Doe mee met de gratis Winter Smoothie Challenge en geef je immuunsysteem een flinke boost!

Ontvang gratis alle smoothie recepten!

Your information is safe with us
winter smoothie challenge

Tijdens de Winter Smoothie Challenge daag ik je uit om zelf te ervaren wat een dagelijkse smoothie voor jouw gezondheid kan doen, door 7 dagen lang elke dag een heerlijke smoothie te drinken! Doe je ook mee?

Met een smoothie per dag krijg je in een keer heel veel voedingsstoffen binnen en begin je je dag dus met een frisse portie energie. Bovendien verhoog je met onze speciale winter smoothies jouw weerstand en geef je jouw immuunsysteem een flinke boost. Een echte aanrader dus voor de winterperiode!


Gedurende 7 dagen ontvang je elke dag een e-mail met daarin

  • Een smoothie recept
  • Een bereidingsvideo
  • Boodschappenlijst 
  • Ingrediënten kennis

Voel je energiek, gezond en fit deze winter!

Janet

Weer zo'n super smoothie en nu zo lekker fris! Als ik nou niet opknap weet ik het niet meer. Bedankt Eva voor deze heerlijke recepten!

Linda

Vandaag de laatste smoothie op! Was heerlijk en kidsproof. Bedankt voor het delen Eva. Ga je vaker zulke dingen doen? Ik vond het heel motiverend en zo probeer je eens andere dingen.

Dorien

Wat heb ik genoten van de heerlijke recepten. Bedankt Eva en al de andere voor de inspiratie. Een goede opstart van een gezonder leven. Had ik echt even nodig! En als afsluiter van de challenge voor mij de absolute favoriet Relax & Smile Smoothie, heerlijk!

Carmelita

Ook deze smoothie smaakt heerlijk. Eva ik wil je bedanken voor alle info en verrijking van de smoothies die ik al elke dag maak. Nu kan ik meer variaties aanbrengen in mijn Smoothies. Het was leuk om mee te doen met de Challenge. Bedankt!

Download gratis alle smoothie recepten!

Gedurende 7 dagen ontvang je elke dag een e-mail met daarin een smoothie recept, een bereidingsvideo, boodschappenlijst en waardevolle informatie over de gebruikte ingrediënten. En het mooie is dat deze challenge helemaal gratis is!

Je kunt je nu op deze pagina aanmelden. Tot snel en veel liefs!

Verspreid dit gezonde virus gerust!

Een griepprik? Dat is toch helemaal niet nodig! 

Verhoog zelf je weerstand met de Winter Smoothie Challenge! 

Ken je nog mensen voor wie deze challenge interessant zou zijn? 

Denk aan die vriendin die al jaren worstelt met haar gewicht en vreemde diëten doet, 

die buurvrouw met darmklachten, je moeder met hoofdpijn en je collega die vaak verkouden is. 

Wijs ze dan op de gratis Winter Smoothie Challenge!Bedankt dat je mij helpt om meer mensen bewust te maken van de natuurlijke levensstijl!