Win een natuurlijke schoonheidsbehandeling bij Mooladhara

Het begon allemaal met natuurlijk eten. Maar toen ik merkte dat dit zo’n goed effect had op mijn lichamelijke en geestelijk gezondheid, ging ik verder kijken. Na de keukenkastjes was de badkamer aan de beurt voor een make-over. Voor mijn lichaamsverzorging en mijn make-up gebruik ik nu zoveel mogelijk natuurlijke producten. En gelukkig zijn er ook steeds meer schoonheidsspecialisten die de voordelen hiervan hebben ontdekt!

Zo mocht ik onlangs een heerlijke schoonheidsbehandeling ervaren bij Mooladhara, de praktijk van natuurlijke schoonheidsspecialist Annette Uijterlinde in Hendrik-Ido-Ambacht. Heerlijk! Ik kwam er helemaal ontspannen en ‘schoon’ vandaan. Zou jij dit ook eens willen meemaken? Dat komt mooi uit, want Miss Natural mag zo’n fijne behandeling weggeven!

Puur natuur ontspannen

Mooladhara

is de praktijk Annette Uijterlinde te Hendrik-Ido-Ambacht. De praktijk bevindt zich aan de achterkant van haar huis, waar een hele fijne ontspannende sfeer heerst. Annette is natuurlijk schoonheidsspecialiste en maakt bij haar behandelingen gebruik van de producten van Lakshmi. Deze zijn bio–ecologisch gecertificeerd en vinden hun oorsprong in de eeuwenoude en beproefde wijsheid van de Ayurveda. De producten zijn aardolie-vrij, niet getest op dieren en bereid zonder genetische manipulatie. 100% puur natuur!

Door een aantal vragen te beantwoorden (onder meer over je huid en je leefstijl) aan het begin van een behandeling stelt Annette vast welk type je bent volgens de Ayurveda. Aan de hand daarvan kiest ze de juiste producten uit voor de behandeling die daarop volgt. Andere belangrijke uitgangspunten van Mooladhara zijn:

  • ieder mens is uniek
  • uiterlijk en innerlijk zijn met elkaar verbonden
  • respect voor mens, dier en milieu

Mijn behandeling bij Mooladhra

De behandeling die ik kreeg van Annette heet ‘Beauty concept+‘. Deze begon met het doornemen van een vragenlijst om te kijken welk type ik zou zijn volgens de Ayurveda. Annette vertelde me dat ik overwegend ‘Pitta’ en daar werd dan ook mijn behandeling op afgesteld. Een behandeling met producten voor ‘het pitta type’ is gericht op ontspanning en het afvoeren van afvalstoffen.

Aan het begin van de behandeling werd ik gedemagnetiseerd door Annette, om alle negatieve energie af te voeren. Daarna ging ik op de behandelstoel, waar ik ook een voetenbad met aromatische badolie kreeg. Annette gaf me een hoofdmassage en hoofdhuidmassage. Daarna ging ze verder met een gezichtsbehandeling, die onder meer bestond uit een  oppervlaktereiniging met melk&lotion, wenkbrauwen epileren, een peeling en vervolgens een stoombad. Tijdens het stoombad kreeg ik bovendien een heerlijke voetmassage, waarbij een aantal drukpunten behandeld werden om mijn lichaam te stimuleren afvalstoffen af te voeren.

Na het stomen ging Annette verder met de gezichtsbehandeling en werden er wat onzuiverheden verwijderd. Deze werd vervolgd door een zeer fijne decolleté-, gezichts- en schoudermassage, waarbij ook de ‘marmapunten’ (deze zijn vergelijkbaar met de Chinese acupunctuurpunten: ieder marmapunt heeft een verbinding met een bepaald orgaan of (energetische) lichaamsfunctie, red.) in het gezicht behandeld werden. Dit was zo ontspannend dat ik moest uitkijken dat ik niet in slaap viel!

Hierna kreeg ik nog een lekker gezichtsmasker, en tijdens het intrekken van het masker werden mijn armen en handen gemasseerd. Nadat het masker eraf was, kreeg ik ten slotte een crème aangebracht.

Als afsluiter van de behandeling werd mijn aura schoongemaakt, met het doel resterende ‘energetische rommel’ te verwijderen en me te helpen om goed te aarden. Hier kwam ik helemaal van bij, heel handig wanneer je na een 2 uur durende behandeling nog naar huis moet rijden! Ook werd mij aangeraden veel water te blijven drinken, om het afvoeren van de afvalstoffen te bevorderen.

Win een natuurlijke schoonheidsbehandeling bij Mooladhara

Wil jij ook zo’n heerlijke behandeling ervaren, geheel afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid en huidtype? Dat kan! Miss Natural mag een twee uur durende wellness behandeling van Mooladhara weggeven aan haar leden! Hoe maak je kans? Geef in een reactie onder dit artikel aan waarom jij een natuurlijke schoonheidsbehandeling hebt verdiend en wie weet lig jij straks wel geheel ontspannen op de behandelstoel van Mooladhara!

Let wel op:  zorg ervoor dat bij  jouw ledenprofiel   je adresgegevens staan vermeld , zodat je de prijs toegestuurd kan krijgen als je een van de winnaars bent. Deze gegevens zijn niet zichtbaar voor iedereen.

Korting voor Miss Natural leden

Niet gewonnen, of kun je niet wachten tot de winactie voorbij is? Speciaal voor Miss Natural leden geeft Mooladhara korting! Voor de twee uur durende wellness behandeling zoals hierboven beschreven betaal je normaal gesproken €80,- . Miss Natural leden betalen nu slechts €60,-! Neem hiervoor contact op met Annette Uijterlinde van Mooladhara en geef aan dat je gebruik wilt maken van de Miss Natural leden korting. Deze korting is geldig tot 1 juli 2014.

Waarom heb jij een natuurlijke schoonheidsbehandeling verdiend?

 

De winnaar is geworden:

Nine.  Gefeliciteerd, j ij mag gaan genieten van een heerlijke twee uur durende wellness behandeling van Mooladhara!