arrow_drop_up arrow_drop_down
6 april 2013 

Win een gevulde tas van natuurlijk cosmetica merk Cattier Paris

Je huid is het grootste orgaan van de mens en daar ga je natuurlijk geen producten opsmeren met synthetische ingrediënten die je lichaam niet eens herkent. Cattier-Paris weet dit. Het in 1968 opgerichte bio-cosmeticamerk heeft een heel breed assortiment aan natuurlijke biologische verzorgingsproducten. In Frankrijk is Cattier Paris al jarenlang een hit. En sinds kort is het natuurlijke cosmetica merk ook bij ons verkrijgbaar.

Als vaste bezoeker van Miss Natural Lifestyle weet je vast wel dat we hier op de redactie groot fan zijn van natuurlijk huidverzorgingsproduct Cattier Paris. Het merk is pas sinds het najaar van 2012 verkrijgbaar in Nederland en je bent het als het goed is toch al enkele keren tegen gekomen op jouw favoriete site over de natuurlijke levensstijl. Je zult dan ook niet verbaasd zijn dat dit prachtige merk partner is van de Miss Natural Awards 2013!

Eco-winnaar van de Beauty Astir Awards

In februari werden de winaars van de Beauty Astir Awards 2012 bekend gemaakt. Dit zijn de meest prestigieuze beautyprijzen, die jaarlijks worden uitgereikt door de Vereniging van Cosmeticajournalisten. Dit jaar werd voor het eerst ook de ‘Eco Award’ uitgereikt, aan de beste eco-verantwoorde beautyproduct van 2012. De Cattier Paris Collection sleepte deze award binnen. Hier hoefde de jury niet lang over nadenken, gezien Cattier Paris bewijst dat eco toegankelijk kan zijn en dat gebruik van biologisch geteelde ingrediënten geen hoog prijskaartje hoeft te betekenen.

Win een goed gevulde tas van Cattier Paris

Op 20 april 2013 krijg jij de kans om naar huis te gaan met een goed gevulde tas van Cattier Paris. Hierin vind je de volgende natuurlijke verzorgingsproducten:

  • Reinigende micellaire oplossing
  • Sheabutter
  • Palmarosa verzorgende douchegel
  • Diverse sachets van heerlijke verwen-producten, zoals: lavendel douchegel, sheabutter bodylotion, yoghurt shampoo en dagcrème

Wat moet je hiervoor doen? Helemaal niets! Nouja, wel aanwezig zijn bij de Miss Natural Awards 2013 natuurlijk. Iedereen die komt, maakt kans op geweldige prijzen, waaronder dit fijne pakket!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

 

PS Alle producten van Cattier-Paris zijn te vinden in de Miss Natural Shop!

 

 

Reactie plaatsen