arrow_drop_up arrow_drop_down
18 oktober 2013 

Win een set natuurlijke huidverzorging bestsellers van L'Occitane!

Voor de Natural Beauty Week mocht ik een set producten testen van het Franse merk L’Occitane. Mijn eerste kennismaking met de producten van L’Occitane was eigenlijk pas deze zomer toen ik met een vriendin van mij was shoppen in Antwerpen. Zij was al veel langer bekend met merk en gebruikte ze al. Ik had de producten al enkele keren op het vliegveld in de Tax Free shop gezien, maar nog niet eerder gekocht.

Voor mijn surfvakantie leek het mij wel handig om een aantal mini’s te hebben en zo ook direct kennis te maken verschillende natuurlijke huidverzorgingsproducten. Ik kocht een shampoo en conditioner met essentiële oliën voor droog en beschadigd haar, een shea butter lip balm stick, almond handcrème, douchegel en bodylotion met citrus. Allemaal in klein formaat en dus super handig voor de vakantie. 

Rondsnuffelen in Antwerpen bij L’Occitane

In Antwerpen zit de winkel van L’Occitane in winkelstraat de Meir 80. Echt zo’n winkel waar je gerust een half uur kunt rondsnuffelen. Alle producten zijn mooi verpakt en het assortiment is erg uitgebreid.

L’Occitane is begonnen in 1976 als een bedrijf dat slechts essentiële oliën produceerde is nu ook expert geworden op het gebied van huidverzorging, parfums, bad -en body producten, make-up, herenproducten, haarverzorging, zeep, en een opmerkelijk uitgebreide huisparfum collectie.

L’Occitane creëert producten door eerst naar de natuur te kijken, het verkennen van de beginselen van de fytotherapie (behandeling door middel van planten) en aromatherapie(behandeling door middel van geuren) toe te passen.

Mooie, natuurlijke en eerlijke producten

Alle producten en boutiques van L’Occitane weerspiegelen kernwaarden van authenticiteit, zintuiglijk plezier en respect voor mensen en de planeet. Integraal onderdeel van de filosofie zijn de ware verhalen van Olivier Baussan achter de producten van L’Occitane. Verrijkt met eeuwenoude Provençaalse traditie vertegenwoordigt L’Occitane het erfgoed van deze eenvoudige, maar levendige regio en behoudt de cultuur van de mensen die er wonen.

Bekijk alle heerlijke producten >>>

Sociaal verantwoordelijk

L’Occitane’s inzet voor een sociale bijdrage komt tot uiting in de foundation. De L’Occitane stichting is opgericht in 2006 met drie hoofddoelen:

• Ondersteuning aan mensen met een visuele beperking.
• Het behoud van de natuur.
• Financiële onafhankelijkheid van vrouwen in ontwikkelingslanden.

Natuurlijke anti Ageing

In 2011 ontvangt De Immortelle Divine Crème de prijs voor “Beste Mirakelcrème” na een reeks testen uitgevoerd door de Anti-veroudering Schoonheidsbijbel (Anti Ageing Beauty Bible).

L’Occitane telt momenteel 2.000 winkels over de hele wereld en een ook een mooie webshop!

Win een Beauty bag met L’Occitane mini’s

Speciaal voor de Natural Beauty Week mogen wij 5 x een gevulde beauty bag (super leuk gebreid toilettasje) met daarin de volgende mini’s van L’Occitane natuurlijke huidverzorging bestsellers cadeau geven;

  1. Shea Butter Hand Cream – elke 3 seconde wordt er 1 verkocht wereldwijd!
  2. Aromachologie Repairing Shampoo – met 5 essentiële oliën voor droog en beschadigd haar
  3. Almond Shower Oil – laat een satijnzacht laagje achter op je huid
  4. Paeonia Eau de Toilette – heerlijke frisse geur van pioenrozen
  5. Immortelle Precious Cream – een geweldige dagcrème die fijne lijntjes tegen gaat

Zo maak je kans op deze bestsellers!

Doe thuis een badkamer detox en vertel mij in een reactie welke producten je thuis hebt staan die niet Miss Natural proof zijn en je wilt vervangen door deze set van L’Occitane.

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Gebruik jij producten van L’Occitane?

Handtekening-Miss-Natural

De 5 winnaars zijn geworden:

Joyce H., Tessa, Elize, Myrthe en Sanne.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen de beautybag van L’ Occitane thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Cecile

Door

Cecile

op 18 October 2013

Wat een gave winactie! Ben erg benieuwd naar L'Occitane. Ik heb echt het idee dat de producten heerlijk zijn en vooral lekker ruiken. Even kijken, mijn badkamer is al redelijk Miss Natural-proof.. Maar ik zou deze set graag vervangen voor een product van Paula's Choice. Dit product is effectief maar ik weet zeker dat de producten van L'Occitane veel lekkerder ruiken (en zo mijn badkamer ook ;))

Michelle de Heer

Door

Michelle de Heer

op 18 October 2013

De inhoud van mijn badkamer is aardig "Miss Natural proof", behalve mijn eau de toilette. Ik zou dus graag een kansje wagen en eens een verantwoorde eau de toilette proberen. Lijkt me een heerlijke geur!

Chantal

Door

Chantal

op 18 October 2013

Ook hier een badkamer vol gif! Maar kan me er tot op heden nog niet toe zetten om alles zomaar weg te gooien, als ik alles bij elkaar optel staat er voor een leuk bedrag aan producten! Dus wie weet kan dit setje mini's me overtuigen, het is natuurlijk heel handig om eerst wat dingen te proberen, voordat ik alles zomaar aanschaf! Wat voedsel betreft ben ik al redelijk gezond bezig, maar wat heeft het eigenlijk voor zin als ik me via een andere weg alsnog vol stop met gifstoffen? Dus ik zou erg blij zijn met zo'n setje mini's! Vooral naar de shampoo en eau de toilette ben ik héél benieuwd!

esther

Door

esther

op 18 October 2013

mijn make up en verzorgingsspul voorraad kan wel eens een goede opruim beurt gebruiken. Ik heb zelfs nog make-up van 8 jaar geleden in de kast liggen. Heb nu van alles weggegooid, maar vind het best een beetje leeg zo. Dus het setje kan de lege plekken op de planken goed opvullen. Bijkomend voordeel is dat ik deze producten eens kan uitproberen. Een aantal producten heb ik nog staan. Ik vind het best lastig om te bepalen wat wel/niet goed voor je is.

Liesbeth

Door

Liesbeth

op 18 October 2013

Wat ik denk goed te doen is de gezichtsverzorging van De Tuinen en een deo zonder aludinges. Wat vast voor detox in aanmerking komt zijn: Andrelon shampoo, Sanex doucheschuim (?), oog make-up remover van Chanel en mijn collectie parfum :-( Help!

Sanne

Door

Sanne

op 18 October 2013

Had er voordat deze week begon helemaal niet zo bij stil gestaan dat er zoveel rommel zat in mijn verzorgingsproducten! Wat ik gebruik is zeker niet missn natural proof en ben dan ook erg benieuwd hoe ik me wel op een zo natuurlijk mogelijke manier kan verzorgen ! Ik gebruik Rituals of Lóreal Elvive Shampoo en douchegel, Vichy Dag- en Nachtcreme, Dove bodylotion, Odorex Dry en make-up van Lóreal en Maybeline ! Kortom: helemaal niet miss natural proof! Werk aan de winkel! Een kennismaking met mooie producten die wel miss natural proof zijn, is dus zeer welkom !!!

Sanne

Door

Sanne

op 18 October 2013

Had er voordat deze week begon helemaal niet zo bij stil gestaan dat er zoveel rommel zat in mijn verzorgingsproducten! Wat ik gebruik is zeker niet miss natural proof en ben dan ook erg benieuwd hoe ik me wel op een zo natuurlijk mogelijke manier kan verzorgen ! Ik gebruik Rituals of Lóreal Elvive Shampoo en douchegel, Vichy Dag- en Nachtcreme, Dove bodylotion, Odorex Dry en make-up van Lóreal en Maybeline ! Kortom: helemaal niet miss natural proof! Werk aan de winkel! Een kennismaking met mooie producten die wel miss natural proof zijn, is dus zeer welkom !!!

Els

Door

Els

op 18 October 2013

Ik heb helaas ook moeten vaststellen dat bijna alle producten die ik gebruikte niet zo Miss Natural proof zijn. Wat ik ondertussen wel al heb veranderd, zijn mijn dagcrème (Dr. Hauschka) en handcrème (Weleda). Voor mijn shampoo (Pantene), zeep (Palmolive), douchegel (Dove), ... moet ik nog een alternatief vinden. Hopelijk ontvang ik dit leuke setje en moet ik niet verder zoeken:)

sophie Bakkenesq

Door

sophie Bakkenesq

op 18 October 2013

wat een top actie. ik had er nooit bij stil gestaan en heb eerst onze voeding meukvrij gemaakt en wil nu naar de verzorgingsproducten gaan kijken. Maar die switch kost veel geld en energie dus dit zou een super opstapje zijn naar een gezonder leven :)

Anne

Door

Anne

op 18 October 2013

Mijn badkamer is totaal niet Miss Natural Proof, Dove, Andrelon, Nivea te veel om op te noemen. Dit pakketje zou me ontzettend helpen om een begin te maken om me Miss Natural Proof te gaan verzorgen :-) Erg leuke actie!

Ilse

Door

Ilse

op 18 October 2013

Hier wel wat al opgeruimd en vervangen. Shampoo en zeep zijn vervangen door olijfoliezeep. Als handcreme en bodylotion gebruik ik gedeeltelijk kokosolie, maar dat is niet altijd handig dus de chemische bodylotion wordt opgebruikt en hopelijk heb ik hiervoor snel een ander prettig product. De dag en nachtcremetjes van de Tuinen zijn weggegooid, maar net zoals bij de bodylotion nog geen fijne vervangers gevonden. Ik ben druk zoekende naar goede en prettige producten en sta dus zeer zeker open om de producten van L'Occitane uit te proberen..... en wel dubbel zo leuk als het via een winactie op mijn pad komt!!

Ilse

Door

Ilse

op 18 October 2013

Hier shampoo en douchegel vervangen door olijfoliezeep. Dag en nachtcreme van de Tuinen zijn al weggegooid, maar nog niets nieuws gekocht. Als bodylotion en handcreme gebruik ik soms kokosolie, maar ik heb nog niet echt een goede vervanger kunnen vinden. Ik vind heel veel te heftig ruiken. Geschenkverpakking van Rituals staat klaar om mee te geven voor het goede doel. Dus schoon schip maken lukt goed. Alleen nu nog goede vervangers vinden. Ik ben dus heel benieuwd of de producten van LÓccitane aan mijn wensen voldoen en wat is er nu leuker om dit te ontdekken via een winactie!

Petra

Door

Petra

op 18 October 2013

Tja uuuuuh, nee ik kom ook niet door de badkamertest naturalproof heen, helaas. Deze week wel een zeeeeer duidelijk beeld gekregen van al die rommel die er in de badkamer staat. Deo heb ik ondertussen vervangen, want die was oppie. Dus de start is er:-), nu de rest nog. Dus een probeersetje met mini's van L'Occitane is zeeeeeer welkom!

Karin

Door

Karin

op 18 October 2013

Eerlijk? Ik was me er niet van bewust dat cosmetica zó vol met rommel zat. Mijn badkamer is dus ook absuluut niet MissNaturalproof... Alles zou hier dus ingeruild/vervangen moeten worden. Ik ga me er maar eens wat meer in verdiepen. :-)

Nettie

Door

Nettie

op 19 October 2013

Na een aantal weken stofhappen, is gisteren mijn nieuwe badkamer opgeleverd. Alles moest er uit - goed moment om voorraad te checken èn om op te ruimen. Pas geleden parabenenvrije dagcrème en reiniger gekocht van de Hema: het voldoet, maar ik ben er niet optimaal tevreden over. Zou graag in mijn mooie nieuwe badkamer alleen Miss Naturalproof producten willen hebben. Wat me vooral heel erg aanspreekt in het merk L'Occitane is dat ze bijdragen aan de financiële onafhankelijkheid van vrouwen in ontwikkelingslanden: alleen al daarom zou ik hun producten willen kopen! De mini's zijn een mooie manier om kennis te maken, want het is toch wel een zoektocht naar goede producten die ook nog eens goed bevallen - wat voor de één geweldig werkt, is voor de ander misschien helemaal niets. En grote verpakkingen weggooien omdat het product niet bevalt is ook zonde.

mafbo

Door

mafbo

op 19 October 2013

Ik heb ook heel wat staan wat misschien niet zo goed is. Daarom zou ik wel graag deze producten willen testen, met al de natuurlijke bestanddelen.

Anita H.

Door

Anita H.

op 20 October 2013

Dat er ook puur natuur eau de toilettes c.q. parfums bestaan, daar had ik nog nooit bij stilgestaan. Daar zit ik dus fout met mijn Casmir van Chopard (maak ik gooi 'm niet weg). Ik gebruik ook een serum van Estee Lauder en ik heb ook niet het idee dat er iets verantwoords te vinden is met dezelfde werking. Maar als je het hebt over shampoo, dagcreme, bodymilk en dergelijke, dan ben ik toch wel al goed bezig hoor.

natasja

Door

natasja

op 20 October 2013

ik ben al wel een tijdje bezig met mijn huis te "detoxen" waaronder ook de badkamer. Voor mezelf lukt dit redelijk, maar de kinderen vinden die lekkere luchtjes van zeep en shampoo geweldig, hier heb ik nog geen vervanging voor gevonden gezien er voor mij alleen maar een pot kokosolie staat en een zeepje van kokos e.d. Nu ik zie dat er zoveel lekkere geurende producten zijn wil ik toch een gokje wagen. Om mezelf ook dat pleziertje in de badkamer weer te gunnen met geurtjes en om onze tiener te laten zien dat het ook op een natuurlijke manier kan..

Inez

Door

Inez

op 20 October 2013

Mijn detox lijstje ; Garnier dagcremé, Johnson babyolie, Schwarzkopf anti pluis crème en de zwitsal bodylotion. Eigenlijk spullen die ik inmiddels niet meer gebruik. Opgeruimd staat netjes! Alleen mijn parfum collectie ga ik niet detoxen helaas. Ben nog niet beken d met L'Occitane. Ben benieuwd!

Jorine Dams

Door

Jorine Dams

op 21 October 2013

in mijn badkamer is niets Miss Natural proof, dus zo'n setje van L'Occitane is van harte welkom

Rianne

Door

Rianne

op 21 October 2013

De natuurlijkeshampoo die ik nu gebruik maakt mijn kroeshaar van mijn mooie lokken, het natuurlijke serum maakt het te vet. Ik ben bijna geneigd om terug te grijpen naar de chemische flessen of is er een andere oplossing. Ik wil de producten van L'Occitane graag proberen!

Lindy

Door

Lindy

op 21 October 2013

Er moet nog veel gebeuren hier in huis voordat alles volledig 'natural' is, zoals ik dat uiteindelijk wel wil. Zo een pakketje ontvang ik met open armen:)!

Fleur

Door

Fleur

op 21 October 2013

Ik ben helemaal gek op natuurlijke producten. Maar om mijn huid ook natuurlijk mooi te maken heb ik nooit over gedacht. Ik zou echt dolblij zijn om dit pakket te winnen! Ik kan het zeker gebruiken. Dan kan ik eindelijk van die rommel af!

Evelyne

Door

Evelyne

op 21 October 2013

Ik ben al een aantal jaar heel bewust bezig met wat ik in mijn lijf stop (voeding dus). En vanzelf kom je dan inderdaad ook uit bij informatie over verzorgingsproducten én wat een enorme hoeveelheid troep daar af en toe in wordt gestopt! Sinds ongeveer een jaar probeer ik zoveel mogelijk natuurlijke(re) producten te gebruiken en dat bevalt me prima. Nadeel is wel dat ik een redelijk gevoelige huid heb die niet op alle producten even goed reageert. Omdat deze producten vaak ook een stukje duurder zijn, durf ik het soms daarom niet zo goed aan ze te kopen om te proberen (wordt een wat duurdere hobby dan wanneer het om gewone drogisterijproducten gaat) Lijkt me super om op deze manier kennis te maken met dit merk natuurlijke verzorging!

jolanda verbeek

Door

jolanda verbeek

op 21 October 2013

ik heb al regelmatig wat gelezen over dit merk maar heb er nog nooit wat van gekocht.Dus winnen zou wel leuk zijn. Het ziet er in ieder geval wel aantrekkelijk uit.

Van Dyck Monique

Door

Van Dyck Monique

op 21 October 2013

Ik ken de L'Occitane producten, maar heb ze nooit gebruikt. Vermits ze Miss Natural Proof zijn, wil ik mijn kans wel wagen om zo'n starterspakket te ontvangen. I cross my fingers!

Myrthe

Door

Myrthe

op 21 October 2013

Wauw, wat een ontzettend mooi merk is L'Occitane! Ik zou heeeeeeel graag willen uitproberen of hun producten net zo geweldig voelen en ruiken als ze eruit zien. Maar dat betekent dat er werk aan de winkel is! Mijn badkamer detoxen, goed, hier komt 'ie: (leuk nieuw werkwoord: ik detox mijn badkamer, jij detoxt jouw badkamer..) 1. Handcrèmes, bij mij een favoriet ook búiten de badkamer, maar ik ben bang dat mijn exemplaren van o.a. Nivea en zelfs Neutrogena (klinkt zo gezond) niet door de Miss Naturaltest komen. 2. Shampoo, in mijn badkamer staan nog mijn vroegere favo's John Frieda voor brunettes en Andrélon, maar helaas: het is SLS wat de klok slaat. 3. Shower oil/gel, ik heb een heerlijke cacaoversie van Kneipp. Je zou hem bijna willen opeten, maar er staat een rode waarschuwing op dat je dat toch echt niet moet doen! Waarom? Weer die SLS. Niet opeten, maar ik zou m dus eigenlijk ook niet moeten opsmeren.. 4. Eau de Toilette, nu ik op jouw poster bij de detox heb gezien dat in parfum gemiddeld 250 chemicalien zitten, voelt het toch anders als ik mijn Hugo Boss-luchtje opspuit. Ben heel benieuwd naar natuurlijke alternatieven, ik wist niet dat die van parfum ook bestonden. 5. Dagcrème, ik dacht dat ik al een heel eind op weg was met mijn Diadermine High Tolerance, maar ook deze is niet helemaal Miss Naturalproof. Gelukkig is er ook goed nieuws, zo heb ik mijn make-upremover al vervangen door een reisflaconnetje olijfolie. Wattenschijfje nat maken, paar druppels olijfolie - werkt als een trein! Maar een beetje hulp voor de overige producten zou zeer welkom zijn ;)

Anny

Door

Anny

op 21 October 2013

Ik ken het merk en de producten niet, dus wil ze heel graag uit proberen. Ik hoop dat ik de kans daarvoor ga krijgen.

Elize

Door

Elize

op 21 October 2013

Alles gelijk weggegooid na ik dit gelezen heb! - Sanex 0% deo, is wel zonder alluminium maar zit nog genoeg andere troep in! - Dove, toppunt van meuk want het droogt je huid zooo uit. - Nivea shampoo en creme spoeling - Creme van Garnier - Gezichtsreiniging van Garnier kortom ik kan wel wat natuurlijke huidverzorging gebruiken, zou zo graag met een Miss Natural look willen rondlopen deze winter!!

Tjitske

Door

Tjitske

op 21 October 2013

Shampoo en douchegel van Sanex 0 % zero.. nog lang niet proof dus.. Deodorant van t zelfde. Handcreme staat bol van de parabenen, dus die gebruik ik al niet meer, maar nu wel weer erg droge handen en geen alternatief. Om van geurtjes maar niet te spreken.. Kortom hoog tijd om hier verandering in te brengen! (zeker bij bijnieruitputting een must, want het is extra stress voor m'n lijf)

Valentine

Door

Valentine

op 21 October 2013

L'Occitane heeft zeker prettige produkten, helaas bevatten ze (nog, ze werken eraan) bijna allemaal parabenen en sulfaten. Valt me tegen van Miss Natural!

Gerda

Door

Gerda

op 5 November 2013

is dat waar Miss Natural wat Valentine hier zegt over de producten van LÓccitane?? zou ik wel antwoord op willen hebben.

Gerda

Door

Gerda

op 22 October 2013

Heb weleens van dit merk gehoord, mar nog nooit iets van geprobeerd. Hoewel het wel goed zal wezen voor mijn huid en haar, juist omdat ik heel droge huid heb en en zeker ook droge handen.. en over mijn haar nog maar te zwijgen...Heb eigenlijk niet veel badkamer producten staan, en ik smeer dagcreme van Biodermal...weet totaal niet of dat goed is..ik gebruik meestal producten zonder merk naam. Heb trouwens ook een product van Lush maar dat is voor mijn voeten, want die hebben dat zeker nodig. Zou eigenlijk wel willen weten of dit merk L'Occitane goed voor mijn huid en haar is en hoop dat ik het mag gaan testen. Zal voor mijn gezicht en haar alleen maar ten goede zijn, van wat ik nou er op smeer.

Gerda

Door

Gerda

op 25 October 2013

heb nu ook Lush gekocht voor mijn haar en lijkt me dat Lush ook goede producten heeft.

Ingrid

Door

Ingrid

op 22 October 2013

Oh oh dat is confronterend. Deo is van the body shop, shampoo van Plantur, douchezeep is van Neutral, gezichtscreme van Yves Rocher, parfum is van Chanel (flesje is al een jaar of vijf oud), handcreme is van Nivea. Ik ben bang dat ik het niet al te goed doe en dat ik me nodig eens moet verdiepen in L'Occitane.

Marielle

Door

Marielle

op 23 October 2013

Ik heb met name spullen van de Body Shop en Rituals in mijn badkamer staan. Het meeste is niet geheel puur. Met mijn voeding ben ik nu op de goede weg, nu nog met mijn huidverzorging.

Debora

Door

Debora

op 23 October 2013

Lijkt me heerlijk om mijn pas begonnen 'schone' leven, een mooie stap in de goede richting te geven!

Danny

Door

Danny

op 24 October 2013

Mijn shampoo van Dove, mijn handcreme van Nivea, mijn douchegel van Fa, mijn eau de toilette van Hugo Boss en mijn dagcreme van L'Oreal zijn allemaal niet Miss Natural Proof en gaan dus allemaal de prullenbak in. Dit pakket van L'Occitane lijkt mij heerlijk en is een goede vervanging van bovenstaande.

Tessa

Door

Tessa

op 27 October 2013

Mijn handcreme en shampoo zijn van Dove, mijn douchegel van Fa, mijn eau de toilette van Chanel en mijn dagcreme van Nivea allemaal niet Miss Natural proof. Dus een goede vervanging is zeker noodzakelijk en dat gaat met L'Occitane zeker lukken.

Kim

Door

Kim

op 30 October 2013

Mijn badkamer is nog lang niet missnatural-proof.. met een shampoo van Syoss, scheergel van AH, douchegel van Kneipp en een scrubje van Kruidvat is ie nog niet zo vriendelijk voor mijn buitenkant! Daarom zou ik graag kennismaken met L'Occitane. Kende het merk van naam maar heb er nog nooit iets gekocht, wist niet dat het gemaakt wordt van natuurlijke ingredienten! Dus laat maar komen naar dit Eindhovense badkamertje!

Gerda

Door

Gerda

op 21 November 2013

Gefeliciteerd prijswinnaars met deze mooie producten! Helaas jammer..niet gewonnen en vooral voor mijn huid die al jaren zwaar te lijden heeft gehad...maar hoop dat ik beetje op de goede weg ben nu ik dit allemaal weet en waar ik op moet letten!

Reactie plaatsen