10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Win een studie t.w.v. €1.500 van Sonnevelt Opleidingen
06 april 2014 
2 min. leestijd

Win een studie t.w.v. €1.500 van Sonnevelt Opleidingen

Altijd al een nieuwe opleiding willen doen op het gebied van gezondheid, voeding, psychologie of massage? Dit is je kans! Ten minste… als je je hebt opgegeven voor de Miss Natural Awards 2014. De winnaar mag namelijk een opleiding naar keuze volgen bij Sonnevelt Opleidingen, t.w.v. maar liefst €1500,-.

Met een van de vele beroepsopleidingen van Sonnevelt kun je bewust groeien en een bijdrage leveren aan jouw gezonde levensstijl én die van anderen. Een unieke kans dus! Stem op jouw favoriete Miss Natural 2014 en zorg dat zij (of hij) deze mooie prijs in de wacht sleept!

Over Sonnevelt Opleidingen

Albert Sonnevelt combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk integrale psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt Opleidingen, academie voor gezonde levensstijl. Inmiddels is Sonnevelt Opleidingen met 19 beroepsopleidingen, zo’n 1.500 cursisten per jaar en meer dan 50 docenten in Nederland marktleider binnen dit vakgebied. Albert publiceert regelmatig magazines als Happinez, Ode en gezondNU.

Miss Natural Awards 2014

Op 19 april 2014 vindt de uitreiking van de Miss Natural Awards 2014 plaats op De Landgoederij te Bunnik. Dit is de derde keer dat dit evenement zal worden georganiseerd  en het belooft weer een fantastische dag te worden!

Je kunt aan het evenement deelnemen als bezoeker en genieten van leuke en interessante lezingen, van onder andere Ard Pisa, Suzanne Poot, Juglen Zwaan en Michèle Bevoort. Daarbij maak je als bezoeker kans op mooie prijzen en zul je genieten van een heerlijke natuurlijke lunch in het bijzijn van andere Miss Naturals.

Stem op jouw favoriete Miss Natural 2014

Wie is jouw favoriete Miss Natural? Tot 31 maart 2014 kon men zich opgeven als Miss Natural 2014. Deelname is nu gesloten en de ‘strijd’ om de titel Miss Natural 2014 is nu van start, met 19 Miss Naturals en ook dit jaar weer een Mister Natural!

Wie inspireert jou, geeft volgens jou precies het juiste voorbeeld, is een motivatie voor anderen? Dat is jouw favoriete Miss Natural (of Mister Natural!). Breng je stem uit op de stempagina en zorg dat jouw favoriet 1 van de 10 finalisten wordt op 19 april te Bunnik. Zij gaan die dag de strijd aan voor de titel ‘Miss Natural 2014’ en maken daarmee onder andere kans op een studie naar keuze van Sonnevelt Opleidingen, t.w.v. €15.00,-.

opleiding natuurvoedingsadviseur

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Christel
Door

Christel

op 07 Mar 2013

Die prijs zou ik heel graag winnen maar helaas...redactieleden mogen niet deelnemen! Nu maar hopen dat een andere zeer gemotiveerde Miss Natural deze prijs wint!

Mayke
Door

Mayke

op 08 Mar 2013

DIE PRIJS is echt TE GEK!!! :) Zou voor mij een mooi opstapje zijn om mijn hart te volgen :) Programma super leuk, mensen die komen nog leuker, het word vast en zeker een TOPdag :)

Alessandra
Door

Alessandra

op 10 Mar 2013

Inderdaad geweldige prijzen! Ook ik ga voor de opleiding om mijn dromen te verwezenlijken. Maar het meedoen is al te leuk en heb heel veel zin in een inspirerende middag met andere healthy friends. Ik hoop weer veel te leren, dat gaat wel goed komen aan de gastsprekers te zien :-) Alle medekandidaten voor de titel van Miss Natural 2013 wens ik veel succes en tot ziens op 20 april!!! Lieve groet, Alessandra

Mayke
Door

Mayke

op 10 Mar 2013

Dank je Alessandra, ook jij heel veel succes en tot 20 april, leuk je te ontmoeten dan :) -xoxo-

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.