datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Winnaars Kerst Cadeau Week
24 december 2011 
2 min. leestijd

Winnaars Kerst Cadeau Week

Prijswinnaars Kerst Cadeau WeekBedankt voor de vele reacties op de Kerst Cadeau Week. Leuk om zoveel verhalen te lezen over vriendschappen.

Aan de reacties te zien was het soms niet voor iedereen duidelijk hoe je kans kon maken of ontbraken er namen. In sommige gevallen zijn er dan ook alleen cadeaus voor diegene aan wie het cadeau gegeven werd.

Je kunt op deze pagina alle namen vinden van de winnaars! Op het einde is er ook nog een verrassing…

De volgende cadeaus komen na Kerst jullie kant op!

 1. Karen – Madara giftset
 2. Els – Madara giftset
 3. Noella – Madara giftset
 4. Mandy – Madara giftset
 5. Patricia’s moeder – Koken zonder E-nummers
 6. Astrids vriendin – Koken zonder E-nummers
 7. Marit – Koken zonder E-nummers
 8. Bianca – Koken zonder E-nummers
 9. Marijke – Barnhard Bodywear
 10. Zus van Marijke – Barnhard Bodywear
 11. Erica’s moeder – Barnhard Bodywear
 12. Ellens moeder– Barnhard Bodywear
 13. Carlien – Yogi Tea en Lovechock pakket
 14. Britt – Yogi Tea en Lovechock pakket
 15. Marjan’s schoondochter – Yogi Tea en Lovechock pakket
 16. Ellens vriendin – Yogi Tea en Lovechock pakket
 17. Gitje – Yogi Tea en Lovechock pakket
 18. Manja – Yogi Tea en Lovechock pakket
 19. Svkod – Yogi Tea en Lovechock pakket
 20. Manon – Yogi Tea en Lovechock pakket
 21. Joyce – Yogi Tea en Lovechock pakket
 22. Erica – SANTE bodylotion en douchegel
 23. Josefien – SANTE bodylotion en douchegel
 24. Marjan’s moeder – SANTE bodylotion en douchegel
 25. Anja’s dochter – SANTE bodylotion en douchegel
 26. Liesbeth – Boek 100% gifvrij
 27. Jannette – Boek 100% gifvrij
 28. Patricia – Boek 100% gifvrij
 29. Tinke – Boek 100% gifvrij
 30. Marjon– Earth Mama, Angel Baby pakket
 31. Inge – Earth Mama, Angel Baby pakket
 32. Helmie – Earth Mama, Angel Baby pakket
 33. Erica – Earth Mama, Angel Baby pakket

Staat jouw naam hierboven? Gefeliciteerd! Graag ontvangen wij jouw adres (of dat van de ontvanger) per e-mail om jouw prijs te kunnen versturen. Vermeld ook even om welke prijs het gaat.

Zoals je ziet zijn dit nog geen 40 prijzen… aangezien ik van de meeste cadeaus 5 exemplaren had kwam het idee dat er per prijs 6 winnaars (jij en je vriendin/moeder/collega) niet goed uit. Geen probleem, ik heb een geweldige oplossing bedacht hiervoor! Of eigenlijk bedacht deelneemster San de oplossing…

Wacht! Er is nog een verrassing voor iemand…

San schreef bij het SANTE bodylotion en douchegel cadeau;

Ik wil graag mijn lieve vriendin Carlien Leidens dit cadeau geven. Ze betekent heel veel voor me en het liefst zou ik haar alle cadeaus willen geven om haar te laten zien hoe blij ik met haar ben. Er zijn periodes dat ik niet zo goed in mijn vel zit en dan is ze er altijd. Komt ze me even een tijdschrift of wat lekkers brengen of ze komt ze de kinderen even halen. Zij probeert het leven dan wat makkelijker te maken. Het is moeilijk voor me om mijn waardering te laten zien. Misschien een heel klein beetje op deze manier.

Beste San, ik geef jou alle cadeaus uit de Kerst Cadeau Week! De Madara set, het boek koken zonder E-nummers, de Barnhard bodyset, Yogi Tea en Lovechock pakket, SANTE bodylotion en douchegel, het boek 100% gifvrij én het Earth Mama, Angel Baby pakket. Deze kun je dan allemaal aan Carlien geven of delen mag ook natuurlijk! Zo zie je maar, durf te vragen wat je graag wilt en je wens zal uitkomen!

Kerstwens Miss Natural

Ik wens alle Miss Natural leden een hele gezellige en vooral smakelijke feestdagen. Geniet er van en bedenk dat het niet uitmaakt hoeveel en wat je eet tussen Kerstmis en Oud en Nieuw, maar wat je tussen Oud en Nieuw en Kerstmis eet!

Ben jij blij met jouw Kerstcadeau? Laat het mij weten!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
rilana
Door

rilana

op 24 Dec 2011

Lieve mensen, Proficiat allemaal met jullie mooie prijzen. Helaas sta ik er deze keer niet bij, maar ik wens jullie er heel veel plezier mee! het is jullie allemaal gegunt. Ik wil iedereen ook hele fijne dagen wensen en een goed 2012!

Astrid
Door

Astrid

op 24 Dec 2011

Super! Ik ben een van de gelukkigen (samen met mijn vriendinnetje)!!! Dankjewel! Da's echt een supergoed begin van m'n kerst! Rilana, dank je en jij natuurlijk ook een fijne Kerst en alle goes voor volgend jaar toegewenst! :)

svkodc
Door

svkodc

op 24 Dec 2011

Leuk leuk leuk, samen met mijn lieve zus het Yogi Tea en Lovechock pakket gewonnen. Dank je wel, we zullen er van genieten.

Marjon
Door

Marjon

op 24 Dec 2011

Wat leuk! Zowel mijn zus als ik krijgen een leuke set van Earth mama! Ben er erg blij mee en dit zal zeker van pas komen!

patries 88
Door

patries 88

op 24 Dec 2011

Yes, ik ben een van de gelukkige winnaars! Vond het sowieso al een geweldige actie en nu ben ik natuurlijk helemaal blij gemaakt door Miss Natural. Iedereen hele fijne feestdagen gewenst en een goed en gezond 2012!

Marijke
Door

Marijke

op 24 Dec 2011

Hoi Eva, Mijn Zus en ik zijn helemaal blij met de Bodywear. Ik heb mijn Zus gelijk gebeld en dit was net een opkikker die ze heel hard nodig had. Bedankt, Marijke

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 24 Dec 2011

O wat een leuke verrassing! Het lijkt me echt een boek dat je steeds weer pakt en waarin je steeds weer iets nieuws "ontdekt". Heel, heel erg bedankt en iedereen natuurlijk gezellige kerstdagen en een gezond en interessant 2012 toegewenst.

Ellen
Door

Ellen

op 24 Dec 2011

Hartstikke bedankt voor de cadeaus die ik heb mogen winnen voor mijn moeder en vriendin!! Ik vind het leuk om namens jullie twee mensen heel blij te gaan maken! Iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2012!

savage
Door

savage

op 24 Dec 2011

Geweldig mijn zus en moeder krijgen geweldige cadeaus. Ook ikzelf ben erg blij met de kerstcadeaus van Miss Natural! Bedankt en een mooi en gezond 2012 voor iedereen.

Carlien
Door

Carlien

op 25 Dec 2011

Wat leuk dat zowel Britt als ik het Yogi Tea en Lovechock pakket hebben gewonnen! En wat lief dat San zo wordt verrast!!!

San
Door

San

op 25 Dec 2011

Lieve lieve Eva, je hebt me heel erg blij gemaakt!!! Je bent een mooi mens. Fijne dagen.

Marit
Door

Marit

op 25 Dec 2011

Wauw, ik heb ook prijs. Wat een leuke verrassi ng! Ik ben heel erg blij met het kookboek dat ik voor mij en mijn vriendin Bianka heb gewonnen! Op naar een gezond 2012! Bedankt Eva!

Bianka
Door

Bianka

op 26 Dec 2011

Dankzij mijn vrindin Marit in de prijzen gevallen! Een mooi kookboek dat de komende tijd zeker van pas zal komen! Marit en Eva bedankt!

ainas abedall
Door

ainas abedall

op 15 Feb 2012

ik heb net bij jullie in schrijven in zie ik veel mooi prijzen hoop ik dat ik volgende keer ook me doen

Eva de Beijer
Door

Eva de Beijer

op 15 Feb 2012

Ja, er komen weer veel leuke prijzen aan binnenkort!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading