Win een Superfoodbox van Sports Nuts!

Sports Nuts is een webwinkel met gezonde en  natuurlijke voeding voor sporters  en iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je kunt er onder andere terecht voor noten, zuidvruchten, zaden, pitten en superfoods. Een feestje dus, voor Miss Naturals!

Sinds kort heeft Sports Nuts ook een aantal giftboxes in het assortiment, waarmee je een ander of jezelf kunt verwennen. Elk pakket bevat weer andere ingrediënten en heeft andere doeleinden. En Miss Natural mag tijdens deze SuperFood Week de Superfoodbox van Sports Nuts weggeven!

Superfoods bij Sports Nuts

Sports Nuts heeft een bijzonder goede biologische kwaliteit superfood producten in het assortiment. “Omdat wij door ons familiebedrijf al bijna 40 jaar actief zijn in de noten en zuidvruchten branche en wij dit hebben verder uitgebouwd door middel van onze webshops en het leveren en extra ondersteunen van winkeliers, personal trainers, etc. kunnen wij nu ook voor een goede en voordeligere prijs biologische superfoods verkopen”, laat Hania van Sports Nuts weten. “Dit komt omdat we grootschalig kunnen inkopen en een goed netwerk van leveranciers hebben. Hier profiteren onze klanten ook van. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen dat onze kwaliteit superfoods het best geprijsd zijn van allemaal.” En dat is belangrijk vindt Sports Nuts, want superfoods en andere natuurlijke voeding moet meer toegankelijk zijn voor iedereen, zodat het een onderdeel kan zijn van de dagelijkse voeding.

Op de website van Sports Nuts staat het gehele assortiment en er staan bovendien heerlijke recepten op, en interessante blogs met informatie over alle gezonde producten die ook bij Sports Nuts te koop zijn.

Maak kans op een Superfoodbox van Sports Nuts!

Nieuw bij Sports Nuts zijn de gezonde boxen: leuk om te geven of om jezelf te verwennen. Of om te winnen! Want Miss Natural mag maar liefst 5 boxen t.w.v. €39,95 weggeven!

De Superfood box bevat de volgende producten:

  • Superfood mix
  • Superfood muesli
  • Superfruit mix
  • Notenmelange
  • Goji bessen
  • Hennepzaad
  • Quinoa zaden
  • Chia zaad

Wil jij kans maken op deze heerlijke Superfoodbox van Sports Nuts? Geef dan in een reactie onder dit artikel antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw ideale superfoodmix? Laat weten wat jouw favoriete zelf samengestelde en meest gezonde superfoodmix is en win de Superfood box. Uit alle reacties worden 5 winnaars gekozen. Je kunt kans maken tot 8 maart 2014.

Bestel met korting bij Sports Nuts

Wil je meteen al proeven van de heerlijke producten van Sports Nuts? Deze week krijgen Miss Natural leden 5% korting op hun bestelling! Gebruik hiervoor de kortingscode: ‘missnaturalvoordeel02’. Deze is geldig tot 8 maart 2014.

Wist je dat je bij elke bestelling boven de €40,- ook geen verzendkosten hoeft te betalen bij Sports Nuts? En woon je in Zuid-Holland, dan kun je bovendien gebruik maken van 1 van de afhaalpunten. Dit gebeurt in samenwerking met Bas & Bastian Boer VOF, die wekelijks te vinden zijn op de beste markten in de regio Zuid-Holland.

Schrijf je nu in voor de SuperFood Week

Wil jij ook meer weten over superfoods, wat ze kunnen doen voor je gezondheid, hoe je ze kunt gebruiken en nog veel meer? Schrijf je dan nu met onderstaand formulier in voor de gratis SuperFood Week!

Wat is jouw ideale superfoodmix? 

 

De 5 winnaars zijn geworden:

Amanda, Marieke, Petra P., Rowan H. en Katja. Gefeliciteerd! Jullie krijgen elk een Superfoodbox van Sports Nuts toegestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.