datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win een suikervrij boodschappenpakket van Bewust Winkelen
18 april 2013 
1 min. leestijd

Win een suikervrij boodschappenpakket van Bewust Winkelen

Bij Miss Natural eten we zo natuurlijk en biologisch mogelijk, maar ook graag suikervrij. Iets anders wat we graag doen is onze leden verrassen met leuke cadeaus. Zoals je de afgelopen weken hebt kunnen lezen gaan we dat volop doen tijdens de Miss Natural Awards die 20 april 2013 plaatsvinden, samen met onze partners. Ook de site Bewust Winkelen is partner en van hen mogen we op deze dag 10 suikervrije boodschappenpakketten weggeven. Zorg dus dat je erbij bent!

Bewust Winkelen

BewustWinkelen.nl een unieke consumenten-bestel-site voor drogisterij- en reformproducten. In samenwerking met drogisten en reformhuizen biedt deze webshop gemak en comfort. Je kunt op elk gewenst moment van de dag beschikken over een aanvullende service van meer dan 50.000 artikelen. En de bestelde producten kun je bij je eigen drogist of reformhuis ophalen én betalen. En niet te vergeten: tegen dezelfde prijs als in de winkel.

 

Bewust Winkelen bij de Miss Natural Awards

Op zaterdag 20 april vindt op Landgoed Drakenburg te Baarn een uniek evenement plaats: de Miss Natural Awards 2013. Tijdens deze dag kun je onder meer genieten van lekker natuurlijk eten en drinken, kennis maken met bijzondere merken en interessante lezingen van Richard de Leth, Geiske de Ruig, Yvonne van Stigt en Albert Sonnevelt. En natuurlijk wordt Miss Natural 2013 deze dag bekend gemaakt.
Bovendien maak je als bezoeker oneindig veel kans op mooie prijzen, waaronder een lekker suikervrij/biologisch boodschappenpakket van Bewust Winkelen, met onder andere chia zaad en eko amandelmeel van Terrasana, Ekoland quinoa, Lovechock Mulberry/vanilla en kokosolie van Omega & More.

Deze en vele andere prijzen worden verloot onder alle bezoekers van de Miss Natural Awards 2013. Zorg dus dat je erbij bent op 20 april op Landgoed Drakenburg te Baarn!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine