10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Win een suikervrij boodschappenpakket van Bewust Winkelen
18 april 2013 
1 min. leestijd

Win een suikervrij boodschappenpakket van Bewust Winkelen

Bij Miss Natural eten we zo natuurlijk en biologisch mogelijk, maar ook graag suikervrij. Iets anders wat we graag doen is onze leden verrassen met leuke cadeaus. Zoals je de afgelopen weken hebt kunnen lezen gaan we dat volop doen tijdens de Miss Natural Awards die 20 april 2013 plaatsvinden, samen met onze partners. Ook de site Bewust Winkelen is partner en van hen mogen we op deze dag 10 suikervrije boodschappenpakketten weggeven. Zorg dus dat je erbij bent!

Bewust Winkelen

BewustWinkelen.nl een unieke consumenten-bestel-site voor drogisterij- en reformproducten. In samenwerking met drogisten en reformhuizen biedt deze webshop gemak en comfort. Je kunt op elk gewenst moment van de dag beschikken over een aanvullende service van meer dan 50.000 artikelen. En de bestelde producten kun je bij je eigen drogist of reformhuis ophalen én betalen. En niet te vergeten: tegen dezelfde prijs als in de winkel.

 

Bewust Winkelen bij de Miss Natural Awards

Op zaterdag 20 april vindt op Landgoed Drakenburg te Baarn een uniek evenement plaats: de Miss Natural Awards 2013. Tijdens deze dag kun je onder meer genieten van lekker natuurlijk eten en drinken, kennis maken met bijzondere merken en interessante lezingen van Richard de Leth, Geiske de Ruig, Yvonne van Stigt en Albert Sonnevelt. En natuurlijk wordt Miss Natural 2013 deze dag bekend gemaakt.
Bovendien maak je als bezoeker oneindig veel kans op mooie prijzen, waaronder een lekker suikervrij/biologisch boodschappenpakket van Bewust Winkelen, met onder andere chia zaad en eko amandelmeel van Terrasana, Ekoland quinoa, Lovechock Mulberry/vanilla en kokosolie van Omega & More.

Deze en vele andere prijzen worden verloot onder alle bezoekers van de Miss Natural Awards 2013. Zorg dus dat je erbij bent op 20 april op Landgoed Drakenburg te Baarn!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2013?

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.