veerle
Door

Veerle

op 26 February 2014

Ik eet nu al ongeveer een half jaar suikerarm (ik denk dat ik de 80%-regel mooi benader :)). Dat lukt eigenlijk wonder boven wonder vrij goed, maar sinds een maand geleden ben ik ook moeten overstappen op een gluten- en lactosevrij dieet. En dat is heel wat anders ! Gelukkig begin ik de voordelen al wel te merken wat me zeker wel motiveert. Ook heb ik al heel wat lekkere nieuwe recepten ontdekt. Maar het vraagt allemaal zoveel tijd ! Wat een zaligheid, die repen van lifebar !!! Lactose-, gluten- en suikervrij ... wauw ! Eindelijk toch iets lekkers waarvoor je geen uren moet uittrekken om de rekken in de winkels af te zoeken om iets te vinden dat in je dieet past én geen uren in de keuken moet staan. Dit wil ik absoluut uitproberen :)

Yvonne M
Door

Yvonne M

op 26 February 2014

Ik zou de repen heel graag willen voor mijn man die al jaren Coeliakie heeft en absoluut geen gluten kan eten. Graag zou ik hem willen verrassen met deze repen. En eerlijk gezegd ook een beetje voor mezelf omdat ik sinds een paar maanden Paleo eet en me daar héél goed bij voel. Deze repen passen perfect in zijn en mijn dieet.

anneke
Door

anneke

op 26 February 2014

Ik heb heel veel reacties gelezen, alles is al geschreven. Dus zeg ik simpel.JAAAA, ik zou deze repen graag willen uit proberen

Alinda Bikker-Kooyman
Door

Alinda Bikker-Kooyman

op 26 February 2014

Ik probeer al zo'n 2 maanden suikervrij te eten, maar ik voel me net een verslaafde! Als ik een pak stroopwafels of een reep witte chocolade met pralinévulling zie kan ik de verleiding bijna niet weerstaan, ai... Wat ik nodig heb is denk ik een supergezond alternatief die mij door het hoge 'gezondheidsgehalte' datzelfde gelukzalige gevoel kan geven! Kom maar op Lifebar, red mij van mijn ongezonde leven!

ellen
Door

ellen

op 27 February 2014

Na 5 jaar een lange afstand relatie te hebben gehad is manlief nu EINDELIJK in Nederland. Nu wil ik deze Amerikaanse cowboy graag laten proeven dat gezond ook echt lekker kan zijn en je er super bij voelt! Liever een life+ dan een McDonald's klus :D

Lesley staples
Door

Lesley staples

op 27 February 2014

Hoewel ik heel gezond eet en goed eet voordat ik de deur uit ga vind ik het altijd verstandig om een gezonde reep (dus geen Evergreens of Sultana's) in mijn tas te hebben. Voor die momenten dat je net wat langer van huis bent en toch wat gezonds wilt eten. Dit is een uitstekende manier om weer een nieuwe gezonde reep te proberen.

malika
Door

malika

op 27 February 2014

Aanstaande maandag begin ik met een glutenvrij dieet in verband met hevige buikpijn. Ik zit dus nog echt in de begin fase en de onderzoeks fase van het glutenvrije leven! Deze repen zouden het begin zijn van mijn glutenvrije voorraadkast, dus ik zou ze heel graag winnen!!

Danielle d o
Door

Danielle d o

op 27 February 2014

Ik hou van mijn lichaam En ga er iedere dag 100% tegenaan Smooties, superfoods en speltbrood De keuze in verantwoord eten is reuze groot Maar soms heb ik trek en lekkere zin Dan kan er best zo'n verantwoorde snack in!!

Joke Schouten
Door

Joke Schouten

op 27 February 2014

Heel fijn om ook te gebruiken tijdens mijn detoxmaand in maart,omdat de repen lactose en glutenvrij zijn en 100% veganistisch. Hartelijk welkom dus.

Karen
Door

Karen

op 28 February 2014

Lijkt me handig voor na of voor het sporten. Ben na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden. lijkt me heerlijk:-)

Evelyn
Door

Evelyn

op 28 February 2014

Dit is pas het begin in mijn zoektocht naar gluten- en lactosevrije snacks. Ik ben heel benieuwd naar hoe deze voorverpakte snacks smaken en waar ik ze in België kan kopen.

Femke Broek
Door

Femke Broek

op 28 February 2014

Deze zou ik heel graag willen winnen, omdat ze niet alleen super lekker zijn, maar ik zo ook mijn Personal Training klanten kennis kan laten maken met goede verantwoorde tussendoortjes waarvoor ze niet zelf uren in de keuken hoeven te staan!

Trudy
Door

Trudy

op 1 March 2014

Sinds een paar maanden is bekend dat mijn man geen suiker in zijn voeding mag eten. Hij is een echte zoetekauw, maar is sterk omdat hij weet wat de gevolgen zijn van suiker eten. Al 32 jaar hebben wij op onze trouwdag een grote slagroomtaart met marsepein. A.s. Donderdag zijn we 33 jaar getrouwd en wordt die traditie verbroken. Het zou leuk zijn als hij die dag een reep kan kiezen bij de koffie!

Marina
Door

Marina

op 2 March 2014

Die repen lijken me heerlijk! Ik sport 5x per week en heb mijn voedingspatroon drastisch omgegooid. Ik zit veel lekkerder in mijn vel heb bijna geen last meer van mijn maag en darmen dus voor mij is dit de perfecte lifestyle. Deze repen zouden een mooie aanvulling zijn op mijn voedingspatroon, ik merk dat ik nu nog wel eens te weinig eet omdat ik qua tussendoortjes wat inspiratieloos ben. Deze repen lijken me echter een heerlijk tussendoortje of snack voor na het sporten!

peggy
Door

peggy

op 2 March 2014

ik ben net een praktijk voor voeding en gewicht gestart.. deze komen dus heel goed uit om klanten kennis te laten maken

Sandra Raino
Door

Sandra Raino

op 2 March 2014

mijn nichtje heeft glutenallergie, het aanbod van glutenvrije artikelen is niet zo heel groot, zou graag deze bars willen proberen met haar

jehanne
Door

jehanne

op 2 March 2014

voor mijn dochters op de middelbare school als lunch zou ik ze graag winnen! in de kantine is zoveel junkfood, en het is soms best lastig om betaalbare gezonde lunches mee te geven!

egni
Door

egni

op 2 March 2014

Met deze (h)eerlijke Lifebar+ repen op zak voed ik me ook in hectische tijden met gemak!

Carlijn van Baalen
Door

Carlijn van Baalen

op 2 March 2014

Ik zou deze repen HEEL GRAAR willen winnen, ik ben gevoelig vogluten, zuivel én suiker. Deze repen lijken mij echt de perfecte snack!

Nathalie mameli
Door

Nathalie mameli

op 2 March 2014

Lijkt me heeeeerlijk! Ook om te winnen:-p

Monique Van Dyck
Door

Monique Van Dyck

op 3 March 2014

Uiteraard wil ook ik graag die repen winnen... Een gezonde snack altijd welkom.

Suus
Door

Suus

op 3 March 2014

Ik doe mee aan deze winactie omdat mijn vriend vrachtwagenchauffeur is en het heel goed voor hem zou zijn om deze doos mee te nemen als tussendoortje onderweg tijdens zijn stressvolle werk. Hij verdiend het!

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 3 March 2014

Omdat ik na een heel zwaar jaar van de zorg van mijn zieke dochtertje wel een lifebar kan gebruiken als opkikker. Ik heb namelijk ontdekt dat voeding het verschil kan maken. Voor mijn dochtertje maakte het het verschil. Voeding kan inderdaad voor 'life' zorgen. Dus een lifebar spreekt me wel aan! En het is leuk als het ook lekker is en je er van genieten kan, van het leven!

Angeline g
Door

Angeline g

op 3 March 2014

Ik wil graag winnen. Niet voor mezelf maar voor mijn zoon. Hij is een middelbare scholier en ik merk dat telkens als ik iets ' anders' meegeef voor lunch dan zij klasgenoten, zij nieuwsgierig worden. Mijn zoon heeft al vaak zijn lunchtrommel gedeeld. Allen vinden ze dat hij lekkere dingen meekrijgt. Ze weten niet dat het allemaal suikervrij is,dat ik overal groente en fruit in verstop etc. Beetje bij beetje lukt het me om niet alleen mijn zoon maar ook zijn klasgenoten op andere voedingsgedachten te brengen. En aangezien de jeugd de toekomst heeft.....hoop ik met deze repen de kinderen nog meer te kunnen laten zien dat geZond snacken oke is. Gr Angeline

Patricia
Door

Patricia

op 3 March 2014

O dat lijkt me super zeg! Ik koop die repen normaal niet omdat ik ze te duur vind.. Misschien dat dit me toch over de streep trekt om de ongezondere tussendoortjes te laten staan en ook voor de makkelijke trek mijn lifestyle aan kan passen!!

Kristen
Door

Kristen

op 3 March 2014

Ik zou de Lifebar+ repen erg graag willen proberen omdat ze precies voldoen aan mijn nieuwe lifestyle, zoveel mogelijk suikervrij, puur natuur en zuivel en glutenvrij eten! En omdat ik heb ontdekt dat dit nog nauwelijks verkrijgbaar is voor mensen 'on the go' ben ik nu druk bezig mijn eigen ondernemersplan te schrijven voor een foodshop waarin in deze producten wil gaan verkopen voor gezondheidsbewuste mensen en mensen met allergien. Lijkt me fantastisch deze Lifebars ook te gaan verkopen als dit kan! Maar goed, ik ben nog aan het afstuderen en erg druk en loop dus wel tegen de hoge prijzen aan van deze lekkere kant-en-klaar repen.. Vandaar dat een pakketje heel goed uit zou komen om energie te verschaffen voor de ontwikkeling van de gezonde foodshop! :)

mariz
Door

mariz

op 3 March 2014

Als vegan wil ik natuurlijk alles eerst zelf proberen, en deze ken ik nog niet!!!

Vera
Door

Vera

op 3 March 2014

Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik al een hele tijd zo gezond mogelijk en zonder suiker eet en steeds meer nieuwe soorten repen en raw food uitprobeer en nog niet bekend ben met deze repen.Ben er erg benieuwd naar

Reactie plaatsen

Maak ook de Reis van je Hoofd naar je Hart 💞

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 

THRIVE II: This Is What It Takes