WINTER RETREAT

van vrijdag 6 t/m zondag 8 januari 2023

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

GAAT NIET DOOR WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN

WAT GEEF JIJ JEZELF 💝 DIT JAAR MET KERST CADEAU?

ja, ik ga mee! 


Een mooi begin van het nieuwe jaar 2023

"Een lang weekend waarin je helemaal jezelf kunt zijn, om jezelf op te laden en weer in je kracht te komen. Dit alles in een prachtige omgeving en in verbinding met gelijkgestemden. Samen maken wij een innerlijke reis en maken contact met onze diepste verlangens, hogere zelf en andere begeleiders uit het universum. Het is een echt transformerend en helend weekend met alle aandacht voor jou en jouw proces!" 

Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

Wist je dat de winterperiode voor vrouwen dé tijd is om het rustiger aan te doen?

Choco Bliss ceremonie

Winter Nature Retreat

De winterperiode is voor vrouwen dé tijd om het rustiger aan te doen. Wist je dat er veel meer vrouwen burn-out raken dan mannen? Volgens de taoïsten heeft het te maken met het verdwijnen van de vrouwelijke yinfase. Een yinfase is het tegenovergestelde van hard werken. Het is een periode van naar binnen gaan en jezelf opladen. Van rusten en loslaten. Jezelf voeden, zodat je weer kunt herstellen en opladen voor de lente. Door altijd in beweging te zijn, een jachtig levensritme aan te houden, kun je geen stilte ervaren en dus geen rust vinden. De yinfase van de vrouw is in de winter! Vanaf half december voel je de natuurlijke neiging om ‘naar binnen te keren’. Na een periode van groeien, presteren, vrucht dragen, verwerken en weer los laten, is het nu tijd voor rust. In deze periode van rust doet het leven kracht op voor een nieuwe cyclus van groei.

Wanneer heb je voor het laatst iets helemaal voor jezelf gedaan?

ja, ik ga mee! 


Winter Retreat

6 t/m 8 januari 2023

Winter Nature Retreat vrijdag 6 t/m zondag 8 januari 2023

Winter Retreat

EARLY BIRD KORTING

Deelname voor het 3-daagse retreat met het complete programma is €555,- 
Betaling in twee termijnen mogelijk!

  • €55,- KORTING VOOR VROEGE VOGELS t/m 15 december 2022

Dus geef jezelf dit mooie (Kerst)Cadeau!

Kortingscode = EARLYBIRD

Dit ga je beleven tijdens het Winter Nature Retreat

ChocoBliss Ceremonie

Maak de reis van je hoofd naar je hart! Voel je veilig om jouw oude verhaal te delen en vervolgens los te laten en te transformeren naar een nieuw verhaal! We maken een innerlijke reis met het plantmedicijn Choco Bliss. Het is een unieke combinatie van 20 verschillende kruiden die het openen van je hart stimuleren.  Ook ga ik je middels meditatie, visualisatie en quantum hypnose helpen om contact te maken met jouw hogere zelf om zo volledig op jouw intuïtie te kunnen vertrouwen en de voor jou best mogelijke tijdlijn te gaan leven waarin je moeiteloos kunt manifesteren vanuit rust. 

Retreat in de Natuur

De retreat vindt plaats op een prachtige locatie in de natuur. Wij verblijven op een royaal eigen terrein met rietgedekte boerderij en prachtige Finse kota op de Veluwe. De accommodatie beschikt over goed verzorgde, sfeervolle, hier en daar zelfs sprookjesachtige overnachtingsruimtes. Ligging is aan een ‘Klompenpad’ en niet ver van het mooie natuurgebied ‘De Renderklippen’ en het Heerdermeer/strand. Je verblijft volpension, alle maaltijden - ontbijt, lunch en avondeten - zijn inbegrepen. Ook is er gedurende de thee, water en fruit. Alle maaltijden zijn biologisch vegetarisch! Bij aanmelding kun je eventuele andere dieetwensen doorgeven. 

Dance with me!

Dansen! Natuurlijk gaan wij ook dansen! Als je danst dan voel je je vrij, zorgeloos, blij, energiek en fully alive! Er is geen betere manier om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Dansen is een uiting van vrolijkheid, blij zijn en je goed voelen. Of je nu wel of niet (denkt) te kunnen dansen, je bent van harte welkom om jezelf te zijn en te bewegen zoals je dat zelf wilt!

Zes Handen Massage

Aanraking is helend en zo nodig in deze tijd! Al jouw onverwerkte emoties worden opgeslagen in jouw lichaam. Het is daarom van essentieel belang om jezelf regelmatig een massage te gunnen. Er wordt een mini massagecursus gegeven waarbij je alle technieken leert. Geniet tijdens het retreat van een zes handen massage waarbij je compleet kunt ontspannen en ontladen.

CE5 Contact

Wij zijn niet alleen! Wij staan aan de vooravond van de grootste evolutionaire sprong die de mensheid ooit zal maken. Van homo sapiens naar homo galacticus. Van denkende mens naar wetende mens. Op een heldere avond volgen wij het CE5 Contact protocol van dr. Steven Greer om zo zelf contact te initiëren en hopelijk ook een visuele waarneming te ervaren. CE5 is directe communicatie tussen een onbekende entiteit en de mens waar wij zelf om vragen. Dit doen wij uiteraard buiten als het donker is en met de juiste positieve intenties in verbinding met elkaar.

Dennis

uit Den Haag

De omgeving is sprookjesachtig!

De accommodatie was prachtig en ademde een sfeer van rust en ontspanning uit. De omgeving is prachtig en sprookjesachtig. Ik heb de begeleiding als zeer deskundig ervaren. Er was aandacht voor de groep en individu. Het zijn hele fijne en warme mensen. De maaltijden waren met zorg en aandacht gemaakt. Dat proef je! Heerlijk vers gebakken knapperig brood en heerlijke vegetarische gerechten. De ervaring die ik met Choco Bliss heb gehad kun je niet in woorden beschrijven. Het was zo mooi en rustgevend. De kernboodschap voor mij is dat ik gedragen wordt. Je bent nooit alleen en hulp is nabij. Ik heb de vrouwen/mannencirkels ervaren als een warm bad. Het voelde veilig en vertrouwd om je verhaal te delen. Zo fijn om met gelijkgestemden in een cirkel te zijn. Mijn ervaring is dat ik eindelijk thuis kwam bij je echte zielengroep! Ik vond de planning heel fijn met genoeg ruimte voor jezelf. Een goed en gevarieerd programma. Mijn trilling is verhoogd en nu nog steeds. En ik besef nu dat ik er niet alleen voor sta. Hulp is altijd nabij.

Sahrona

uit Castricum


HET DANSEN VOND IK GEWELDIG!

"Het dansen vond ik geweldig, het heeft me doen realiseren dat ik veel meer wil bewegen! Ik heb veel aan het weekend gehad, zowel los kunnen laten als nieuwe inspiratie op kunnen doen. Super bedankt voor dit fijne weekend en de goede begeleiding. Ik zou zeker nog eens meegaan en kan het iedereen aanraden".

Deelnemer Wild Nature retreat

Ontdek ook jouw Wild Nature!

Blote voeten wandeling
Ervaringen delen
Dance with me
Zes Handen Massage
ChocoBliss ceremonie
Wim Hof ademen
CE5 contact
Mooie inzichten

Het Winter Nature Retreat is inclusief

  • Twee overnachtingen eenpersoonskamer (of tweepersoons bij opgave met ander)*
  • Heerlijke biologische keuken: ontbijt, lunch en diner*
  • Plantmedicijn voorbereidingsdieet
  • Innerlijke reis met ChocoBliss
  • CE5 contact met buitenaardsen
  • Winter Smoothie recepten
  • Dansen en yoga
  • Ervaring delen in de circle of trust
  • Zes handen massage 

Deelname voor het Winter Nature Retreat met het complete programma is €555,-

Goed om te weten! €55,- vroege vogel korting t/m 15 december 2022
Kortingscode = EARLYBIRD

* Iedereen heeft een eigen unieke kamer, er is zelfs een boomhut, mini-kota en aardewoning!
Uiteraard kun je als stel of vrienden ook een kamer delen. Geef dit aan bij jouw reservering. 

De locatie is heel ruim opgezet en omgeven door prachtige natuur.
De perfecte plaats om jezelf weer helemaal op te laden!
* Wij serveren overheerlijke maaltijden, altijd vegetarisch en zo veel mogelijk biologisch.


Programma

Vrijdag 6 januari 2023

16:00 uur Aankomst en ontvangst

17:00 uur Welkom en uitleg programma

19:00 uur Innerlijke reis met ChocoBliss

23:00 uur Maaltijd met soep en salade

Zaterdag 7 januari 2023

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur Ontbijt

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur Lunch

14:00 uur Middagprogramma 

18:30 uur Diner

20:00 uur Avondprogramma

Zondag 8 januari 2023

07:30 uur Yoga en meditatie

08:30 uur Ontbijt

10:00 uur Ochtendprogramma

13:00 uur Lunch

14:00 uur Middagprogramma 

16:00 uur Vertrek

Karin

uit Rotterdam

Ik vond het een super weekend

"Ik heb gemerkt dat je met totaal vreemde mensen een hele bijzondere band kan krijgen na zo’n weekend. Ik vond het echt heel bijzonder om dit mee te maken. Ik heb gemerkt dat er meer is dan wat je kan zien, en dat je hier zelf invloed op kan uitoefenen. Ik heb meer energie en wil mijn leven een nieuwe boost geven door anders te gaan eten. Ik vond het echt een super weekend, zelfs boven verwachting. Ik zag er best een beetje tegenop, maar het was echt geweldig. Jullie hebben het fantastisch gedaan. We zijn echt in de watten gelegd”.


Deelnemer Godinnen Weekend

GRATIS BONUS

Winter Smoothie recepten

Met een smoothie per dag krijg je in een keer heel veel voedingsstoffen binnen en begin je je dag dus met een frisse portie energie. Bovendien verhoog je met deze speciale winter smoothies jouw weerstand en geef je jouw immuunsysteem een flinke boost. Een echte aanrader dus voor de winterperiode! Je krijgt toegang tot de Winter Smoothies in 'The Light' app.

Reserveer jouw plek op tijd!

Tijdens het Wild Nature retreat zijn we met een groep van max. 16 personen zodat er voldoende aandacht is voor jouw thema's en proces. Deelname uitsluitend voor vrouwen en mannen vanaf 21 jaar.

Er zijn nog 16 14 plekken beschikbaar! 

Ja, ik ga mee en reserveer mijn plek >>

Choco Bliss ceremonie

Tommy

uit Hulst

de energie in de groep was geweldig

Kort samengevat heeft dit weekend ervoor gezorgd dat ik me volledig ga toewijden op spiritueel gebied. Ik had nog dingen die me tegen hielden, al deze dingen zijn nu weg en het was heel fijn om te voelen dat ik er mag zijn en negatieve gedachten heb kunnen loslaten. De begeleiding van Eva en haar team was fijn. Ik kon helemaal mezelf zijn, voelde me heel welkom en ze stonden altijd open voor een fijn gesprek. De accommodaties waren netjes en goed verzorgd. Het voelde heel warm om alles met elkaar te kunnen delen en helemaal jezelf te kunnen zijn. De energie in de groep was geweldig! Zoveel liefde, het was hartverwarmend. Zo zou het leven moeten zijn en zo zouden we met elkaar moeten omgaan.

Nové

uit Hensbroek

Het retreat was boven verwachting

Ik heb enorm veel aan het weekend gehad! Duizendmaal dank daarvoor. Het was precies wat ik nodig had: loslaten en helen. Daarbovenop veel liefdevolle warme mensen ontmoet. Alles van het programma was passend en goed getimed. Ik heb heel veel inzichten opgedaan. Onder andere goed voor mezelf zorgen, maar ook voor anderen, want dat vind ik belangrijk in het leven. Ik voel een ander sterk aan. Ik wil uit het systeem van presteren, werkdruk en stress en focus zetten op het licht: spiritualiteit, bijdragen en in het moment bewust en duurzaam leven en dwars genieten van de mooie kleine dingen in het leven en universum. Mijn proces gaat thuis verder door. Mijn derde oog is gevoelig. Ik word 's nachts wakker van geluiden, ingevingen, verklaringen en mooie herinneringen. Ik bruis van de energie!

Alle aandacht voor jou!

Jaleesia

uit Eindhoven

Ik voel mij gedragen door mijn gidsen

Het retreat was erg liefdevol, ik heb een hoop oude delen van mezelf mogen loslaten. Mezelf op verschillende niveaus kunnen loslaten en mijn gidsen mogen ontmoeten. Het was adembenemend mooi om met mijn innerlijk oog deze reis te ervaren. Nadien voelde ik me gedragen door mijn gidsen en ben ik in een liefdesfrequentie weer naar huis gegaan, deze ebt nu nog steeds door. Fijn dat je dit organiseert Eva! Heerlijk om met gelijkgestemde zielen samen te komen en deze reis te maken. Jij bent een prachtige krachtige vrouw! 

Transformerend Weekend

Het is een echt transformerend weekend met alle aandacht voor jou! Transformatie gaat een stap verder dan het aanbrengen van een verandering. Letterlijk betekent transformeren de vorm ontstijgen, zoals een rups zich ontpopt tot een vlinder. Als je als mens transformeert dan krijg je toegang tot jouw potentieel en word je meer jezelf. Dit betekent het loslaten van je oude overtuigingen die meestal zijn ontstaan door je opvoeding en de culturele omgeving waarin je bent opgegroeid. Je gaat bewust gebruik maken van je vrije wil om nu zelf je gedrag te bepalen.

Is het Winter Nature Retreat voor mij?

Winter Retreat

Hoe krijg ik de Early Bird korting?

Als je er op tijd bij bent dan ontvang je €55,- korting op het Winter Nature retreat! Deze korting is geldig t/m donderdag 15 december 2022. Gebruik hiervoor kortingscode: EARLYBIRD bij het aanmelden via deze link

Winter Retreat

Is het retreat ook voor mannen?

Ja, ook deze keer zijn mannen weer welkom in mijn retreat! Het is tijd dat de vrouwelijke en mannelijke energie samen in balans gaan komen. Dus wees welkom!

Winter Retreat

Kan ik een kamer alleen krijgen?

Ja, iedereen heeft een kamer alleen, tenzij je graag jouw kamer deelt met een vriend of vriendin. Je slaapt in gescheiden eenpersoonsbedden. Kom dus gerust samen met een vriendin en deel een kamer! Je kunt dit opgeven bij reservering. 

Winter Retreat

Wat kan ik verwachten van het retreat? 

Wij zorgen voor een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt om totaal jezelf te zijn. Voel je verbonden met de natuur en alle deelnemers en voel je gedragen door de prachtige omgeving. Elke transformatie is anders, maar ik weet zeker dat je je dit weekend nog lang zult herinneren en je er als herboren uit zult komen. Heb je toch nog een vraag? Mail dan gerust naar service@missnatural.nl 

Winter Retreat

Wat is Choco Bliss?

Choco Bliss is een plantmedicijn dat gefocust is op het openen van het hart. Het is een unieke combinatie van 20 verschillende kruiden die het openen van je hart stimuleren. Ook de cacao zelf werkt op het hart. Verder zorgt de Choco Bliss ervoor dat je in het hier en nu kan zijn en je innerlijke werk kunt doen. Er is een aantal voordelen aan Choco Bliss ten opzichte van Ayahuasca. Bijvoorbeeld: je wordt over het algemeen niet ziek, je gaat niet overgeven en het smaakt ook nog eens heerlijk naar chocola gemixt met kaneel, kruidnagel, basilicum en nog veel meer heerlijke specerijen.
Winter Retreat

Wat kan ik verwachten na aanmelding?

Na aanmelding ontvang je een e-mail bevestiging. Een week voor aanvang ontvang je het adres, een overzicht van wat je mee dient te nemen en het plantmedicijn dieet ter voorbereiding. Volg dit plantaardige dieet minimaal 3 - 5 dagen voor vertrek. Je zal tevens in een Telegram groep toegevoegd worden met alle deelnemers en zo op de hoogte gehouden worden door Eva van Zeeland. 

Ja Eva, ik ga het gewoon doen!