datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Win Lovea BIO 100% natuurlijke zonbescherming
29 maart 2014 
3 min. leestijd

Win Lovea BIO 100% natuurlijke zonbescherming

Met de lente en zomer in aantocht neemt het aantal zonuren en daarmee de noodzaak van een goede UV-bescherming toe. Zelfs kleine kinderen en volwassenen met een zeer gevoelige huid of allergie kunnen zorgeloos veilig en beschermd in de zon dankzij de gecertificeerd biologische zonneproducten van Lovea BIO Suncare.

De van oorsprong Franse Lovea BIO Suncare met o.a. unieke Disney-zonneproducten voor kleine kinderen, bestaat uit een lijn zuivere minerale producten ter bescherming tegen UV-straling. Lovea BIO is zacht voor de huid en staat garant voor 100% veilig in de zon voor jong en oud, zónder witte waas op de huid.

Ben je op 19 april aanwezig bij de Miss Natural Awards 2014, dan maak je kans om naar huis te gaan met Lovea BIO!

Gezonde en effectieve producten

In een tijd waar welzijn en zorg voor onszelf en onze omgeving centraal staan, combineert Lovea BIO natuurlijke ingrediënten en technologische innovaties, met als doel gezonde en effectieve producten te maken. De vraag om natuurlijke, biologische producten is de afgelopen jaren sterk toegenomen. De consument wordt steeds kritischer en vooral bewuster bij wat hij of zij gebruikt voor zichzelf en de (kleine) kinderen. Alle producten van Lovea BIO zijn vrij van parabenen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en -parfums. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van nanodeeltjes.

100 % natuurlijk en veilig

Lovea BIO is 100% natuurlijk en biedt op een biologische wijze zonbescherming op basis van minerale filters. Lovea BIO maakt dus géén gebruik van chemische filters, zoals het geval is in conventionele zonneproducten. Veel zonnebrandproducten op basis van chemische zonnefilters (o.a. oxybenzone) zijn volgens een onderzoek van het Instituut voor Farmacologie en Toxicologie van de Universiteit van Zurich mogelijk schadelijk voor de gezondheid. Dit komt doordat deze ín de huid dringen, het natuurlijke hormoonsysteem van het lichaam kunnen beïnvloeden en daardoor allergische reacties kunnen veroorzaken. Alle zonneproducten van Lovea BIO zijn gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij titaniumdioxide. Dit werkt volledig anders dan een chemische zonnefilter en is daardoor 100% veilig en zacht, zelfs voor de zeer gevoelige huid en de tere huid van kleine kinderen.

Vrij van nanodeeltjes en géén witte waas op de huid

De 100% minerale zonbescherming van Lovea BIO bevat geen nanodeeltjes. De producten dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen, zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend en 100% veilig schild dat de zonnestralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden.

Snellere bescherming en langer houdbaar

De minerale filters in Lovea BIO beschermen de huid direct na het aanbrengen. Chemische zonnefilters hebben enige inwerktijd nodig, voordat ze de huid optimaal beschermen. De beschermende werking van minerale filters neemt ook niet af gedurende de dag. Dit, in tegenstelling tot zonneproducten op basis van chemische filters, waarvan de beschermende werking geleidelijk wél afneemt.

De SPF’s van producten op basis van chemische zonnefilters lopen bovendien in de loop der tijd terug. Na 1 jaar is deze SPF vaak al gehalveerd. De SPF’s van minerale filters zoals in de producten van Lovea BIO blijven echter gelijk, gedurende de gehele houdbaarheid van het product (ca. 3 jaar).

Natuurlijke parfumering op basis van Tahitiaanse Monoï-olie

De producten van Lovea BIO bevatten (met uitzondering van de Spray Kids SPF 50 Disney) als volledig natuurlijke parfumering Tahitiaanse Monoï-olie. Deze heerlijke, exotisch geurende olie wordt verkregen door Tiarébloemen (de witte bloemen van de Gardenia tahitensis) te laten weken in kokosolie (Copra oil). Deze kokosolie is afkomstig van rijpe kokosnoten in het Franse gedeelte van Polynesië, een groepje eilanden in de Stille Zuidzee.

Tahitiaanse Monoï-olie is een intensieve moisturizer. De olie verzacht de huid, houdt haar soepel en veerkrachtig en beschermt tegen externe invloeden zoals het gecombineerde effect op de huid van zout, zon en wind.

De producten van Lovea BIO

De in Nederland verkrijgbare lijn van Lovea BIO bestaat uit de volgende zonneproducten:

  • Lovea BIO Spray Kids SPF 50
  • Lovea BIO Anti-Aging Face Cream met SPF 50
  • Lovea BIO Sun Sprays met SPF 15 en SPF 30
  • Lovea BIO Dry Oil Spray (zonder SPF)
  • Lovea BIO After Sun Milk
  • Lovea BIO Self-tanning Spray

Lovea BIO bij de Miss Natural Awards 2014

Lovea Bio is partner van de Miss Natural Awards 2014 en stelt 10 x 100% natuurlijke zonneproducten beschikbaar als cadeau… voor het publiek! Ja, je leest het goed, ook onder het publiek worden vele prijzen verloot. En je hoeft hier alleen maar voor aanwezig te zijn!

Zorg dus dat je erbij bent op 19 april 2014 op De Landgoederij te Bunnik!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

P.S.: De producten van Lovea BIO zijn ook verkrijgbaar in de Miss Natural shop!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Anny
Door

Anny

op 31 Mar 2014

We hebben alle drie een hele blanke huid dus een hoge factor is bij ons heel hard nodig. Ik heb zelf een melanoom gehad en ga dus heel verstandig om voortaan met het in de zon liggen. Gelukkig is het onder controle en vorig jaar heb Lovea ontdekt en ben keitevreden daarover. Mijn flesjes van vorig jaar zijn op en voor de komende zonneperiodes ben ik te aan nieuwe. Ik zou heel graag voor ons drietjes winnen, zodat we weer veilig in de zon kunnen.

Patrizia Tarascio
Door

Patrizia Tarascio

op 21 Jul 2016

Gebruik meestal biologische producten maar meestal laten die je wit uit zien. En Lovea zou dit niet doen, het testen zeker waard. Leuk als ik zou winnen!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading